Bende 22" samsung 2232BW alacaktım ama önce aşağıdaki sayfaları incelemenizi öneririm. Bugün vatan pc deydim, G serisi gelecekmiş..
2232GW, +50-100 dolar filan olur fiyatı sanırım ama 226BW ile karşılaştırmalı test sonuçlarına bakacak olursak, özellikle karlı görüntü farkı çok hoş.. ama dynamic contrastta arka ışık olayı çıımış biraz.. sitenin ingilizceye çevrilmiş halini, incelemenizi öneririm. bu model bu ayki byte dergisinde de mevcut.
samsung olsun taştan olsun, sonye kök söktürüyor. Nerde Sony monitörler var mı bilenn.. İkinci sırada philips gelir, daha sonra başka bir marka düşünebilirsin. Samsung yapmışşa iyi yapmıştır.
Arkadaşlar kullandığım sony crt monitör ve sony,samsung lcd monitörler tecrübesiyle size unu söyliyeyim asla bukdr fark olmaz neden derseniz ztn 226bw inanılmaz canlı renkleri gözünüze sokarcasına veriyor fazla bile geliyor görüntü oldukça doğal 1ay boyunca prof monitörüm Sony 21'' G500 ile beraber kullandım samsun 226bw'yi yani eğer 226bw bu ise diğeri insanı kör eder diyorum ben size.
Sanki bana birinden biri sahteymiş gibi geliyor; ikisinden birinin veya her ikisinin de ayarlarıyla oynanmış... Ayrıca iş fotoğrafa dökülürse aslolan görüntüyü alamazsınız... Ben 2232GW'yi testteki ayarlarla kullanmayı düşünemiyorum bile...
Ayrıca testte kullanılan duvar kağıtları daha önce gördüğüm(üz) duvar kağıtları... Yanılmıyorsam yine bu bölümdeki duvar kağıtları başlığındaki linklerden birinden bulabilirsiniz...
Bence 20 veya 22 inç monitörü olanlar kendi monitörlerinde test etsinler bu duvar kağıtlarını... Ben unutmazsam bir ara test edeceğim...
* AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ 3.0 GHz CPU * GIGABYTE MA790GP-DS4H ANAKART * KINGSTON 2x1=2 GB 800 Mhz. CL5 DDR2Ram * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * SAMSUNG 20x DVD Writer * Cooler Master ELITE RC-332 390W ATX KASA * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
Arkadaşlar ben 19" Samsung 932GW+ kullanıyorum.. Geçen haftasonu 2232BW satın aldım ve 2 gün sonra kutusuna koyup pazartesi geri iade ettim..şu an HP 2207H bekliyorum.. ilk kez kullananlara 226BW veya 2232BW mükemmelmiş gibi gelebilir..ancak bir kez gözünüz GW gördümü inanın yere göğe sığdıramadığınız bu 226BW ve 2232BW serilerine dönüp bakmazsınız..
Diyeceğim tek bir şey var Samsung alınacaksa kesinlikle GW serisi alınmalı..
ben 2232bw aldım gayette memnunum ama adamlar gün gecmiyorki yeni bir model yapmasınlar o yüzden 2232bw 226bw alanlar pişman olur diyipte biton para verip aldığımız ürünlerden soğutmayın lütfen bu işin ardı yok yani yetişmekte mümkün değil bir an aldığım üründen soğudum ya