merhaba faruk bende bayağı update fln yapmıştım bazı dosyaları yanlış yüklemiştim yane yolları fln yanlış yazmıştım sony ericsson update ile update edersem temizlermi bu dosyaları yane orjinal düzene sokarmı?
merhaba faruk bende bayağı update fln yapmıştım bazı dosyaları yanlış yüklemiştim yane yolları fln yanlış yazmıştım sony ericsson update ile update edersem temizlermi bu dosyaları yane orjinal düzene sokarmı?
evet ilk başta yapacağın sony ericsson update ile update etmek eğer olmazsa ilk sayfada anlattığım gibi
setolden istediğin yazılımın telefonunun cıd numarasına göre main,fs, ve custom dosyasını atmak
ve bu şekilde telefonun orjinal haline gelir en son yazılımı yüklemek içinde ilk sayfadaki gibi ilk önce sony
ericsson update ile update edip ilk sayfadaki en son yazılımı yüklemek zaten detaylar ilk sayfada mevcut
arkadaşlar yukardan aşağı layout 1-2 olrak verdim.yapması basit yine setoolden yapılıyor tpa/system/layout klasörlerini iç içe açıorsunz.ve bu layoutları en son açtğnz layout klasörne atyoruz.ve sonrada zip.leyip setooldan yada far maneger den atyorz o kadar...
ben size aşağıya direk setolden misc fıle bölümüne ekleyip atabileceğiniz şekilde yukarıdaki layoutları çevirip attım.bu resimlerdende görüldüğü gibi tarih ve saatin yerlerini değiştiriyor ve operatör yazısını silen layoutda var küçültüp aşağı alanda mevcut
eline sağlık arkadaşım güzel çalışma daha basit bir yol bu yolla geriye dönüş olduğu gibi isteyen istediği cıda geçebilir istediği yazılımı yükleyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Ocak 2008; 7:50:33 >
farukkk usta senin bu yöntemlerinle CID 52 w200 üme patch atmayaca çalışacağım (tabi ki kendi firmware inin patchlerini) CID52 olduğu için atamıyorduk şimdi olur umarım :) Yalnız paylaşımlarını ALİ ATA BAK, TIKLA ALİ TIKLA modunda yazman bi hoşuma gitti
farukkk usta senin bu yöntemlerinle CID 52 w200 üme patch atmayaca çalışacağım (tabi ki kendi firmware inin patchlerini) CID52 olduğu için atamıyorduk şimdi olur umarım :) Yalnız paylaşımlarını ALİ ATA BAK, TIKLA ALİ TIKLA modunda yazman bi hoşuma gitti
ne yapıyım arkadaşım herkes çok anlamıyor bu işlerden ..
iyice herkesin anlayacağı şekilde yazınca senin dediğin gibi oluyor CID 52 w200 üme patch atmayaca çalışacağım olur arkadaşım