selam.drvier'ı yükledim.fakat pek hoşuma gittiği söylenemez.renk kalitesi çok iyi daha canlı fakat evin içinde çok bozuk çekiyo.aşağıda bi link var.orda örnek bi fotoğraf var.akşam florasanlı odada çektim.pek hoş olduğu söylenemez.ben ultimate withan 2.62 yi yükledim.acaba bunun yerine 2.44 yüklesem daha iyi olur mu?? veya başka bir driver önerirmisiniz.ben sadece renklerin daha canlı ve belirgin olmasını istiyorum.
ÇEKTİĞİN FOTOĞRAF ÇOK KÖTÜ İLK SAYFADA 3.1 YÜKLE İLK SAYFA DA KULLANIM KILAVUZUNU İYİCE OKU AYARLAR ÇOK ÖNEMLİ BİRDE LENSİNİ İYİCE TEMİZLEMENİ ÖNERİRİM FOTOLARINI BEKLİYORUM
selam faruk.az önce ultimate vivid colour 2.6 yı yükledim.oturduğum yerden bir fotoğraf çektim fakat yine aynı.çok bozuk.aşağıda link var.bak istersen.acaba senin dediğin 3.1 yüklersem sorunum düzelir mi?? veya 2smoke'nin driverını mı yükleyeyim?? lütfen yardımcı olun moralim bozuldu :(
selam faruk.az önce ultimate vivid colour 2.6 yı yükledim.oturduğum yerden bir fotoğraf çektim fakat yine aynı.çok bozuk.aşağıda link var.bak istersen.acaba senin dediğin 3.1 yüklersem sorunum düzelir mi?? veya 2smoke'nin driverını mı yükleyeyim?? lütfen yardımcı olun moralim bozuldu :(
hayır 2smoke EV ayarlarıyla oynamadım.altta bi link daha koydum.buda senin verdiğin driverla çekilmiş bir foto.hiç bir ayarla oynamadım.oturduğumyerden çektim yine.içersi karanlık değil fakat karanlık çıkmış.noise ben pek göremedim.ama işte bu seferde karanlık çıkmış.ya yoksa benim cihazda mı bir sorun var.driver yüklemeden önce ilk hali çok daha iyiydi.offffff :(