Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wildwolft

5 Şubat 2008; 17:27:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

farukk kardes ben senin verdigin menüyü yükledim ardindan senin verdigin k810i modded dosyasini yükledim acikcasi pek memnun kalmadim k810i orjinal menü ve orjinal acilis ekranini nereden bulabilirim acaba?

açılış ekranın ismini söyleyin bana upload edeyim

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Şubat 2008; 18:24:08 

mms ayarlarını yapsanız dahi müşteri hizmetlerinden yada internetten interaktif uygulamalardan mms servisini açtırmanız gerekiyor

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
wildwolft

5 Şubat 2008; 18:32:42 

farukkk patchi telefona yükledim usb/other/se/camera klasörlerini de kurdum sonra dat0 dosyasını klasörün içine attım ama yine aynı kamera çalışmadı ve ses çok düştü son sese getiriyorum normaline göre ses yüksekliği 2.kademe ile aynı sende bi denesene belki ben bi yerde yanlış yapıyorumdur

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

tolyo

5 Şubat 2008; 19:21:54 

arkadaşlar k790i R1KG001 için çıkmış bütün patchler...
http://rapid-share.com/files/89403383/patch_R1KG001.rar.html
(-) işareti kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 5 Şubat 2008; 19:23:49 >

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

tolyo

5 Şubat 2008; 19:28:43 

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

farukkk patchi telefona yükledim usb/other/se/camera klasörlerini de kurdum sonra dat0 dosyasını klasörün içine attım ama yine aynı kamera çalışmadı ve ses çok düştü son sese getiriyorum normaline göre ses yüksekliği 2.kademe ile aynı sende bi denesene belki ben bi yerde yanlış yapıyorumdur

arkadaşım senin tel. in modeli ve sürümü ne? attığın patch sürümüne uyuyormu? uyuyorsa patchin içinde nereye hangi klasörleri açacağın yazmıyomu? biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım...

wildwolft

5 Şubat 2008; 19:47:07 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

arkadaşım senin tel. in modeli ve sürümü ne? attığın patch sürümüne uyuyormu? uyuyorsa patchin içinde nereye hangi klasörleri açacağın yazmıyomu? biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışayım...

k810 r8ba024 cid 52
move camera & acoustic to other bunu yükledim evet nereye atacağım yazıyor dediği şekilde klasörleri oluşturup cam driveri içine attım kamerayı açtığımda başka uygulama çalışıyor kapatır tekrar deneyin yazıyor

tolyo

5 Şubat 2008; 20:51:21 

quote:

wildwolft

k810 r8ba024 cid 52
move camera & acoustic to other bunu yükledim evet nereye atacağım yazıyor dediği şekilde klasörleri oluşturup cam driveri içine attım kamerayı açtığımda başka uygulama çalışıyor kapatır tekrar deneyin yazıyor

dostum bu verdiğim patch i yap klasörleride other/se/camera
/se/acoustic olarak aç.

http://rapid-share.com/files/89424163/cam-acoustic_to_se.vkp.html
(-) işareti kaldırmayı unutma...

wildwolft

5 Şubat 2008; 21:22:15 

dediğin gibi de klasörleri oluşturdum yine aynıydı

tolyo

5 Şubat 2008; 21:29:44 

quote:

dostum benim verdiğim patchi yap ve dediğim gibi klasörleri iç içe aç gerekenleride içlerine at.
olması lazım...

other/se/camera derken telefonun dosya yöneticisinden diğer klasörüne se/camera klasörlerini açacaksın.
ama dikkat et hafıza kartına açarsan olmayabilir telefonun hafızasına açacaksın klasörleri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 5 Şubat 2008; 21:32:23 >

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Şubat 2008; 21:39:17 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

dostum benim verdiğim patchi yap ve dediğim gibi klasörleri iç içe aç gerekenleride içlerine at.
olması lazım...

other/se/camera derken telefonun dosya yöneticisinden diğer klasörüne se/camera klasörlerini açacaksın.
ama dikkat et hafıza kartına açarsan olmayabilir telefonun hafızasına açacaksın klasörleri!

evet tolyonun dediği gibi dosyaları iç içe açacaksın ve en son dosyanın içine cam driver o dosyasını atacaksın zipli değil yani ve cam değişecek

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

5 Şubat 2008; 21:59:00 

ultimate vivid color 2,1. Fotoğrafları direk attım sadece küçülttüm. Üstünde hiç bir oynama yoktur hatta telefondaki photo dj ile bile oynama yapmadım. Zaten oynama yaptığım fotoları belirtirim bunun üsütnde şu işlemler yapıldı diye

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Panorama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Şubat 2008; 22:25:56 >

P4 2.8 | Asrock P4i65G | WD 250GB SATAII HDD | Creative Audigy 7.1 | Nvidia FX5600 | Hp w2207h HDMI 22" | LG DVD-RW & CD-RW | Creative P5800 5.1
wildwolft

5 Şubat 2008; 22:09:57 

ultimate 2.11 vivd in gece çekimi rezalet ev içini otomotik modda çektim noiselerden hiçbir yer gözükmüyordu aynı resmi nuumber1 2.99 ile çektim çok az noise var