Kolonlanmış imei ile kullandığım K800i ye birinci sayfada verdiğiniz cid52 ye yükseltme yazılımını yükledim. Yükmele başarılı geçti fakat imeisi de orjinal haline (kayıtdışı) haline geldi. Telefoncunun yanında yeniden imei attım ve bana 20 YTL ye mal oldu. Telefon şu anda cid52, acaba verdiğiniz patchleri atsam (otherden menü değiştirme vs.), telefon tekrar orjinal imeisine döner mi?
patch atıncada aynı şey başına gelir arkadaşım yapmamanı tavsiye ederim. bu arada samurayx arkadaşım setoolle bişey olmaz far la main baştan atılıyo demiş ama farkeden bi durum yok setooll de maini baştan yüklüyo!
o zaman arkadaş tek yapcagın ya sadece setool ile patch atmadan cam driver menu acoustik vb. şeyleri yuklemek yada bu main i baştan atmadan patch atmanın bi yolu varmı onu araştırmak setool patch atımına bakmamıştım tolyo far kullandığımdan şimdi baktım dediğin gibi baştan ondada yukleniyomuş main zaten kesin bişey olmaz dememiştim dikkatin için brawo ama keşke dediğim gibi pasaport ile kaydettirseydi hiç problem olmazdı bu şeyler
bu arada tolyo tekrar brawo sana brawooo dicem diye sayfa başı olduk
arkadaşlar bide orjinal acoustk dosyasını nerden indirebilirim k790 nın yeni kulaklık için en uygun acoustiği arıyomda ep-630 için bide orjinal acoustikte ses nasıl ona bakayım dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 4 Haziran 2008; 22:36:19 >
Kolonlanmış imei ile kullandığım K800i ye birinci sayfada verdiğiniz cid52 ye yükseltme yazılımını yükledim. Yükmele başarılı geçti fakat imeisi de orjinal haline (kayıtdışı) haline geldi. Telefoncunun yanında yeniden imei attım ve bana 20 YTL ye mal oldu. Telefon şu anda cid52, acaba verdiğiniz patchleri atsam (otherden menü değiştirme vs.), telefon tekrar orjinal imeisine döner mi?
patch atıncada aynı şey başına gelir arkadaşım yapmamanı tavsiye ederim. bu arada samurayx arkadaşım setoolle bişey olmaz far la main baştan atılıyo demiş ama farkeden bi durum yok setooll de maini baştan yüklüyo!
o zaman arkadaş tek yapcagın ya sadece setool ile patch atmadan cam driver menu acoustik vb. şeyleri yuklemek yada bu main i baştan atmadan patch atmanın bi yolu varmı onu araştırmak setool patch atımına bakmamıştım tolyo far kullandığımdan şimdi baktım dediğin gibi baştan ondada yukleniyomuş main zaten kesin bişey olmaz dememiştim dikkatin için brawo ama keşke dediğim gibi pasaport ile kaydettirseydi hiç problem olmazdı bu şeyler
Cevaplarınız için teşekkürler. Akustik ile cam driver i yükledim sadece, pasaport ile kayıt olayına gelince yılda sanırım bir telefon kayıt etme hakkımız var. Ben bu hakkımı ikinci el aldığım K800i ile kullanmak istemiyorum, yakında k850i almayı düşünüyorum. O zaman kayıt yaparım.
arkadaşlar bide orjinal acoustk dosyasını nerden indirebilirim k790 nın yeni kulaklık için en uygun acoustiği arıyomda ep-630 için bide orjinal acoustikte ses nasıl ona bakayım dedim
samurayx bu konularda dikkat çok önemli dikkatsiz davranırsak telefonlara zarar verebiliriz. arkadaşı yanlış yönlendirmemek adına uyardım yani.
samurayx bu konularda dikkat çok önemli dikkatsiz davranırsak telefonlara zarar verebiliriz. arkadaşı yanlış yönlendirmemek adına uyardım yani.
yaa zaten dedim main ve fs atılınca gider tel diye işlemin yapılışını kendide okuyup main atıldığını görüp yapmazdı herhalde....
size tüm sony ericsson modellerinin fs ve main dosyalarını indirebileceğiniz bir site vereyim içerisinde k810 nun yeni yazılımları olan R8BE001 ve R8BF003 var telefonu cid 53 olamlar deniyebilirler
K810i cam driver ve akustik yüklemek istiyorum ama bir sorum olacak; fabrika elemanları bu olayları bilmiyorlar mı? Madem daha iyi programlar var onlar niye yükleyip çıkarmıyorlar?
teşekkür ederim şimdi internet kafedeyim. eve gidince denerim.
tmm arkadaşım bak burayada europa-2 olanı koydum bunuda atabilirsin. ilk verdiğim emea-7 olanmış 2 sinide kullanabilmen lazım ama europa-2 yi kullan yine sen.
teşekkürler ilgilendiğiniz için. bu kapağıda zaten balıkçıoğlundan almıştım.. yine bi bakarım bi kaç güne. umarım güzel,sağlam bi kapak bulurum. bu arada v3.1 çok güzel olmuş ben supermode 0.1 kullanıyordum optik netlemeyi kendimiz ayarlayabiliyoruz diye ama hemen v3.1'e geçiyorum.. denemeler babşarılı görünüyor. farukkk kardeşim bi sorum daha olacak ben bi memory card aldım 2gb yaklaşık 2 ay önce.. buna kaydettiğim resimlerin yaklaşık 10da 1i bozuluyor.. önizleme yaparken sorun yok ama kaydedilmiş resime zoom yap deyince başka resimlerle karışıyo ve bozuluyo.. sorunun tamamen menory card olduğuna eminim bi kaç kez format attım ama hala aynı. bi önerin varsa alayım. teşekkürler.
garantisi vardır aldığın yere götürerek değişim iste
hardcrss fotolar başarılı kullanma kılavuzuna iyi çalışmışız
foto paylaşımlarını 3.2 konusuna yaparsak daha iyi olur