arkadaslar k800i den k810i geçen arkadaslar bilir ortadaki tuslarin isigi yanmiyor ben buldum ve duzelttim eger içnizde o sorunu olan varsa yardim edebilirm
ustam ben senin dediğini bi güzel yaptım ve k800i telefonum şu an yatıyo...kopya imei ile kayıtlıymış şimdi sim aktif değil diyo ne yapabilirim...
arkadaşım senin yapman gereken bu işlerden iyi anlayan bi telefoncuya tekrar imei attırıp yeniden flash çektirmek ve bu işlere kalkışmamak! yurt dışı cihazlarda sorun oluyo her zaman.
yani tekrar düzeltebiliyorum telefonu...bu işi yapabilecek biri varmıdır ki tanıdığınız...
kardeş ben dedim ama yapmayın diye bu işlem k800 lerde sakat imei nin klon olma ihtimaline karşı demiştim senin şimdiki durumun telini ya pasaport ile gidip kayıt altına aldırcaksın yada tekrar klon imei yukletceksin bulundugun şehirde bu işi yapabilcek bi telefoncu varsa ona gidip tekrar yazılım yuklemeden önceki imei ni attır yada başka kayıtlı imei yuklet başka turlu çözüm yolu yok
bide yazılımı atarken custom attın mı ? dogru custom atmadıysanda böylebi uyarı veriyordu yanılmıyorsam tam emin değil bu konuda dua ette sorun o olsun ama senin olay buyuk ihtimalle ilk dediğim iş ile çözülür gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 23 Mayıs 2008; 2:35:03 >
quote:
Orjinalden alıntı: samurayx
quote:
Orjinalden alıntı: blackeagle1980
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
quote:
blackeagle1980
ustam ben senin dediğini bi güzel yaptım ve k800i telefonum şu an yatıyo...kopya imei ile kayıtlıymış şimdi sim aktif değil diyo ne yapabilirim...
arkadaşım senin yapman gereken bu işlerden iyi anlayan bi telefoncuya tekrar imei attırıp yeniden flash çektirmek ve bu işlere kalkışmamak! yurt dışı cihazlarda sorun oluyo her zaman.
yani tekrar düzeltebiliyorum telefonu...bu işi yapabilecek biri varmıdır ki tanıdığınız...
kardeş ben dedim ama yapmayın diye bu işlem k800 lerde sakat imei nin klon olma ihtimaline karşı demiştim senin şimdiki durumun telini ya pasaport ile gidip kayıt altına aldırcaksın yada tekrar klon imei yukletceksin bulundugun şehirde bu işi yapabilcek bi telefoncu varsa ona gidip tekrar yazılım yuklemeden önceki imei ni attır yada başka kayıtlı imei yuklet başka turlu çözüm yolu yok
bide yazılımı atarken custom attın mı ? dogru custom atmadıysanda böylebi uyarı veriyordu yanılmıyorsam tam emin değil bu konuda dua ette sorun o olsun ama senin olay buyuk ihtimalle ilk dediğim iş ile çözülür gibi
sayfalar cok olduğundan bir sorayım dedim, şimdi bu kulaklıktan kontrol u felan attım ben, kabloyu cıkarıp teli acıp gerekli sesle kontrol ayarlarını yaptıktan sonra çalışıyor, sorun ise teli kapatıp açınca bidaha çalışmaması. problem nedir ki acep..
sayfalar cok olduğundan bir sorayım dedim, şimdi bu kulaklıktan kontrol u felan attım ben, kabloyu cıkarıp teli acıp gerekli sesle kontrol ayarlarını yaptıktan sonra çalışıyor, sorun ise teli kapatıp açınca bidaha çalışmaması. problem nedir ki acep..
quote:
Orjinalden alıntı: 2smoke
quote:
Orjinalden alıntı: 2smoke
Bende böyle bir problem olmadı.olmaması lazım.bir kere o ayarı yapmak yeterli
Orjinalden alıntı: farukkk Bende böyle bir problem olmadı.olmaması lazım.bir kere o ayarı yapmak yeterli
Valla Faruk dostum şimdi şu senin paketteki yama için denge diye bi dalga vardı onu yukledim en son, düzeldi su an. umarım tekrarlamaz çok işe yarıyor cunku kulaklık kontrol.
