Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: elci2003
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
__VaSsiLi__
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

13 Ağustos 2008; 20:39:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

musty578

tolyo sende crative ep630 ile mi dinliyorsun

yok orjinal kulaklıkla dinliyorum. bu arada beğendiğim acoustic lerden bi karma yaptım hem kulaklık hemde hoparlör ve de radyo da süper buyrun...

http://rapid-share.com/files/137065326/karma.rar.html (rapid-share nin arasındaki - işaretini kaldırın link açılır)

Sağol hocam

Edit:Sayfa Başı-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __VaSsiLi__ -- 13 Ağustos 2008; 20:38:30 >
musty578

14 Ağustos 2008; 0:36:41 

quote:

quote:

musty578

yok orjinal kulaklıkla dinliyorum. bu arada beğendiğim acoustic lerden bi karma yaptım hem kulaklık hemde hoparlör ve de radyo da süper buyrun...

http://rapid-share.com/files/137065326/karma.rar.html (rapid-share nin arasındaki - işaretini kaldırın link açılır)

tolyo bunun kulak sesi süper ama bu seferde dışarı kolon sesinde kötü hatta berbat çok tizli çırtlak ses çıkıyor

sadece dış sese bi ayar çekte hep kullanim şunu mesela peter 2 nin dış sesi iyi onu kullanabilirmiyzz

ilk verdiğin kötüü

wildwolft

14 Ağustos 2008; 10:58:29 

quote:

Orjinalden alıntı: musty578

quote:

quote:

musty578

tolyo bunun kulak sesi süper ama bu seferde dışarı kolon sesinde kötü hatta berbat çok tizli çırtlak ses çıkıyor

sadece dış sese bi ayar çekte hep kullanim şunu mesela peter 2 nin dış sesi iyi onu kullanabilirmiyzz

ilk verdiğin kötüü

PHF play olanların hepsini silip onların yerine istediğin acousticteki PHF play olanları yüklersen olur

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
hakanlevent

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 13:21:54 

phf play olanların hepsini degiştirince kulaklık sesi degişiyor lo.play tarzı bi dosya olması lazım o dış sesi etkiliyor

benim ilk sayfada verdigimi deneyin

kulaklık sesi gercekten tatmin edicidir

INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i…
hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi
karizmatikkarincayim@gmail.com
irfarslan

14 Ağustos 2008; 17:53:47 

arkadaşlar 1 sayfa önce telefonumun çalındığını söyledim ve neler yapabilirm diye sordum sadece hardcrss kardeşim bana cvp vermiş yani hepinize eyvallah kimse umursamamış artık aranızda olamayacağım kendime başka marka bir telefon aldım... şimdilik SE ci değilim sağlık olsun Allah hiçbirinizin başına vermesin herkesin ilgisine teşekkürler... Özellikle hardcrss kardeşime çünkü cevap vermeye bir kendisi tenezzül etmiş saolsun

grafiker
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2008; 18:02:25 

quote:

Orjinalden alıntı: irfarslan

arkadaşlar 1 sayfa önce telefonumun çalındığını söyledim ve neler yapabilirm diye sordum sadece hardcrss kardeşim bana cvp vermiş yani hepinize eyvallah kimse umursamamış artık aranızda olamayacağım kendime başka marka bir telefon aldım... şimdilik SE ci değilim sağlık olsun Allah hiçbirinizin başına vermesin herkesin ilgisine teşekkürler... Özellikle hardcrss kardeşime çünkü cevap vermeye bir kendisi tenezzül etmiş saolsun

hardcrss ARKADAŞIMIZ dOĞRU CEVAP YAZDIĞI İÇİN BİZ CEVAP YAZMADIK yapacağın başka bir işlem gözükmüyordu

bu konudaki dayanışmayıı biliyorsunuz zaten

geçmiş olsun arkadaşım tekrar

yeni telefonun hayırlı olsun

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

musty578

14 Ağustos 2008; 18:38:23 

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

phf play olanların hepsini degiştirince kulaklık sesi degişiyor lo.play tarzı bi dosya olması lazım o dış sesi etkiliyor

denedim onu seninkini kullanıyodum daha önce ama bunun kulaklık sesi tam oturmuş dış sesi ii deil o kadar

bu arada emeğine sağlık krdişm

wildwolft

14 Ağustos 2008; 19:07:34 

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

evet hepsini değiştirince hoparlörle birlikte kulaklıkta değişiyormuş.

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

__VaSsiLi__
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

14 Ağustos 2008; 21:49:47 

quote:

Yeni telefonunuz hayırlı olsun hocam..Farukkk arkadaşıma katılıyorum hardcrss size olacak olananı söylemişti zaten..Biz yinede sizi ilerdede olsa aramızda görmek isteriz
wildwolft

14 Ağustos 2008; 22:55:58 

quote:

çok çok geçmiş olsun. yeni telefonunda hayırlı olsun. __VaSsiLi__ ve faruk ub dediği gibi bizim söyleyeceklerimizi zaten hardcrss arkadaşımız söylemiş

tolyo

14 Ağustos 2008; 23:57:50 

quote:

musty578

ilk verdiğin kötüü

evet dostum farkettim. en kısa zamanda hoparlör sesini ideal ayarlarla değiştirecem.

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html?sId=56gIu9lIsyXnvI0h
irfarslan

15 Ağustos 2008; 12:27:31 

sanki zoraki yazdırmış gibi hissettim ama hepiniz varolun sağolun arkadaşlar kafaya koydum K850 i alarak gelecem aranıza forumu takibimde devam edecek yav kafam yerine geldi ha sağolun tekrar Allah sizin başınıza vermesin canım arkadaşlarım

Not: Tolyo da bi geçmiş olsun derse tam süper olacak..

:::::bugün savcılığa gidecem o telefonu da kimseye yar etmeyecem::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfarslan -- 15 Ağustos 2008; 12:26:21 >

grafiker
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git