Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 18:37:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ayrıca yine olmadı diğerlerini sildiğimde de...

quote:

Orjinalden alıntı: Die4SaXo

beyler iyide ben bunu kafamdan yapmadım ki indirdiğim şey bu hatta indirdiğimde farukkk'un verdiği linkteki yani ayrıca bu asabiyet ne... tamam sizin dediğinizde mevcut eywallah sorun o değil ki ekstradan bunlarda var silim mi yani bunları tpa/preset/system/menu var aynı şekilde tpa\system ve bide tpa\user\theme var bu zipli tpa içindeki dosyalar... onları silerek bi deniyorum bakalım...

tolyo

1 Temmuz 2008; 18:41:14 

quote:

Die4SaXo

beyler iyide ben bunu kafamdan yapmadım ki indirdiğim şey bu hatta indirdiğimde farukkk'un verdiği linkteki yani ayrıca bu asabiyet ne... tamam sizin dediğinizde mevcut eywallah sorun o değil ki ekstradan bunlarda var silim mi yani bunları tpa/preset/system/menu var aynı şekilde tpa\system ve bide tpa\user\theme var bu zipli tpa içindeki dosyalar... onları silerek bi deniyorum bakalım...

dostum asabiyet filan yok sadece işi araştırıp kavramadan yapmaya çalışıyosunuz yapamayınca da yardım edin diye mesaj yazıyosunuz benim tepkim buna!
dosyayı nerden indirdiğin önemli değil sen işi bildikten sonra her türlü yaparsın. indirdiğin zipli dosyanın içindekileri salla sen kendin masa üstünde dediğim klasörleri oluştur yani tpa/preset/system/menu klasörlerini sırasıyla ve iç içe aç menu klasörüne de manu.ml dosyasını ve iconları koy sonra tpa klasörünü ziple ve misc files dan telefona yolla...
ayrıca o söylediğin tpa/user/tema klasörleri genelde flash tema yüklemek için kullanılır yani senin tel. k790i yada k810i ise flash tema çalıştırmaz onlar sana yaramaz yani...

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

yasin186

1 Temmuz 2008; 18:46:21 

arkadaşım onları silmene gerek yok aslında.onlar açılış ekranı falan değiştirmek için.paket olarak hazırlanmış.ayrıca asabiyet falan da yok.olayı anlatmaya çalışıyoruz.mutlaka bi yerde hata yapıyorsundur.bu konunun ilk sayfasını iyice oku.hatanı anlayacaksın.başka hiçbir neden olamaz.menü işini baştan bi daha anlatmayalım.saygılar arkadaşım....
quote:

quote:

Referanslar; matrix22,garuda
Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 18:47:04 

ilk sayfada yer alan
yabancı forumlardan çektim 14 tane k790 menüsü buyrun
başlıklı yerden indirdim
gerçi bazılarında başlık olarak K800 yazıyor ama oluyordur diye düşündüm ama sen k790 yada k810 ise deyince sanırım hata burada ondan olmuyor peki flash tema çalıştırmanın imkanı yok mu?

Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 18:52:27 

ya arkadaşlar ben yaptıklarımı söylüyorum sizce bi hata var mı tpa.zip i setool da ki misc ten seçip modelimi ayarlayıp sonrada flash a basıyorum yüklemeleri yapıo ama telefonu açınca tık yok... sizce bi hata var mı allah aşkına söyleyin ya... ayrıca 2 gündür o kadar çok okudum ki o bu forumu emin olun ezberledim...

quote:

Orjinalden alıntı: yasin186

arkadaşım onları silmene gerek yok aslında.onlar açılış ekranı falan değiştirmek için.paket olarak hazırlanmış.ayrıca asabiyet falan da yok.olayı anlatmaya çalışıyoruz.mutlaka bi yerde hata yapıyorsundur.bu konunun ilk sayfasını iyice oku.hatanı anlayacaksın.başka hiçbir neden olamaz.menü işini baştan bi daha anlatmayalım.saygılar arkadaşım....
quote:

quote:

yasin186

1 Temmuz 2008; 18:55:31 

arkadaşım onunla alakası yok.k790/k800/k810 tıpa tıp aynı sayılır.ordaki menüler bu üç modele de uyuyor.hata vermez.fakat ufak tefek içerik farkları olur(seçtiğin menüye göre, ana menüye görüntülü konuşma seçeneği çıkar.fakat k790 da görüntülü konuşma yok.sıkıcı olur birazcık) ne yazık ki bu üç üründe de flash desteği yok...........

