yahu yedek setool u indiriyodum %99 da 1 saniye kala karşı taraf bağlantıyı kesti uyarısı verdi 35 dk bekledim allah belasını versin telefonu hala yapamadım
ya arkadaşlar ben bu setool dosyaları hariç herşeyi internetten indirebiliyorum ama setool inmiyor %99 a geliyor hata veriyor lanet olsun gece gece ne küfürler ettim bana biriniz şu setool u rar sız upload edebilirmi lütfen ya?
ya arkadaşlar ben bu setool dosyaları hariç herşeyi internetten indirebiliyorum ama setool inmiyor %99 a geliyor hata veriyor lanet olsun gece gece ne küfürler ettim bana biriniz şu setool u rar sız upload edebilirmi lütfen ya?
rarsız uplaed etme olmaz
başka bilgisayarda dene senin vindows ta eksik dosyalar olabilir ondan setol tam çalışmıyo olabilir
faruk hocam teşekkür ediyorum ilk sayfayı tamamen okumama rağmen o videodaki patch bulamadım tüm patchleri indirdim fakat o yok
farukk.bence By Kitsum acustiğine bir uyarı koy şimdi denedim ve ses baslarda güzel ama tizde hoparlör bazı şarkılarda tehlikeye giriyor.benden tavsiye son seste hoparlörden fazla şarkı dinlemeyin.imamın dediğini yap yaptığını yapma.ben dinleyecem.
test edilen şarkılar pop deildir.dj'lerdir. ör. theous ft-benny bennassi/change-style Dj Shantal/Disco Partizani bir inceleme yapınn.çünküü bu işlemler tamamen sizin kendi arzunuzla yapılıyor.eğer telefonunuzda bi sorun çıkacağında forumu kirletecekseniz hiç denemeyin.
Saygılarımla...
EDİT:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGINLAR -- 20 Mayıs 2008; 12:55:18 >
LÜTFEN YARDIM EDİN BENİM TLF K790i VE ONA AKUSTİK YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM YÜKLEYEMEDİM FARUK ABİNİN ANLATTIĞI GİBİ HERŞEYİ YAPTIM AMA OLMADI:( YÜKLEDİKTEN SONRA SETOL PRGRAMININ BEYEZ KÖŞESİNDE AŞAĞIDA READY YAZIYOR AMA TLF NU AÇTIĞIMDA AYNI TAS AYNI HAMAM ŞİMDİDEN HEPİNİZE TŞKLER
BİR ANLATACAK KİMSE VARSA LÜTFEN BENA MSN ADRESİMDEN ULAŞSIN DAHA AÇIKLAMALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ
LÜTFEN YARDIM EDİN BENİM TLF K790i VE ONA AKUSTİK YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM YÜKLEYEMEDİM FARUK ABİNİN ANLATTIĞI GİBİ HERŞEYİ YAPTIM AMA OLMADI:( YÜKLEDİKTEN SONRA SETOL PRGRAMININ BEYEZ KÖŞESİNDE AŞAĞIDA READY YAZIYOR AMA TLF NU AÇTIĞIMDA AYNI TAS AYNI HAMAM ŞİMDİDEN HEPİNİZE TŞKLER
BİR ANLATACAK KİMSE VARSA LÜTFEN BENA MSN ADRESİMDEN ULAŞSIN DAHA AÇIKLAMALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ
sen acoustiği doğru yere yüklediğine eminsin dimi bence dosyalarda yazım hatası olabilir dikkat et