şuan bilgisayarda yüklü tek oyun c&c serisi, çok seviyorum hiçbir strateji oyunu red alert serisini tutmaz
4 Şubat 2008; 22:13:34
haberiniz ola sevgili fun club üyeleri; bimeks de red alert paket oyunu 9.90 ytl. (görüldüğü yer: bimeks/kadıköy nautilus alışveriş merkezi)
haberiniz ola sevgili fun club üyeleri; bimeks de red alert paket oyunu 9.90 ytl. (görüldüğü yer: bimeks/kadıköy nautilus alışveriş merkezi)
Evet saol haber için , ben eskişehirden aldım bimeks tam aradığım eski oyunları getirmiş. Swat 4 felanda vardı harika oraya 100-200 ytl ile gitmek lazım.
Red Alert benim strateji oyunlarına başladığım ilk oyundur. Ama ekleme, boşver. Bütün ülkeleri severim ama favorim derseniz USA. Düşman karargâhının yakınlarına bir yerlere sürekli paraşütle asker indiriyorum. 50-60 asker olunca girip ne var ne yok yıkıyorum. (Tabii Brutal'da bu kadar kolay olamıyor. =
Ses Kartı : Entegre | Chipset : Intel Q33 Express | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz | İşlemci Cinsi : CORE 2 DUO E6750 | Optik Sürücü : DVD+/- Supermulti 16x Lightscribe | İşletim Sistemi : Vista business 32 bit | Kasa Tipi : Small Form Factor | Ekran Kartı : Intel Graphics Media Accelerator 3100 | Bellek (Mb) : 1x1 GB | Sabit Disk ( Gb) : 250GB 7200 rpm SATA | İşlemci Hızı ( mhz) : 2.66 GHz
çözdüm sorunu advertising protocol yüklemek gerekiyomuş ağ hizmetlerinden.
sorunu xp'de çözdüm, vista ipx/spx desteklemediğinden network oynanmıyor, ama nw link protokolünü bulup yükledim araştırdıktan sonra ama olmadı yine networke tıklıyorum ilk ekranda kalıyor.sanırım vista'da lan'dan red alert oynayamıycaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 8 Şubat 2008; 0:53:44 >
Bu arada online yad lan oynamak isteyenler için hamachi programı iş görür.
networke girmiyorki hamachi iş görsün bende amcama zorla hamachi yükletip red alert oynayalım dedik ama sorun galiba üyelik meselesinde çünkü yüklerken dikkat ettim online oynamak için email adress felan dedi yazdım ama hiç tık yok