arkadaşlar kısa bi süre a.p.tllk yapıp nokia 5310 xpm kullandıktan sonra tekrar k810 la aranıza dönmüş bulunmaktayım telefonlarınızın kıymetini bilik asla nokia demeyin
GEÇMİŞ OLSUN CID 52 YE DÖNEMEZSİN ARTIK BEN OKADARDA UYARI VERMİŞTİM İŞTE OKUMAMANIN
ZARARLARI
opentelcll
İLK SAYFAYA ANLATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM PATCH ATMA İŞLEMİ BÜTÜN MODELLERDE AYNI YAZILIMA UYGUN VERSİYON PATCHLERİNİ ATACAKSIN
senin uyarıyı diğer topicte gördüm.geç kaldım Neyse güncelledik artık Benim için önemli olan camera driverlarıydı.O da şuan da 3,0 gözüküyor.Patchlerde olsaydı fena olmazdı. Ben bu işi hala çözemedim.Cid53 için neden çıkmıyor bunlar.Şuan da en güncel hali bu.
CID 53Ü SADECE FAR DESTEKLİYOR İLK SAYFADA MEVCUT ONUNLA CAM DRİVER AKUSTİK GİBİ DOSYALARI ATABİLİRSİN SADECE
tamam öyle yapcaz başka çaremiz yok zaten far manageri ****.Teşekkürler hocam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1907 -- 8 Mayıs 2008; 23:36:00 >
Ana sayfaki ultimate driverı yükledim servis menüsünden kamera driverı 3.0 görünüyordu.Ama kameraya girdigim zaman tekrar ana menüye dönüyor w610i kullanıyorum bunun bi çözümü varmı yada orjinal driverı nerden bulurum
arkadaşım ben de k800'üme k810 yükledim.aslında mantıkla alakası yok.k800 için henüz çıkmamış olan confidentiality patch dediğimiz şifre koyma patchi var.menülere şifre koymaya yarıyor.arkadaşın büyük ihtimalle onun için k810'a geçmiştir.başka herhangi bi fark yok.ben de sırf bu patch için geçtim.bu patch k800 için çıkarsa k800'e geri dönerim.
quote:
Orjinalden alıntı: opentelcll
faruk abı mesai bitti evdeyim. bak yine seni rahatsız ediyorum.
abi su setolun yeni versiyonunu deniyecem bakalım buda çalışmassa basdan format atıcam pc ye.
bide abi bir arkadasım k800i sine 810 yüklemiş. niye dedim dedi: 810 için daha cok patch var..
arkadaşım bu topicte cam driverler mevcut.bi bak istersen.
quote:
Orjinalden alıntı: serkanover
Ana sayfaki ultimate driverı yükledim servis menüsünden kamera driverı 3.0 görünüyordu.Ama kameraya girdigim zaman tekrar ana menüye dönüyor w610i kullanıyorum bunun bi çözümü varmı yada orjinal driverı nerden bulurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 9 Mayıs 2008; 7:52:00 >
arkadaşım gerçekten seni ilk sayfalarda gördük.sonra bi daha göremedik.aramıza yeniden hoş geldin.
quote:
Orjinalden alıntı: hakanlevent
arkadaşlar kısa bi süre a.p.tllk yapıp nokia 5310 xpm kullandıktan sonra tekrar k810 la aranıza dönmüş bulunmaktayım telefonlarınızın kıymetini bilik asla nokia demeyin
farukkk abi çözmesine çözdüm ama bu pazartesiden itibaren işim değişiyor.artık bilgisayar başında olamıcam.daha önce de söylemiştim sana.5-6 ay böyle sürecek.izinlerde vaktim olursa girmeye çalışırım.ama siz belki çoktan daha üst modellere geçmiş olursunuz.ben geri kalırım .saygılar........
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
hakan levent aramıza hoşgeldin
yasin sen bu işi çözdün artık cevapların çok doğru
taktım kafaya şimdi 810 main dosyasını fs dosyasını mıscını fılan ındırdım k810 i ye cevirim dedim şimdi.. yükleme sırasında sole bır hata alıyorum sureklı..