Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles | 3.Bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ilk ölümü yayınlandı. Yepyeni bir dizi. Dizi adında anlaşılacağı üzeri filmdek kadın başrol oyuncunun günlüklerini anlatıyor yani terminatör ile karşılaşmasından sonrasınıda yaşadıklarını gün gün ele alacaklar. Bir nevi smallville hesabı. Akşam izleyip yorumlarımı yaparım

http://www.imdb.com/title/tt0851851/
    http://www.fox.com/terminator

Sarah Connor

John Connor

Cameron Phillips (Terminator)

Ajan James Ellison

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt2414 -- 22 Ocak 2008; 2:41:37 >

• Ben de şimdi bu diziyle ilgili başlık açıcaktım.İlk bölümünü indiricem de hangi kanalda yayınlanıyor onun bilgisini alabilirmiyiz?

Bir de diğer ayrıntılarına burdan bakabilirsiniz.

http://tvrage.com/Terminator-The_Sarah_Connor_Chronicles/episodes/440019/1x01

3 bölüm çekilmiş şu anda 3.bölümünün adı "The Turk"
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

Ben de şimdi bu diziyle ilgili başlık açıcaktım.İlk bölümünü indiricem de hangi kanalda yayınlanıyor onun bilgisini alabilirmiyiz?

Bir de diğer ayrıntılarına burdan bakabilirsiniz.

http://tvrage.com/Terminator-The_Sarah_Connor_Chronicles/episodes/440019/1x01

3 bölüm çekilmiş şu anda 3.bölümünün adı "The Turk"
    Dizi fox da yayinlaniyor. $uan prison break var foxda.PB bittikten sonra Terminator : The Sarah Connor Chronicles ba$layacak.

Bu ara da yanli$iniz var ilk bolum yayinlandi.Ben pek tutmadim bu diziyi ama ilk bolum degil $uan yayinlanan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 15 Ocak 2008; 4:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Dizi fox da yayinlaniyor. $uan prison break var foxda.PB bittikten sonra Terminator : The Sarah Connor Chronicles ba$layacak.

Bu ara da yanli$iniz var ilk bolum yayinlandi.Ben pek tutmadim bu diziyi ama ilk bolum degil $uan yayinlanan.

Alıntıları Göster
    ben gördüm bugün.entersan bi şeydi.yani güzele benziyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: H0micide

ben gördüm bugün.entersan bi şeydi.yani güzele benziyo...

Alıntıları Göster
    İlk iki bölümünü seyrettim pek fazla dayanabileceğini sanmıyorum zaten Foxta oynuyor, dizi iptal etmeyi en çok seven kanaldır Fox.

Diziye gelirsek vasat oyunculuk, vasat bir senaryo. Orijinallik namına da pek bir şey göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethgar

İlk iki bölümünü seyrettim pek fazla dayanabileceğini sanmıyorum zaten Foxta oynuyor, dizi iptal etmeyi en çok seven kanaldır Fox.

Diziye gelirsek vasat oyunculuk, vasat bir senaryo. Orijinallik namına da pek bir şey göremedim.

Alıntıları Göster
    Bu diziyi pek tutmamama ragmen fox da ki 1.30 saat once yayinlanan bolumunu de izledim sanirim 3. bolum oluyor pek emin degilim.Diziyi acikcasi pek sevmedim.Konusu basit geliyor bir sure sonra.Artik boyle robot sacmaliklarina pek ilgi duymuyorum ki reytinglerde de yanilmiyorsam bu dizi sonlar da yer aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 15 Ocak 2008; 6:36:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bu diziyi pek tutmamama ragmen fox da ki 1.30 saat once yayinlanan bolumunu de izledim sanirim 3. bolum oluyor pek emin degilim.Diziyi acikcasi pek sevmedim.Konusu basit geliyor bir sure sonra.Artik boyle robot sacmaliklarina pek ilgi duymuyorum ki reytinglerde de yanilmiyorsam bu dizi sonlar da yer aliyor.