şimdi bende; bass to megabass parlaklık kulaklık kontrol kulaklıkta aramada çalma sesi bide tunerfon diye radyo skini yuklu, yalnız xpress player ve live player skinleri yuklenmiyor.max satır yada block neyse işte :) aşıldı gibi 65535 diye bi uyarı verip patch i atmıyor. acep k800 felan içinmi onlar.
Ayrıca takdire şayan emeklerin için ayrıca teşekkür ederim.
kardesim anladim kadariyle bu k800i e k810i atinca imei desiyo bana zariri olmaz ben avrupada yasiyorum anasini satiyim hiç bir site bunun için uyarma yapilmamis boyle zor durumda olanlar da oluyo
kardeş k800 ler tr de satılmıyo tr de olanlar yurt dışından gelme telefonlar bu telefonlarda eger pasaport ile orj. imei si ile kayıt altına alındıysa sorun olmaz ama onun yerine klon imei ile imei si değiştirilip kayıtlı yapılmışsa o zaman problem çıkıyo yazılım atınca tel tekrar orj. imei ye dönuyor ondan sonrada kayıtsız tel durumu doğuyor bu yuzden telin orj. imei si ile kayıtlı olduguna emin olmayanlar bu işlemi yapmasın senin durumunda telefonun zaten orda kayıtlıdır kendi imei si ile hiç bir problem olcagını sanmıyorum bu yuzden bu işlemde tek problem klon tellerde çıkıyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 23 Mayıs 2008; 11:40:36 >
Valla Faruk dostum şimdi şu senin paketteki yama için denge diye bi dalga vardı onu yukledim en son, düzeldi su an. umarım tekrarlamaz çok işe yarıyor cunku kulaklık kontrol.
şimdi bende; bass to megabass parlaklık kulaklık kontrol kulaklıkta aramada çalma sesi bide tunerfon diye radyo skini yuklu, yalnız xpress player ve live player skinleri yuklenmiyor.max satır yada block neyse işte :) aşıldı gibi 65535 diye bi uyarı verip patch i atmıyor. acep k800 felan içinmi onlar.
Ayrıca takdire şayan emeklerin için ayrıca teşekkür ederim.
rica ederim yüklenmeyen hata veren patchleri far ile atacaksın özellikle skın patchlerini setol kaldırmıyor far ile atman gerekli far
kullanımı ilk sayfada mevcut far programıda imzamdaki depoda mevcut
quote:
Orjinalden alıntı: mercan2317
arkadaşlar uzun süredir forumu takip edemiyorum çok uzak kaldım ne çok sayfa olmuş ya acaba k790 a walkman 2 veya 3 yükleme işi oldumu ne durumdayız
malesef onlar olmadı ama çok yenilik olduğunu söyleyebilirim herşey ilk sayfada mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 23 Mayıs 2008; 12:23:10 >
simdi baska birşeye deyinmek istiyorum arkadaslar. bilindiği gibi bizim telefonlar videolar oynatabiliyor. en iyi video converter bızım cihazlar ıcın ve hangi format seklınde cevrılmeli? yapan uygulayan arkadaslar varmı?
simdi baska birşeye deyinmek istiyorum arkadaslar. bilindiği gibi bizim telefonlar videolar oynatabiliyor. en iyi video converter bızım cihazlar ıcın ve hangi format seklınde cevrılmeli? yapan uygulayan arkadaslar varmı?
buyur arkadaşım sana 2 tane full converter indirebilirsin.
video ayarlarıda ortalama şu şekilde: format mp4 video boyutu 352*288 yada 320*240 olabilir frame rate 25-30 yapabilirsin bit rate 400 civarı iyidir. bu ayarlarda video oldukça kaliteli olur.
buyur arkadaşım sana 2 tane full converter indirebilirsin.