Şimdi Ara

1 gün önce +7 chitinimi yaktım diye üzülüyodum şimdi bakın ne oldu =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gün öncesine kadar topıc acmıstım +7 chitine dex basarken yandı diye
    tabi bi arkdan borc lazım yhaw yazdım arkadaşlarım yardıma koşmuş
    classrouge(ßaran)
    letter ile 8m yolladığın için teşekkürler
    ve returnofholyturk(onur)
    +7 rogue fp ve 3m için ty
    şimdi 2 kişi sayesinde düz hesap 10m para oldu
    ben bunu nasıl değerlendirdim gelip kendiniz bakın
    baran 8m atmadan onurun verdiği 3m ile 350k dan bir +5 cleaver cektim sonra bunu +7 yaptım gidip onuru kastım sonra bi teklif aldım +7 cleaver için adamın teki 4 parca +7 prıest fp hepsi hp basılı ve +1 md verdi
    tabi hemen kabul ettim md i 1 tane +7 cleaver fiyatına sattım
    10m oldu 15m
    sonra dier fplerde tanesi 4m den gitti
    etti düz hesap 30m
    sonra bide baran 8m yolladı etti 38m
    http://img239.imageshack.us/my.php?image=200811415619rg3.jpg
    ben bu Kâr ı hergün yapsam iyi item yaparım aslında yhaw ticaretemi atılsam ne

şimdi topıc gereksiz diyenler olabilir sizinle ilgilenmiyorum sadece bunu paylaşıyım dedim 10m parayı gidip 40m yaptım güzel kâr benim acımdan
    (not:salak sacma yorumları her zamanki gibi dikkate almıcağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 14 Ocak 2008; 17:57:35 >

• Sen bu ticari zekanı Gerçek hayatta kullansan şimdi k2network e ortak olmustun

Şaka bi yana su piyasada Güzel Para kazanmıssın.. Güle güle Harca
  • quote:

Orjinalden alıntı: h0rt

Sen bu ticari zekanı Gerçek hayatta kullansan şimdi k2network e ortak olmustun

saol şimdide kalkanıma bir teklif geldi foruma danışcam topıc acıp
  • ne mutlu sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: h0rt

Sen bu ticari zekanı Gerçek hayatta kullansan şimdi k2network e ortak olmustun

öle diosun ama yardımlar olmasa öle bi zeka kullanarak bişe yapabileceğine inanmıyorum

6e
    bence dua et para yollayanlara

• h. olsun valla bencede en iyi para kasma yöntemi ticarettir devam et kazancın bol olsun
  • Çok hoş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6e şimdi bundan bir süre öncede anvil olayında böle yaparım şöle yaparım dedin
    +7 chitine dex basarken yaktın tüm paran toz duman oldu
    Umarım şimdide ticaret yaparken ters bir durumla karşılaşmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Çok hoş .

Ya mert arkadaşım senin yorumlarına hastayım ya.. Şu kelime bittikten sonra bir boşluk bırakıp nokta koyman yok mu bitiriyo beni Orhan Gencebay'ın DH şubesi misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

6e şimdi bundan bir süre öncede anvil olayında böle yaparım şöle yaparım dedin
    +7 chitine dex basarken yaktın tüm paran toz duman oldu
    Umarım şimdide ticaret yaparken ters bir durumla karşılaşmazsın

dex basarken ben değil anvil yaktı
    ben gene + basarım ama artık fazla bulaşmam anvile

• Aferim.Ne kadar paran olursa o kadar katlarsın paranı
  • Valla her malın bi alıcısı var ben bunu gec te olsa öğrendim arkadas 1 ay öncesine kadar orta sınıf diebileceğim yani toplasam üstümü 5-6 gb etcek charlarla takılıyordum alsat yapa yapa suan ardream assas oldu 25 gb lik item ve cebinde de eski charın toplam değeri kadar para bazen inan bende şaşırıyorum özellikle takaslarda vurabildiğin kadar vuracaksın
  • sevindim senin adına ama sadece o +7 cleaverine 4 tane pri fp veren adama enayi demeni yakıştıramadım sana onu editlersen çok güzel bir topic olacak
  • hocam bende eskiden senin gibiydim upgrade ile para kazanmak isterdim 1 defa çıksa 2 defa yakardım kısacası genelde zarar ederdim sonradan sadece alıp satma işine başladım daha sonra piyasa yükseldi,düştü falan filan bi baktım nerelere gelmişim ...
    şu andaki halime ben bile inanamıyorum hala
    çok istersen eminim sende başarırsın

ii ForumlaR...
  • ehu negüzel ben dieste dün 2.5 m den +7 shell çektim adam1 sıfır eksik koymuş :d
  • Büyük düşün büyük oyna. Kaç kere söyledim sana 30 40m parayla ne uzarsın ne kısalırsın.
  • Onur dediğin şahsiyete tebriklerimi ilet insan bile değil forumdan kaç kişiyi dolandırdı.Haddi hesabı yok.

Clandanda çıktın merak etme zaten bende clanı bozdum.ReaLmarjinal deyim.Abim FastUltraKillersde Dün Isıloon kesceklerdi.Sonuç hüsran
  • süper .
  • güzel olmuş başlangıç için.şimdi 10m ile birdaha aynı yolu uygula
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Onur dediğin şahsiyete tebriklerimi ilet insan bile değil forumdan kaç kişiyi dolandırdı.Haddi hesabı yok.

Clandanda çıktın merak etme zaten bende clanı bozdum.ReaLmarjinal deyim.Abim FastUltraKillersde Dün Isıloon kesceklerdi.Sonuç hüsran

saten bende clan kurdum kendime ayrı
    vahit abi 40m zamanla 400m olcak sen merak etme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.