ayrıca misc fileden zip dosyasını seçip telefon modelini seçtikten sonra flasha bas.sonra telefon kapalı şekilde c'ye basarak bağla.bakalım ne olacak.senin yaptığında da bi hata yok gibi.
quote:

ilk sayfada yer alan
başlıklı yerden indirdim
gerçi bazılarında başlık olarak K800 yazıyor ama oluyordur diye düşündüm ama sen k790 yada k810 ise deyince sanırım hata burada ondan olmuyor peki flash tema çalıştırmanın imkanı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 1 Temmuz 2008; 18:58:30 >

tolyo

1 Temmuz 2008; 18:56:13 

quote:

Die4SaXo

ilk sayfada yer alan
başlıklı yerden indirdim

yok arkadaşım k800i menülerinin çoğu k790i ye de oluyo zaten. sen ya setooll kullanımını yapamıyosun yada telefonun cid53! son zamanlarda telefonu sonyericsson un sitesinden güncelledinmi? güncellediysen telefonun cid53 olmuştur ve setoolle atamazsın menüyü...
eğer cid52 ise setooll ü açtıktan sonra model kısmından k790i yi seçmen lazım daha sonra hazırladığın zip dosyasını misc files a koyup flash a basıp telefonu kapalı halde c ye basarak bağlayacaksın setool atar menüyü...
daha da yapamazsan ben bişey demiyorum artık!

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 18:58:32 

telefonum cid52 ayrıca orjinal menüyü yada farukkk'un menüsünü sorunsuzca yüklüyorum aynı adımları izleyerek yapıyorum hepsini fakat bunlar olmamakta ısrar ediyor... enteresan...

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Die4SaXo

ilk sayfada yer alan
başlıklı yerden indirdim

yok arkadaşım k800i menülerinin çoğu k790i ye de oluyo zaten. sen ya setooll kullanımını yapamıyosun yada telefonun cid53! son zamanlarda telefonu sonyericsson un sitesinden güncelledinmi? güncellediysen telefonun cid53 olmuştur ve setoolle atamazsın menüyü...
eğer cid52 ise setooll ü açtıktan sonra model kısmından k790i yi seçmen lazım daha sonra hazırladığın zip dosyasını misc files a koyup flash a basıp telefonu kapalı halde c ye basarak bağlayacaksın setool atar menüyü...
daha da yapamazsan ben bişey demiyorum artık!

yasin186

1 Temmuz 2008; 19:01:07 

Die4SaXo
yap şunu artık.kaç kişi birden yardım etmeye çalışıyoz.bi de asabiyetten bahsediyon

Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 19:02:48 

yemin ederim ben sizden daha çok istiyorum ama dediğim gibi aklınıza gelebilecek herşeyi yükledim daha önce bu menüyüde dediğim gibi bi kaç kere yükledim orj olsun farukkk'un menüsü olsun ama onlar olmuyor anlamadım... hata yapmıyorum eminim hata olsa diğerleri çalışmaz yahu aaa

quote:

Orjinalden alıntı: yasin186

Die4SaXo
yap şunu artık.kaç kişi birden yardım etmeye çalışıyoz.bi de asabiyetten bahsediyon

Die4SaXo

1 Temmuz 2008; 20:19:07 

indirdiğim dosyaların uzantısı .rar mış benim pcde uzantı gösterme kapalı diye gözükmüyor bende zip diye iş yapıyorum :( uzantıları göster deyince .rar olduğunu farkettim kendim .zip le dediğimde de winrar kullandığım için .rar yapıo :( geçmiş olsun :( vatana millete hayırlı olsun... sonunda kavuştum menüme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die4SaXo -- 1 Temmuz 2008; 20:19:23 >

Kumandan

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 22:12:36 

www.zedge.net

Ücretsiz temalar, yazılımlar, videolar, melodiler, wallpaper, ekran koruyucu vs..

Üyelik gerekiyor, oda bedava zaten.

Bilen arkadaşlar olabilir aramızda, bende bilmeyenler için yazdım, sadece SE için değil bütün telefonlar için yukarıdaki içerikleri bulabileceğiniz bir sitedir.

.