Bölümü kendinmi kurdun bu kadar parayı bulman ve bu kadar adam yapman biraz zor. Bende 100 kişilik adamlar giderken donuyor ve hepsini seçemiyorum.
Bölümü internetten indirdik.Haritada mineral ve altın çok fazla eğer 15 tane cronominer çıkartırsan 15 dk'da 100.000 para oluyor spy'ı da sayarsan zengin oldun demektir
Oyunda harita çok kastığı için bıraktık orduyu.Yine söylüyorum bu haritada (oyun yuri bu arada) 6 tane brutal yenen adamın elini öperim ben 5 brutalı çok zor yendim ki normal 8 kişilik haritalarda 7 brutalı zorlanmadan yenerken. harita çok geniş ve çok fazla mineral ve equipment var.(Secret tab,tech oil,machine shop v.s)
Bu arada allied'teki oyunu anlatan bayanın söyle demesine bayılıyorum "Secred lab captured new technology available"
evet bide spy ı war factory e soktuğunda "technology stolen" demeside hoş ama favorim boris'in "DİE TRAİTORS DOG" lafı
İzmirli arkadaşlarımın dikkatine: Red alert 2 Gaziemirdeki METRO markette orjinal olarak satışa sunuldu.Ben dün aldım ve eski günlerime geri döndüm,çok özlemişim yaaa.Fiyatı 9.90 ytl ancak metro ya herkesi almıyolar.Özel bir giriş kartı gerekiyor,almak isteyenler metroya geliceklerse 1-2 gün önceden bana pm den ulaşsınlar evim metronun karşısında,yardımcı olurum.
Evet bende bu oyunların ithalatçısı olan ARAL.COM dan aldım eve kargo dahil 13liraya getirdiler. Şuanda Command&Conqueror: SAGA adlı dvdyi sipariş etim. İçindeki oyunlardan sadece yuri için aldım desem yeridir:P Şaka şaka hepsi müthiş hiç oynamadığım ilk ra serileri de var merakle bekliyorum kargoyu. http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0591
c&c tıberıan sun la sevmeye başladım cc serisini... sonra c&c generals.. zero hour da ardından... bağımlılık yarattı..sonra tıberıan sun un devamı niteliğinde tıberıum wars 3cıktı en son.. pek beyenmiş değilim... cc serisinin
devamını yapmaya devam edecekler umarım.. ben zero hour un devamı niteliğinde bi oyun beklıorum
Bence olur çünkü bir ana karakter olması lazım, yani yöneteceğimiz türden. Belli ki tanya ve borisi bu oyunu oynayan herkes sevmiştir. Bende inanıyorum olacağına.