226BW ye gore ikisinin de farklarinin buyuk olduklari kesin. ama simdiye kadar gordugum tum testlerde 2232 GW, 2232 BW den pek farkli degil. GW kullanmadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Haziran 2008; 20:25:42 >
Backlıgh özelliği pardon kusuru yüzünden samsung komple off durumda bence diğer mont. yok fazla bu kusur ben sırf ps3 ve xbox için aldım ama siyah ekranda o parlama olunca tüm hevesim gidiyor, ben servise verdim adamlar dahada bozdu aleti kızdım geri gönderdim şimdi disbirütör firmadan yenisi geliyor ama açıkcası ondanda korkuyorum backlıght çıkar diye, Napalım çıksada artık kullanıcaz servide göndermek istemiyorum ordakiler tamirat nedir bilmiyorlar ;
NOT; Bimekse gitmiştim HP parlak ekran hdmı girişli modelini gördüm mont.'de zınnık backlıght yok siyahı simsiyah gösteriyo bilseydim ondan alırdım Samsung aşamadı şu backlight kusurunu bence ve aşamayacaksa üretmesin mont. filan, parlak ekran bence iyi değil çünkü HP siyah ekranda iken resmen beni ayna gibi gösterdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RAZİEL* -- 6 Haziran 2008; 9:00:25 >
Üstad dinamik de olsa game moduda olsa hepsinde yapıyo kıl etti beni İnşallah yeni gelecekte olmaz bu, sadece custom ( kişisel) ayara alınca ve ışığı 10 veysa 0 yapınca olmuyor backlıght ama ozamanda oyunlar ve filmler feci karanlık oluyor, ayar ediyor beni bu samsung ;
Acer AS5920G-702G25MN-Vista Ultimate 64Bit SP1/MacOSx Leopard Playstation 3 GTA IV Bundle Pack Sony Cybershot DSC-W300 13.6 Mp Western Digital 250GB Passport 2.5" iPhone 8GB
ViewSonic in monitörleride harika bence onlarada bir bakılması lazım kesin samsung olacak diye birşey yok.Mesela ViewSonic VX2255wmb ve ViewSonic VG2230wm modelleri
bende 2232 gw aldım 3 gündür kullanıyorum yansıma yok emin olabilirsiniz ancak backlight var doğruya doğru... Ama renkleri gerçekten daha canlı bw inceledim bugün...
bende 2232 gw aldım 3 gündür kullanıyorum yansıma yok emin olabilirsiniz ancak backlight var doğruya doğru... Ama renkleri gerçekten daha canlı bw inceledim bugün...
yansıma ve backlight nedir, aralarında ki fark nedir , nasıl anlaşılır.açıklayabilirmisiniz
2232GW nerden aldınız acaba? şu an bulamıyorum ben..