Alıntıları Göster
    Konuyu güzel işleyebilseler iyi bir düşünce ama Smallville'de ki gibi "haftanın canavarı" veya Flash Gordon gibi "bu sefer delikten ne çıktı" tarzı bir şey olursa tutmaz tabii .

Birde dizinin ilk bölümü aşağı yukarı 5 aydır internette mevcuttu . Havalar sıcaktı ben seyrettiğimde .

Diziye değer katabilecek tek oyuncu ise Summer Gleau . Yani Terminator'ü oynayan kız . Daha önce Firefly ve 4400'de oynamıştı . Ama nedense hep "garip" karakterleri canlandırıyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Konuyu güzel işleyebilseler iyi bir düşünce ama Smallville'de ki gibi "haftanın canavarı" veya Flash Gordon gibi "bu sefer delikten ne çıktı" tarzı bir şey olursa tutmaz tabii .

Birde dizinin ilk bölümü aşağı yukarı 5 aydır internette mevcuttu . Havalar sıcaktı ben seyrettiğimde .

Diziye değer katabilecek tek oyuncu ise Summer Gleau . Yani Terminator'ü oynayan kız . Daha önce Firefly ve 4400'de oynamıştı . Ama nedense hep "garip" karakterleri canlandırıyor .

Alıntıları Göster
    ilk bölümü preair olarak yayımlanmış aylar önce onu görmemiştim ben normal yayınlandıktan sonra indirdim dünde 2.bölüm yayımlanmış
    finallerden vakit bulursam izliycem ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: mt2414

ilk bölümü preair olarak yayımlanmış aylar önce onu görmemiştim ben normal yayınlandıktan sonra indirdim dünde 2.bölüm yayımlanmış
    finallerden vakit bulursam izliycem ama...

Alıntıları Göster
    bir terminator hayranı olarak diziyi sevdim diyebilirim.
    ilk 2 bölümü dün indirip izledim HD olarak.
    izlenimlerim,
    -karakterler çok derin işlenmemiş umarım ilerleyen bölümlerde düzelir.
    -efektler bir dizi için oldukça iyi.sinema tadında diyebilirim.
    -konusu fena değil ancak hem karakterler biraz ham gibi hemde karakter sayısı az(şimdilik).

3. bölümü yarın geliyor,sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

izlenimlerim,
    -konusu fena değil ancak hem karakterler biraz ham gibi hemde karakter sayısı az(şimdilik).

Alıntıları Göster
    merak ettim şimdi.nasıl bişey acaba.okudugum kadarıyşa sevende var sevmeyende

• quote:

izlenimlerim,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

izlenimlerim,

bende bugün iki bölümü izledim çok memnun kaldım oldukça heyecanlı bir dizi olmuş. sürükleyici yer yerde baya komik o arnoldun komik robot halini kıza iyi yansıtmışlar.
    karakterleride sevdim şu charles dixiondada ason statman havası sezdim birde ölen kötü robot bizim genco dizisindeki genconun aynısıydı resmen
    şaka bir yana bence bu dizide çok tutacak bugünkü 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

• quote:

quote:

izlenimlerim,

bende bugün iki bölümü izledim çok memnun kaldım oldukça heyecanlı bir dizi olmuş. sürükleyici yer yerde baya komik o arnoldun komik robot halini kıza iyi yansıtmışlar.
    karakterleride sevdim şu charles dixiondada ason statman havası sezdim birde ölen kötü robot bizim genco dizisindeki genconun aynısıydı resmen
    şaka bir yana bence bu dizide çok tutacak bugünkü 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Bende Bir Terminatör Hayranı olarak diziyi beğendim. Gerçi daha ilk bölümünü izledim ama şimdiden sardı.
    Seyretmeden önce Arnoldsuz terminatörmü olur demiştim ama karakterlere alışınca oluyor
    Rüyalarımda azmı koşturmadı beni terminatör eskiden. Bi kalkardım sucuk gibi terlemişim ayaklar koşmaktan ağrıyo.
    Yakında o moda tekrar giricem galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

