arkadaşlar 2 gün önce vista 64bit yükledim makineme ve yoktum bu forumda bi geldim v3 cam driver çıkmış kurayım dedim o da ne teli bilgisayar tanımıyo usb flash driver dan da tanıtamıyorum sanırım 64 bit vistayla alakalı ne yapmam lazım başka şekilde nasıl tanıtabilirim gg usb driver hata veriyo başka çare nedir??
yazılım depomda 2 ayrı setol var onları dene bakalım ben vistada sorunsuz kullanıyorum
faruk kardeş setool programında sorunum yok telefonu bilgisayara tanıtamıyorum yani taktığımda yeni donanım var diyo ve yükleyemiyo ne çevrimiçi ne de cdsi ile.. bu konuyla lütfen ilgilenebilirmisin k810 u nasıl makineye göstericem setool kolay iş usb flash driver ile ilgili sorunum var o program çalışmıyo hani şu Gordon's Gate olan driver..
telefon kapalı şekilde c ye basarak tanıtacaksın usb yi
arkadaşlar bana ses seviyesini db oranını özellikle de ses kalitesi arttıracak bir mp3 programı söyler misiniz.mümkünse link veya dosya halinde verirseniz memnun olurum
arkadaşım ben audacity programını kullanıyorum.taşınabilir bi program.flash bellekte taşınabiliyor.çok basit ve sade bi program.denemenizi tavsiye ederim.
arkadaşlar bana ses seviyesini db oranını özellikle de ses kalitesi arttıracak bir mp3 programı söyler misiniz.mümkünse link veya dosya halinde verirseniz memnun olurum
imzamda samsung ses yükseltme konusunda mp3 gain var kullanımı ve program imzamda mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Mayıs 2008; 19:46:08 >
arkadaşım ben audacity programını kullanıyorum.taşınabilir bi program.flash bellekte taşınabiliyor.çok basit ve sade bi program.denemenizi tavsiye ederim.
bu program nasıl kullanılıyor ses kalitesini arttırıyor mu acaba.bana biraz karışık geldi
bu program nasıl kullanılıyor ses kalitesini arttırıyor mu acaba.bana biraz karışık geldi