Yaa şu ilk sayfaya HD3870 in detaylı testlerini de eklesenizde karşılaştırma yapsak... Bu testler konusunda tarafsızlığına güvendiğim tek kişi sizsinizde.. Çok şey mi istiyorum acaba?
Yaa şu ilk sayfaya HD3870 in detaylı testlerini de eklesenizde karşılaştırma yapsak... Bu testler konusunda tarafsızlığına güvendiğim tek kişi sizsinizde.. Çok şey mi istiyorum acaba?
Ağır ağır ekliyorum, hocam.
Crysis'in sahne testleri ve BioShock bitti. Bakabilirsiniz (8.49 ve 174.82 kullandığımı şimdiden belirteyim).
Her şey tamamlanınca başlığı değiştireceğim, bu da en erken yarın olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 9 Mayıs 2008; 16:01:27 >
3870'in testlerinin eklenmesi birkaç saat önce bitti.
Eleştirilerinizi, net verilere dayanarak, yani lâf üretmeyerek, yapabilirsiniz.
Meselâ ne olabilir: Şu sürücüyü (8.3 veya 8.4) kullanarak test et, daha iyi sonuç alırsın; senin denediğin yeri aynı ayarda denemiştim, kesinlikle daha yüksek değer alıyordum vs. Bu tür öneri - eleştirilere her zaman açığım.
Eğer 8.49'un genel olarak bir yavaşlık yarattığına dair net veri varsa (ki ben hızlandırdığını duyuyorum), tekrar test ederim, farklı sürücülerle. Mesele değil.
@Tuğer; dikkatini çekti mi, bilmiyorum, ama Radeonda, TR Legend de Lara nın yüzü daha güzel detaylı, daha çekici. TR Anniversary de de dikkat ettim. X1800XL de öyleydi 8800GT ye göre. Geforce da bir eksiklik var ama çözemedim. Özellikle yakın çekimde belli oluyor. Uzak çekimlerde de belli olmuyor değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 13 Mayıs 2008; 6:48:25 >
@Tuğer; dikkatini çekti mi, bilmiyorum, ama Radeonda, TR Legend de Lara nın yüzü daha güzel detaylı, daha çekici. TR Anniversary de de dikkat ettim. X1800XL de öyleydi 8800GT ye göre. Geforce da bir eksiklik var ama çözemedim. Özellikle yakın çekimde belli oluyor. Uzak çekimlerde de belli olmuyor değil.
çok dikkatli olmadıkça demekki fark gözükmüyo ama hassas arkdaşlarımız bunun farkında. ati bir adım önde (veya yarım adım desek daha doğru olur, bir adımlık far yok bence)
ASUS P5Q> E8400CPU@4.1GHZ 4.3V 7/24 4.5GHZ MAX.> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.3V KİT (1GBx2) > HIS ICQ4TURBO (700-2200) > OCZ STEALTH XSTREAM> 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M > TOSHIBA 32" LCDTV HDREADY..