faruk hocam bana k810i için yararlı programları ve nerede bulabileceğimi söylermisin? el feneri gibi mesela. nası yükliyeceğimide bilmiyorum. ama patch lere gerek yok. normal java programlar istiyorum..
saolasın şimdiden
yazılım depoma paket halimde kullandığım java uygulamaları atıyorum biraz sonra alabilirsin
caution
bu işler o kadar basit değil ilk sayfayı iyice oku yeterli bilgin olmadan bu işlere başlama
yogunlaştıgım ve anlamaya calıştıgım yer burası burdan tum işlemleri yapmaya calışıorum : other/se/camera other klasörünün içine aşağıda verilen isimlerde dosya açıp camera klasörüne cam driver o doyasını ekleyin se/acoustic olarak aç. akustiği buraya atın teli bagladıgımda pc ye telin icinde other klasorunun icinde se klasoru goremedim farukkk bende others icinde conversations adında bi klasor var ..yanlış yeremi bakıyorum
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
faruk hocam bana k810i için yararlı programları ve nerede bulabileceğimi söylermisin? el feneri gibi mesela. nası yükliyeceğimide bilmiyorum. ama patch lere gerek yok. normal java programlar istiyorum..
saolasın şimdiden
yazılım depoma paket halimde kullandığım java uygulamaları atıyorum biraz sonra alabilirsin
caution
bu işler o kadar basit değil ilk sayfayı iyice oku yeterli bilgin olmadan bu işlere başlama
ok beklemedeyim
tüh az kalsın ard arda 2. kez sayfa başı oluyodum 1 mesajla kaçırdık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajfa -- 18 Mayıs 2008; 23:12:49 >
saolasın şimdiden
caution
yogunlaştıgım ve anlamaya calıştıgım yer burası burdan tum işlemleri yapmaya calışıorum : other/se/camera other klasörünün içine aşağıda verilen isimlerde dosya açıp camera klasörüne cam driver o doyasını ekleyin se/acoustic olarak aç. akustiği buraya atın teli bagladıgımda pc ye telin icinde other klasorunun icinde se klasoru goremedim farukkk bende others icinde conversations adında bi klasor var ..yanlış yeremi bakıyorum
bu dediğim klasörleri other klasörüne sen açaçaksın arkadaşım iyice okursan anlayacağına eminim soru sormadan iyice oku ajfa
farukkk hocam indirdim. el fenerini de kurdum süper oldu :) kırmızı ışık çıkıyor. torch isimli olan dosya tavsiye ederim herkeste bulunsun :) layout yüklicem şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajfa -- 19 Mayıs 2008; 0:30:35 >
Selam arkadaşlar Bayadır banlıyım yazamadım buraya. Telefonum servise gitmişti 2 hafta önce pazartesi günü geldi. Telime kavuştum, Genpaya çok teşekkür işini gerçektn iyi yapıyor mail falanda atmıştım. 1 ay falan durur sandım ben telefonu ama 10 günde elime geçti nettende hep IMEI no ile işlemleri kontrol ettim. MNG kargo biraz pürüz çıkarttı teli cuma günü alırım demiştim perşembe sabahı genpa kargolamıştı çünkü ama cuma akşamına kadar gelmedi telefonum pazartesi aldım mecburen. Olsun yinede fazla uzamadı. Tuş takımım joystick falan yeps yeni olmuş vallaha
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sadıkane belki ol âlemde bir dildâr olur Yâr olur, ağyâr olur, dildâr olur,serdâr olur
Faruk kardeşim ilk defa sony marka bi cep telefonu kullanıyorum (k790) telefonuma --ultimate v3, resim çerçeveleri, en iyisi akustik hifi v2, xp açılış kapanışını, yükledim telefon artık gözümde simbiandan bile programcıl duruyo ancak bu menü işi varya işte orda bana yardım edecek arkadaş varsa çok sevinirim yani ilk sayfada arkadaşımızın biri 14 tane menü vermiş o menülerin içinde çok hoşuma giden var ama yükleyemedim yani Faruk kardeşim senin ilk sayfada verdiğin menünü yükleyebiliyorum ancak o 14 menüyü yükleyemiyorum sizlerden ricam o 14 menüyü tek tek zipli halle getirip siteye eklemenizdir bende zip programı yok rar var ve o klasör işleminden de bi şey anlamadım lütfen arkadaşlar birisi şu menüleri tek tek zipli bi şekilde siteye eklerse çok faydalı olur (yanlarınad resimleriyle eklenirse hangisini yüklemek istersek kolayca yükleyebiliriz) şimdiden teşekkür ettim bu konuda bu forumda gerçekten çok iyi Allah'a emanet olun..
Faruk kardeşim ilk defa sony marka bi cep telefonu kullanıyorum (k790) telefonuma --ultimate v3, resim çerçeveleri, en iyisi akustik hifi v2, xp açılış kapanışını, yükledim telefon artık gözümde simbiandan bile programcıl duruyo ancak bu menü işi varya işte orda bana yardım edecek arkadaş varsa çok sevinirim yani ilk sayfada arkadaşımızın biri 14 tane menü vermiş o menülerin içinde çok hoşuma giden var ama yükleyemedim yani Faruk kardeşim senin ilk sayfada verdiğin menünü yükleyebiliyorum ancak o 14 menüyü yükleyemiyorum sizlerden ricam o 14 menüyü tek tek zipli halle getirip siteye eklemenizdir bende zip programı yok rar var ve o klasör işleminden de bi şey anlamadım lütfen arkadaşlar birisi şu menüleri tek tek zipli bi şekilde siteye eklerse çok faydalı olur (yanlarınad resimleriyle eklenirse hangisini yüklemek istersek kolayca yükleyebiliriz) şimdiden teşekkür ettim bu konuda bu forumda gerçekten çok iyi Allah'a emanet olun..
hayırlı olsun arkadaşım iyi seçim yapmışssın
imzamda yazılım depomda o menüler mevcut oradan indirebilirsin ve setolle atılacak hale getirebilirsin imzamda setol kullanımıdaa mevcut
rar programı ile yaptıgın dosyanın üzerine gel add yap zıp seç okadar biraz okursan anlayacağına eminim
Yazılımcı Online
aramıza hoşgeldin ankara necatibeydeki şube çok iyi çalışıyor
Uzun zamandır girmiyordum merak edip dun bir gireyim dedim birde ne göreyim k790i ye herşey yapılabiliyor en son girdiğimde cid 52 ye birşey yapılamıyordu. Tabi sevindim hemen deneme başladım ve konu da geçen çalışmaların çoğunu yaptım açayip oldu tel aynı menülerden sıkılmıştım çok güzel oldu. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim ben teli 2.5 senedir kullanyorum tekrar telden zevk almaya başladım.
Artık sık sık burdayım ve yenilikleri takip edeceğim.