k790i var. cid53. far manager ile akustık yukleyecem. programı actım. alt+f1 e bastım telefonu bagladım. sonra obs ve obsflash adından iki klasör geldi.obs ye geldım. sonra ıfs/settıngs/akustık dosyasının ıcıne gırdı. ıkı sutun ıcınde yaklasık 50 kadar akustık dosyası gosterdı. sag klıkle sectım hepsını. delete basıp sıldım. sonra sagdan noktalara basa basa akustık dosyasını buldum. ıcıne gırdım. hepsını teker teker sectım.copy dedım kopyaladı.ama klasoru deıl. klasorun ıcındekınlerı attım. sımdıde ses cagrı hoparlorunden gelıyor. arka hoparlorden ses gelmıyor. normal cagrı sesı gıbı onden gelıyor. kulagına dayamadıkca duyamıyorsun. Neyı yanlıs yaptım acaba. akustık dosyalarının ıcındekının hepsını sılmıcekmuıydımkı? yardımcı olursanız sevınırım.
akustik dosyasını tek tek atmaya gerek yok acoustic klasörünü telden komple sil ve o dosyayı far ile komple işaretle copy yap çalışacaktır
far manager ile ofs/ifs/settings yolundan akustık dosyasını sag klıkle secıp 8 e basıp delete diyorum. siliyor. sonra sagdan akustik klasörünü bulup sagla seçip 5 e basıp copy dıyorum. copyalıyor. ouıt dıyıp cıkıyorum telefonu tekrar bagladıgımda akustık klasoru gozukmuyor. kopyalıyor ama sanırım kaydetmıyor. yardımcı olabilirmisiniz. baska bir yerdeyimde acil yapmam gerekiyor.
EDİT: sorunumu hallettim. noktalardan geri gelerek kaydetmek gerekiyormus.
mainn fs ve dil dosyaları ile setollden format attım. ama emea5 de türkçe dil desteği yok. gerçi diger dil desteklerinide denedim topse.ru dan ama hiçbirinde türkçe yok.telefon arkadasın. sımdı ıngılızce oldu. mahcup oldum arkadasa ya. nerden bulabılırım turkce dıl destegını bu R1ca021 yazılımının. topse.ru daki en sonki yazılımını yüklemiştim.. telefon acılıp pın kodu ısteyıp yazınca konfigürasyon ayarlarında bir sorun var diyor. acılmıyordu. sonra bunu yukledim bununda dili türkçe olmuyor. saatlerdir arıyorum ama bulamadım. bilen gören varsa yardımcı olabilirmisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 31 Mayıs 2008; 17:31:03 >
far manager ile ofs/ifs/settings yolundan akustık dosyasını sag klıkle secıp 8 e basıp delete diyorum. siliyor. sonra sagdan akustik klasörünü bulup sagla seçip 5 e basıp copy dıyorum. copyalıyor. ouıt dıyıp cıkıyorum telefonu tekrar bagladıgımda akustık klasoru gozukmuyor. kopyalıyor ama sanırım kaydetmıyor. yardımcı olabilirmisiniz. baska bir yerdeyimde acil yapmam gerekiyor.
mainn fs ve dil dosyaları ile setollden format attım. ama emea5 de türkçe dil desteği yok. gerçi diger dil desteklerinide denedim topse.ru dan ama hiçbirinde türkçe yok.telefon arkadasın. sımdı ıngılızce oldu. mahcup oldum arkadasa ya. nerden bulabılırım turkce dıl destegını bu R1ca021 yazılımının. topse.ru daki en sonki yazılımını yüklemiştim.. telefon acılıp pın kodu ısteyıp yazınca konfigürasyon ayarlarında bir sorun var diyor. acılmıyordu. sonra bunu yukledim bununda dili türkçe olmuyor. saatlerdir arıyorum ama bulamadım. bilen gören varsa yardımcı olabilirmisiniz.
hallettiğine sevindim k 750 için uygun cıda göre main generiği ve fs asia yüklersen dil türkçe olur
iç mekan modları alacakaranlık portre moda ve otomatik moda eklenmiş. ve onun için dış mekan çekimlerinde flaş kapalıda değil kırmızı göz flaşında kullanacağız...
ve kırmızı gözde bulunan flaşın renklere etkisi bir kademe düşürülmüş.alacakaranlık flaşsız mod yani gece fotolarında ıso 100
kullanılmış ve gerekirse ev ayarlarını ışığa göre düşüreceğiz kullanımının detaylarını ilk sayfaya ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 31 Mayıs 2008; 21:57:53 >
arkadaşım k750i ye FS olarak europe-2 yi yükle custom olarak ta europe-2 yada emea-7 yi yükle türkçe dil bunlarda var.