bu smallville kac sezon oldu yaw adam daha ucmasını ögrenemedi. Ama flimde tarlaların arasında bınzır bınzır hoplayıp zıplıyordu hemıde daha bacak kadar cocukken. ögle değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqshuqa

quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

bu smallville kac sezon oldu yaw adam daha ucmasını ögrenemedi. Ama flimde tarlaların arasında bınzır bınzır hoplayıp zıplıyordu hemıde daha bacak kadar cocukken. ögle değilmi?

Alıntıları Göster
    heroes falan halt etmiş bu dizi yıkılıyor
    3.bölümde bombaydı

• quote:

heroes falan halt etmiş bu dizi yıkılıyor
    3.bölümde bombaydı

Alıntıları Göster
    Dehşet dehşet. 3. bölüm inanılmazdı, Terminator'ler hakkında önemli bir olayı öğreniyoruz ve görüyoruz hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendalorian

Dehşet dehşet. 3. bölüm inanılmazdı, Terminator'ler hakkında önemli bir olayı öğreniyoruz ve görüyoruz hem.

Alıntıları Göster
    spoiler içerir!!!

dizide bir mantık hatası var gibi,
    şimdi 1. bölümde bankanın kasasının içinde zaman makinası ile geleceğe gidiyorlar,işte tam o sırada sarah elindeki silah ile terminatore ateş ediyor ve terminatorun kafası kopuyor aynı zamanda tamamen metal hale geliyor yani üzerindeki insan dokusu gidiyor. ama zaman makinası ile geleceğe gittiklerinde terminatorun kopan kafasıda onlarla gidiyor.
    -benim bildiğim zaman makinasından sadece insan dokusu ile kaplanmışsa makinalar geçebiliyor.o kopan kafa nasıl zaman makinasından geçti?

• quote:

spoiler içerir!!!

şimdi 1. bölümde bankanın kasasının içinde zaman makinası ile geleceğe gidiyorlar,işte tam o sırada sarah elindeki silah ile terminatore ateş ediyor ve terminatorun kafası kopuyor aynı zamanda tamamen metal hale geliyor yani üzerindeki insan dokusu gidiyor. ama zaman makinası ile geleceğe gittiklerinde terminatorun kopan kafasıda onlarla gidiyor.
    -benim bildiğim zaman makinasından sadece insan dokusu ile kaplanmışsa makinalar geçebiliyor.o kopan kafa nasıl zaman makinasından geçti?

Alıntıları Göster
    quote:

spoiler içerir!!!

dostum şuraya bir göz at derim ingilizce varsa
    http://www.imdb.com/title/tt0851851/board/thread/94993086

• quote:

quote:

spoiler içerir!!!

dostum şuraya bir göz at derim ingilizce varsa
    http://www.imdb.com/title/tt0851851/board/thread/94993086

Alıntıları Göster
    Saçmalığın dibine vurdular 3. bölümde. 2. bölümdeki zaman makinasından geçen makina ve Terminatör'ün kopan kafasını! bulması! inanılmaz saçmaydı.3. bölümdede buna bir yenisi eklendi ver Terminatör kendine et yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Saçmalığın dibine vurdular 3. bölümde. 2. bölümdeki zaman makinasından geçen makina ve Terminatör'ün kopan kafasını! bulması! inanılmaz saçmaydı.3. bölümdede buna bir yenisi eklendi ver Terminatör kendine et yaptı.

Alıntıları Göster
    cnbc-e de verecek bunu.Ocak ayı dergisinde takvimde bu vardı ama bakalm bende merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

cnbc-e de verecek bunu.Ocak ayı dergisinde takvimde bu vardı ama bakalm bende merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    ben çok beğendim diziyi. devamı gelir umarım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.