Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Esco Ankastre Fırınları tavsiye edermisiniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Esco Ankastre Fırınları tavsiye edermisiniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MaviBodrum

14 Ocak 2008; 21:01:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

Yeni taşınacağımız evde hazır mutfak ankastre setlere göre yapılmış ve o yüzden yeni bir ankastre fırın, set üstü ocak almam gerekiyor, uygun fiyatlı bir şey baktım ve hepsiburada.com'da aşağıda linkini verdiğim ürünü gördüm.

Esco nasıl bir markadır ? Ürünleri kalitelimidir ? Nerenin Üretimidir ? Sizce bunu mu alayım yoksa biraz daha para verip Indesit yada başka bildik bir marka mı alayım ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234329&productid=mtescoset1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviBodrum -- 14 Ocak 2008; 21:02:22 >

Pulse
mamoogul
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ocak 2008; 21:20:37 

Soluklan soluklan kaç,
candogan62

14 Ocak 2008; 21:53:42 

Kesinlikle tavsiye etmem.Ocak ve fırın ileride sizi çok uğraştırır.
Hem kalite hem uygun fiyat birarada istiyorsanız Profilo set öneririm.Aşağıda verdiğim üç cihazın toplamı 980YTL.Üçü de yerlidir.Esco'ya göre çok daha kaliteli Siemens-Bosch'un üretimidir.
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=941
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=943
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=967

Veya carrefour'da linkini verdiğim Profilo fırın 399YTL'ye satılıyor.Bu fırın da İspanya'dan ithal ve içi gri emaye kaplamadır.Aynı şekilde Carrefour'dan yukarıda verdiğim ocak ve davlumbazı 250 ve 300YTL civarlarına bulabilirsiniz.Bu aşlternatif de 950YTL civarı yapıyor ve peşin fiyatına 12 taksit.
http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=111&intProductID=807

Indesit'i de önermem.
Silverline alternatif olarak düşünülebilir.
afpturk

25 Ocak 2008; 15:20:12 

Uzak durun derim. O fırınlarda her türlü problemle karşılaşabilirsiniz. Gaz emniyeti, topraklama vs. gibi konularda sınıfta kalırlar. Bildiğim kadarıyla eskişehirde üretiliyor. Dış görünüş sizi yanıltmasın.

castbreeder

8 Şubat 2008; 16:52:22 

Kullanmadığınız ürünlere böyle yorumlar yapmayalım.Tamam marka olarak ismi pek duyulmamış ama kullanmadığımız ürüne balıklama bu kötüdür bundan iş çıkmaz demeyelim.Kullanan yada hakkında daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa daha iyi olur.Bende bu markadan almayı düşünüyorum.Araştırıyorum şu an bakalım kısmet.Bu olmazsa bende profilo almayı düşünüyorum.

K750i To W800i (R1BC002 Edited) + 2 & 4 GB Sony MS Pro Duo High Speed
Alış Tarihi:Eylül 2005
2 sene oldu telefon hala benim için 1 numara.
afpturk

8 Şubat 2008; 17:10:53 

quote:

Orjinalden alıntı: castbreeder

Kullanmadığınız ürünlere böyle yorumlar yapmayalım.Tamam marka olarak ismi pek duyulmamış ama kullanmadığımız ürüne balıklama bu kötüdür bundan iş çıkmaz demeyelim.Kullanan yada hakkında daha fazla bilgisi olan varsa yazarsa daha iyi olur.Bende bu markadan almayı düşünüyorum.Araştırıyorum şu an bakalım kısmet.Bu olmazsa bende profilo almayı düşünüyorum.

Bu ürünü kullanmadım ama bu firmanın bir çok ürününü en ince noktasına kadar demonte edip inceledim. O sebeple üstteki yorumumu yazıyorum. Karar gene de senin.

otherworld

2 Haziran 2008; 0:36:52 

esco kullanıcıları yorumlarını yazarsa çok iyi olur tşk.

candogan62

2 Haziran 2008; 1:21:29 

quote:

Orjinalden alıntı: otherworld

İlla kullanmak gerekimiyor. Kullananların halini biliyorum. Mini fırınlarından bile memnun değil kullananlar. Almışken üzerine biraz daha koyun doğru düzgün fırın alın derim.

>>> C / _ \ N <<<
D e n i z
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Haziran 2008; 1:30:53 

quote:

parayı sokaktanmı topluyorsunuz arkadaşım
otherworld

2 Haziran 2008; 9:53:47 

Daha açıklayıcı soralım. Bütçemiz kısıtlı zaten mutfak yaptırmak bir sürü masraf. Bu ürünü bilen artılarını eksilerini açıklayıcı bir dille yazarsa çok iyi olur. Şuan hepsi.. com.da üçlü seti 600ytl kdv. dahil çok ekonomik. zira bende biliyorum pahalı bir markayı almayı.

otherworld

2 Haziran 2008; 10:16:55 

quote:

Orjinalden alıntı: D e n i z

quote:

parayı sokaktanmı topluyorsunuz arkadaşım

Burada ne demek istediğini anlıyamadım. Açıklayıcı ve insansı bir dille yazarsan insanlar daha iyi anlar. (Şuan sakinim cevabım terbiye sınırında.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 2 Haziran 2008; 10:19:55 >

D e n i z
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Haziran 2008; 10:21:04 

amele75

15 Haziran 2008; 21:24:03 

merhaba. bende esco ocak ve davumbaz var gayet güzzel verimli kullanıyorum, aynı ürünler arkadaşımdada var memnunuz. malum bütçe meselesi. ben ocak ve davlumbazı nisanda 316ytl 6 taksit hepsi burada dan aldım. sadece davlumbaz biraz sesli çalışıyor ama çekişi çok güçlü. hatta 5-6 yıl önce esco kettle almıştım geçen yıl kapağı su sıcaklığından deforme oldu diy fabrikaya mail attım. beni kaç sefer cepten aradılar ve kapağın yenisini gönderdiler. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. bende borçlarım biraz azalsın ankastre fırınını da alacağım inşallah.

düşünmeden konuşmak
nişan almadan ateş etmek gibidir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Esco Ankastre Fırınları tavsiye edermisiniz ? Sayfa: [1]
Buraya git: