Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: black back
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolyo

11 Mayıs 2008; 17:00:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

uyucu

kardesim ben sana yardım etmi dedim etmessen etme c

aferin böyle devam et ne diyim.

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...

Azizim

11 Mayıs 2008; 17:02:59 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

arkadaşlar ev içi gündüz çekimlerinde çekim modunu otomatik ve portre yapıyorum odaklama çok zor ve uzun oluyor bu da fotoğrafın net çekilmesini engelliyor.ev içi gündüz çekimlerinde hangi modları kullanmam gerekir.

o modd kusursuz iç mekan modu elini titretmeden çekeceksin okadarda zor değil

onun harcinde ev içi çekimlerinde otomatik mod kulanabilirsiniz ve yerine görede flaş açabilirsiniz

faruk odaklama sorunu var çok geç netleme yapıyor ve fotoğrafın net çekmasını engelliyor modların hepsini otomatik yaptığımda ise çok fazla noseli çıkıyor.

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 17:03:32 

quote:

Orjinalden alıntı: uyucu

arızalımısın nesin tek yazacagın menu tek tek atılırdı bindereden su getirdin hadi bak sen dalgana

arkadaşım menüleri imzamdaki setol programı ile tek tek menü ikonlarını setolle atılır hale getireceksin birde gelen kutuna bakarmısın

Azizim

fotonu mesala akşam evde yetersiz ışık var ise ve sen portre mod kullanmazsan o fotolar noısli çıkacaktır
eger otomatik modda kullanacaksın çekeceğin nesnelere kişilere 1 ila 1,5 metre arasında flşaı kırmızı göze getireceksin bu olay kameranın ne performan verdiğini bilerek ona göre çekim yapmaktır portre mod kullanmak çokda zor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 11 Mayıs 2008; 17:48:10 >

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
Azizim

11 Mayıs 2008; 18:46:52 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

arızalımısın nesin tek yazacagın menu tek tek atılırdı bindereden su getirdin hadi bak sen dalgana

arkadaşım menüleri imzamdaki setol programı ile tek tek menü ikonlarını setolle atılır hale getireceksin birde gelen kutuna bakarmısın

Azizim

fotonu mesala akşam evde yetersiz ışık var ise ve sen portre mod kullanmazsan o fotolar noısli çıkacaktır
eger otomatik modda kullanacaksın çekeceğin nesnelere kişilere 1 ila 1,5 metre arasında flşaı kırmızı göze getireceksin bu olay kameranın ne performan verdiğini bilerek ona göre çekim yapmaktır portre mod kullanmak çokda zor değil

akşam çekimlerim iyi gündüz ev çekiminde kişileri çekerken otomatik mod ve porte modunu kullanıyorum odaklama çok yavaş.bundan dolayı bulanık çıkıyor fotolar.bütün modları otomatik kullanıyorum yine yavaş.

sony61

11 Mayıs 2008; 19:06:05 

quote:

kardesim ben sana yardım etmi dedim etmessen etme c

Birşeyi yapamıyorsan yapandan yardım istersin yardım istediğin kişi sana yardım eder etmez o onu bağlar seni ilgilendirmez. sana yardımcı olana teşekkür etmesini öğren . burası mahale kahvesindeki arkadaşlarınla konuştuğun mekan değil. san ayardımcı olana böyle davranırsan sen kaybedersin. hadi dalgana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHz 6MB CACHE 1333MHZ LGA775,
ASUS P5K-E WiFi/AP INTEL P35 / ICH9 SOKET 775,
SPARKLE NVIDIA GEFORCE Calibre P888+ HM 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 HDMI, SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2, OCZ Platinum 2GB 1066MHz DDR2 Bellek, SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD, AVERMEDİA DVI Box9 1920*1200,RAİN G-12 5+1 Ses Sistemi
uyucu

11 Mayıs 2008; 19:45:14 

değerli sony61 arkadasım

galiba konuyu iyi takip etmemissin sonundan okumaya baslamıssın tolyo arkadas bana durduk yere arkadaşım sende sorunmu var? ve ilk

sayfayı adam gibi oku öle yap.
diyor ben bu cumleden

sonra sınırlendim ,bende soylediğim seyin iyi olmadığını ve yardım eden kısıye tessekkur edileceğini biliyorum.Benim seninle bi muhabbetim yok bana beden --"hadi dalgana

bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk". -- diyorsun .Aslında sana daha faklı seyler yazardım ama tadımız kacmasın .kendine iyi bak arkadasım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyucu -- 11 Mayıs 2008; 19:45:30 >

uyucu
sony61

11 Mayıs 2008; 20:24:09 

Değerli arkadaşım sana bir kastım veya düşmanlığım yok sadece biraz daha seviyeli yazmanı istedim. sende k.i.b.

SPARKLE NVIDIA GEFORCE Calibre P888+ HM 8800GT 512MB 256BIT GDDR3 HDMI, SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2, OCZ Platinum 2GB 1066MHz DDR2 Bellek, SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW 22" 2ms DVI WIDE SCREEN LCD, AVERMEDİA DVI Box9 1920*1200,RAİN G-12 5+1 Ses Sistemi
utQ94

11 Mayıs 2008; 21:27:28 

bu acoustic olayı hoparlör patlatmaya yol açarmı? telefon:w810i

sen sen ol asla ben olma
tolyo

11 Mayıs 2008; 21:59:51 

quote:

uyucu

değerli sony61 arkadasım

galiba konuyu iyi takip etmemissin sonundan okumaya baslamıssın tolyo arkadas bana durduk yere arkadaşım sende sorunmu var? ve ilk

sayfayı adam gibi oku öle yap.
diyor ben bu cumleden

sonra sınırlendim ,bende soylediğim seyin iyi olmadığını ve yardım eden kısıye tessekkur edileceğini biliyorum.Benim seninle bi muhabbetim yok bana beden --"hadi dalgana

bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk". -- diyorsun .Aslında sana daha faklı seyler yazardım ama tadımız kacmasın .kendine iyi bak arkadasım .

uyucu Allahını seversen insaf ya! ben sana o lafları durduk yere söyledim ölemi? sen en başta bi link koymuşsun linkte skin patchleri var ama sen bize bunları yükledim hiç biri çalışmıyo nerde yanlışlık var gibi bi soru sordun bende verdiğin linki kontrol ettim ve sana yazdım bunlar menü değil çerçeve değil kamera shutter sesi değil hangi dosyaları diyosun dedim! sonra sen yanlış yazmışım dedin başka bi link daha verdin sonra o linktede ne menü vardı ne de camera shutter sadece çerçeve ve acoustic dosyaları vardı ve sen bana dalga geçer gibi sanki doğru link vermişsin gibi işte menü bunlar yanlış yere baktın diyosun! bende sen verdinmi ki ben bakayım dedim onun için sende sorunmu var dedim hem yanlış link veriyosun hemde sanki hatayı ben yapmışım gibi yanlış yere baktın diyosun! ayrıca ilk sayfayı adam gibi oku öle yap demekte de bişey yok adam gibi oku demek inceleyerek oku demektir ben burda sayısız kişiye yardım ederek yazılım dosyalarını atmalarını sağlamışımdır şimdiye kadar bundan sonra da yardım etmeye elimden geldiği kadar devam edicem ama sen hem yardım istiyosun hemde yardım eden insana saygısızlık yapıyosun! bu konuyu fazla uzatma istersen...

tolyo

11 Mayıs 2008; 22:04:23 

quote:

utQ94

bu acoustic olayı hoparlör patlatmaya yol açarmı? telefon:w810i

arkadaşım acoustic atmakla hoparlör zarar görmez ama bazı acoustic ler çok aşırı yüksek ses verebiliyo bunları kullanmanı tavsiye etmem bunlar zararlı olabilir. yanlız sen soruyu yanlış yerde sormuşsun burdaki acousticler W810i ye olmaz w810i .apf uzantılı acoustic leri çalıştırır burdakiler .zapf uzantılıdır ok.

blackeagle1980

12 Mayıs 2008; 11:28:11 

arkadaşlar k800 k810 patch yükledim ama simkart aktif değil hatası veriyo nasıl düzeltebiliriz acaba...

sony61

12 Mayıs 2008; 13:20:14 

Sim kartının manyetik alanı bozuk olmasın. istersen başka tele tak dene.

hardcrss

12 Mayıs 2008; 13:25:21 

Merhaba;

K790i telefonum var. Pc suite 3.2 yüklü bilgisayarda. Telefonu bluetoot ile baglamak istiyorum.

Cihaz arıyor. Telefonumu buluyor. Seçip ileri diyorum. Eşleşmeyi başlat diyorum. Eşleşme başlatılamadı. Tekrar denensin mi? diye soru soruyor tekrar denensin dersem dört haneli şifre veriyor. Telefona uyarı geliyor. XXX cihazlarıma ekle? Evet deyip şifreyi giriyorum. XXX cihazlarıma eklendi diyor. Sonra Pc suitede telefon algılanıyor lütfen bekleyin diyor. Sonrada telefon algılanamadı diye hata veriyor. Ne yaptıysam başaramadım. Yardımcı olabilecek varmı?

NOT: Telefonda klasör şifreleme patchi var ama bluetootla dosya alısverisinde klasörlerimi görebiliyorum.

blackeagle1980

12 Mayıs 2008; 13:27:46 

dostum simkart normal çalışıyodu zaten geri k800e döndüm aynı sorun sürüyo :(