quote:
Orjinalden alıntı: ZekininYeri Selam telefonu alırken hatırlarsın seninle konuşuyordum. Daha yeni olduğum için sürücüleri güncellesem aradaki farkı anlayacağımı pek zannetmem çünkü henüz mevcut olanları yeni yeni algılama safhasındayım. o yüzden kısaca bir deneyimlerini paylaşırmısın demiştim. Üye değilsen ne yapalım canın sağolsun :) Arkadasim ben 2 driver 1 de acustik yukledim sana anlatayim 1. display driver.. Ekrani dahada parlak kapiyor konstrat ayarlariyla oynuyor yani gercekden hos.Denemeside basittir begenmessen orjinalinede geri donebilirsin 2. cam driver.. Bu driver da fotograf yaptigimiz ayarlar varya o ayarlarla oynayip Daha guzel ve daha net fotograf cekmene ve bazilarida video esnasindaki hatalari yok ediyor (Mesela video cekerken kamerayi hizlica saga sola cevirdigimizde goruntu bozulmalarini yok edebiliyor zoom yaptigimizda goruntu yaklastikca bozulma daha aza iniyor) 3. acustik.. bunu siddetle tavsiye ediyorum sesi guclendiriyor kulaklıkla bile dinlerken fark edilebiliyor ki dis hoparlor sesi inan kulaklarina inanamayacaksin