Yeni taşınacağımız evde hazır mutfak ankastre setlere göre yapılmış ve o yüzden yeni bir ankastre fırın, set üstü ocak almam gerekiyor, uygun fiyatlı bir şey baktım ve hepsiburada.com'da aşağıda linkini verdiğim ürünü gördüm.
Esco nasıl bir markadır ? Ürünleri kalitelimidir ? Nerenin Üretimidir ? Sizce bunu mu alayım yoksa biraz daha para verip Indesit yada başka bildik bir marka mı alayım ?
Veya carrefour'da linkini verdiğim Profilo fırın 399YTL'ye satılıyor.Bu fırın da İspanya'dan ithal ve içi gri emaye kaplamadır.Aynı şekilde Carrefour'dan yukarıda verdiğim ocak ve davlumbazı 250 ve 300YTL civarlarına bulabilirsiniz.Bu aşlternatif de 950YTL civarı yapıyor ve peşin fiyatına 12 taksit. http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=807
Indesit'i de önermem. Silverline alternatif olarak düşünülebilir.
Uzak durun derim. O fırınlarda her türlü problemle karşılaşabilirsiniz. Gaz emniyeti, topraklama vs. gibi konularda sınıfta kalırlar. Bildiğim kadarıyla eskişehirde üretiliyor. Dış görünüş sizi yanıltmasın.
Kullanmadığınız ürünlere böyle yorumlar yapmayalım.Tamam marka olarak ismi pek duyulmamış ama kullanmadığımız ürüne balıklama bu kötüdür bundan iş çıkmaz demeyelim.Kullanan yada hakkında daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa daha iyi olur.Bende bu markadan almayı düşünüyorum.Araştırıyorum şu an bakalım kısmet.Bu olmazsa bende profilo almayı düşünüyorum.
Kullanmadığınız ürünlere böyle yorumlar yapmayalım.Tamam marka olarak ismi pek duyulmamış ama kullanmadığımız ürüne balıklama bu kötüdür bundan iş çıkmaz demeyelim.Kullanan yada hakkında daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa daha iyi olur.Bende bu markadan almayı düşünüyorum.Araştırıyorum şu an bakalım kısmet.Bu olmazsa bende profilo almayı düşünüyorum.
Bu ürünü kullanmadım ama bu firmanın bir çok ürününü en ince noktasına kadar demonte edip inceledim. O sebeple üstteki yorumumu yazıyorum. Karar gene de senin.
esco kullanıcıları yorumlarını yazarsa çok iyi olur tşk.
İlla kullanmak gerekimiyor. Kullananların halini biliyorum. Mini fırınlarından bile memnun değil kullananlar. Almışken üzerine biraz daha koyun doğru düzgün fırın alın derim.
Daha açıklayıcı soralım. Bütçemiz kısıtlı zaten mutfak yaptırmak bir sürü masraf. Bu ürünü bilen artılarını eksilerini açıklayıcı bir dille yazarsa çok iyi olur. Şuan hepsi.. com.da üçlü seti 600ytl kdv. dahil çok ekonomik. zira bende biliyorum pahalı bir markayı almayı.
merhaba. bende esco ocak ve davumbaz var gayet güzzel verimli kullanıyorum, aynı ürünler arkadaşımdada var memnunuz. malum bütçe meselesi. ben ocak ve davlumbazı nisanda 316ytl 6 taksit hepsi burada dan aldım. sadece davlumbaz biraz sesli çalışıyor ama çekişi çok güçlü. hatta 5-6 yıl önce esco kettle almıştım geçen yıl kapağı su sıcaklığından deforme oldu diy fabrikaya mail attım. beni kaç sefer cepten aradılar ve kapağın yenisini gönderdiler. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. bende borçlarım biraz azalsın ankastre fırınını da alacağım inşallah.