Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asyacafe

9 Haziran 2008; 20:33:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cid 53 o yuzden sordum tesekkurler su an within 3.1 cam peter akustik attım. peter akustıkın v3 on/off arasındakı vark nedır bırde menu atabılıyorum herhalde baska bısı yok..

hasno

9 Haziran 2008; 20:34:59 

not:kamera dsplay ve menüyü değiştirmekteki birinci yapacağınız patchleri atmadan yazılımı
kurun
sonra usb kablonuzu takarak telefon hafızasının othere klasörüne drv adında klasör açıp display dat ve cam driver dat
dosyalarını klasörün içine atmanız gerekiyor ...
menüde aynı şekilde tel other klasörüne menu isimli klasör açın ve menü ikonlarını ve meu ml dosyasını
bu klasöre atın artık menünüz de otherden değişecek... bunun içinde telefonunuzun tel
hafızası other menüsüne atacağınız dosyalarıda buraya uplad ediyorum bunu tel hafızası othere kayıt edin
içinde çok güzel menü ve son cam driverler var

patchleri atmadan yazılımı
kurun
hangi yazılımı ?
display dat ve cam driver dat bu dosyaları nerden bulucaz

cyperss

9 Haziran 2008; 21:38:46 

quote:

Orjinalden alıntı: asyacafe

cid 53 o yuzden sordum tesekkurler su an within 3.1 cam peter akustik attım. peter akustıkın v3 on/off arasındakı vark nedır bırde menu atabılıyorum herhalde baska bısı yok..

peter akustik in on/of arasındaki kfarkı bilmiyorum ama orada gördüğün patch ler hariö istediğini yapabilirsin açılış kapanış değiştirme menü diğerlerini zaten yapmışsın

What goes around comes back around

matrix22

9 Haziran 2008; 22:33:29 

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

1Hftalık emeğimin sonucu: K790s

kardeşim harika olmuş ama nasıl yaptın bi paylaşsan çok sevinecez..

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Yaradan Bana Bir Ben Lazım Bir de Beni Anlayan
empire_loups

9 Haziran 2008; 23:10:00 

ne cam driver ne de başka bişey yapamadım. Ya bilgisayardan kaynaklanıyor ya da telefonda bir sorun var ya da bende bişeyler var... Laptop servisten gelince onla da deneyeceğim..Eğer onla da olmazsa sorun bendedir kesin..Çünkü anlamadım..
Özellikle bu setool2lite ile telefona cam driver yükleme olayını..
Misc filese ne koyacağız.Add yazan yere tıkladığımızda çıkan yere ne ekleyeceğiz.Valla işin aslı çok karışık. Ve tam açıklayıcı değil ilk sayfa. Özellikle benim gibi ilk kez patch-yama-program yükleyecek olanlariçin..

matrix22

9 Haziran 2008; 23:46:54 

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

ne cam driver ne de başka bişey yapamadım. Ya bilgisayardan kaynaklanıyor ya da telefonda bir sorun var ya da bende bişeyler var... Laptop servisten gelince onla da deneyeceğim..Eğer onla da olmazsa sorun bendedir kesin..Çünkü anlamadım..
Misc filese ne koyacağız.Add yazan yere tıkladığımızda çıkan yere ne ekleyeceğiz.Valla işin aslı çok karışık. Ve tam açıklayıcı değil ilk sayfa. Özellikle benim gibi ilk kez patch-yama-program yükleyecek olanlariçin..

kardeşim bak bende ilk başta senin gibi düşünüyordum ama çok kolay
şimdi önce telefonunun cid 51 mi cid 52 mi cid 53 mü olduğunu öğren cid 52 ise ve versiyon r8bf003 ise ki benim ki öyle önce mbn adlı bi dosya var onu indir sonra yükleyeceğin cam driveri şimdi setolü aç önce tel modelini seç sonra bypass ı işaretle ve aşağıdaki ilk kutuya r8bf003 e uygun indirdiğin mbn dosyasını ekle misc fileye de camdriveri, ama cam driveri zipli halde ekle, mbn yi ise zipten çıkarıp ekle şimdi her şey tamamsa telefonu kapat az bekle ve önce setoldeki flash yazısına tıkla o senden telefonu bağlamanı ister sende c tuşuna basılıtutarak telefonu bağla telefonu görünce part1 part 2 diye atmaya başlar sen ellini c den çek bir mütted sonra ready yazısı aktif olur sen telefonu çıkarap usb den bataryayı çıkar ve tak şimdi ready yazan yere bas ve ctuşuna basılı tutarak tekrar bağla hooooop işlem 2-3 dk daha sürer ve biter bittiğinde bi ses çıkar bu usb nin çıktı sesi işlem tamam demektir aynı şekilde her şeyi yükle kolay gelsin

Not: kardeşim ilk sayfada aslında her şey var dikkatli ve tam okumak lazım

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Yaradan Bana Bir Ben Lazım Bir de Beni Anlayan
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 10:14:57 

quote:

Orjinalden alıntı: hasno

not:kamera dsplay ve menüyü değiştirmekteki birinci yapacağınız patchleri atmadan yazılımı
kurun
sonra usb kablonuzu takarak telefon hafızasının othere klasörüne drv adında klasör açıp display dat ve cam driver dat
dosyalarını klasörün içine atmanız gerekiyor ...
menüde aynı şekilde tel other klasörüne menu isimli klasör açın ve menü ikonlarını ve meu ml dosyasını
bu klasöre atın artık menünüz de otherden değişecek... bunun içinde telefonunuzun tel
hafızası other menüsüne atacağınız dosyalarıda buraya uplad ediyorum bunu tel hafızası othere kayıt edin
içinde çok güzel menü ve son cam driverler var

patchleri atmadan yazılımı
kurun
hangi yazılımı ?
display dat ve cam driver dat bu dosyaları nerden bulucaz

ilk sayfada othere atacağın dosyaları koydum onu tel hafızası othere kaydet

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 10:17:13 

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

add ile işin yok cam menü atarken Misc filese

zıpli dosyayı koy modeli seç flaşh okadar kamera akustik diğer yüklemeler hep bu şekilde

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
wildwolft

10 Haziran 2008; 11:18:27 

quote:

Orjinalden alıntı: asyacafe

DRC ON da bass DRC OFF ta tizler daha ön planda

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
wildwolft

10 Haziran 2008; 11:31:45 

quote:

kardeş sen buna 1 haftada artı olarak ne yaptın gördüğüm tek fark media player iconunu değiştirmişsin aynısı topse.ru da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 10 Haziran 2008; 13:22:24 >

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
empire_loups

10 Haziran 2008; 11:43:07 

Sanırım benim makine cid53. yazılım bilgisinde ilk başta R8BF003 yazıyor ancak setool de FLASH CİD:53 COLOR : RED yazıyor..

şemsilepervane

10 Haziran 2008; 11:53:19 

quote:

kullandığın dosyaları paylaşır mısın

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sadıkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur, ağyâr olur, dildâr olur,serdâr olur

wildwolft

10 Haziran 2008; 13:23:05