Bu ürünler ne kadar sesi azaltıyor, kullanan arkadaşlar memnunmu, önerdiginiz bi ürün varmı iki tane buldum firebal da bi tanesi stokta yok ötekiside biraz dandik gözüküyor... Yorm ve önerilerinizi bekliyorum....
Ben 1 yıl önce seagate'ın sesine dayanamayıp "Scythe Quite Drive HDD Sessizleştiricis" almıştım.Sıcaklığı atırır diye korkmuştum ama negatif etkisi olmadı.5.25 lik kutu zaten kasa içi 5.25 yuvalara takabilirsin.Hdd yi içine hapsettiği için çok derinden ses geliyorki duymak için dikkat kesilmen lazım.Ben çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.
ilk linkteki alet bende var sesi guzel kesiyor kesmesine ama ben isi konusunda takintili oldugum icin gene ayni markanin kama bay isimli 5.25 e takilan 12 cm sogutucusunu da aldim.cok masraf bence daha hesapli bir cozum bul lastige sarmak gibi.
linkteki ürünü kampanyalı fiyattan aldım. Ürünü ilk incelediğimde hayal kırıklığına uğradım, iki teneke parçası ve iki adet sünger... verilen paraya değmez diye düşünüyordum. Bu arada fan kontrolcüyle, cpu fanım 600, güç kaynağı fanım 700, arka fan da 700 devirde dönmekteyken sessizliği sağladığım kanaatindeydim. Bu ürünü kullandığımda, bilgisayarın power düğmesine bastım, bilgisayar açılmadı zannettim, hiç ses yok hdd kafamızı şişiriyormuş... Bu ürünle tam sessizliği yakaladım. 3-8 db'den daha fazla sessizlik sağladı... Ancak şu anda hdd sıcaklığım 2-3 saat içinde 50 dereceyi geçiyor, 53'ü geçtiğini görmedim... Kasa için soğutmamın de yetersiz olduğunu unutmamak lazım...