Giriş | |
|
|
|
28 Şubat 2008; 1:11:39
|
|
|
241
|
|
|
28 Şubat 2008; 1:27:22
|
|
|
Benim cam driver 2.3'te kalmış, 2.39'u yükleyememişim. 2,41'i deniyorum, o da aynı şekilde yüklenmiyor, yazılım bilgisinden baktığımda hala 2.3 olarak kalıyor. Setoll programından, cam driver i attıktan sonra telefon açılmıyor, pilini çıkartıp tekrar yerine takınca açılabiliyor. Acaba bunun sebebini bilen var mı? Pili söküp taktığım için yeni cam driver yüklenemiyor olabilir mi?
|
|
28 Şubat 2008; 1:39:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mertop Benim cam driver 2.3'te kalmış, 2.39'u yükleyememişim. 2,41'i deniyorum, o da aynı şekilde yüklenmiyor, yazılım bilgisinden baktığımda hala 2.3 olarak kalıyor. Setoll programından, cam driver i attıktan sonra telefon açılmıyor, pilini çıkartıp tekrar yerine takınca açılabiliyor. Acaba bunun sebebini bilen var mı? Pili söküp taktığım için yeni cam driver yüklenemiyor olabilir mi? setol programının kullanımı imzamda bu cam driveri dediğim şekilde dosya haline getir ve setol ile at yüklenir arkadaşım dediklerin bir sorun teşkil etmiyor katze 2,41 2,3 den daha güzel makro çekiyor bu düzeltilmiş 2,3 2,41
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 28 Şubat 2008; 3:13:15 >
Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
|
|
|
|
|
28 Şubat 2008; 3:29:17
|
|
|
1- Telefonumu kapatıyorum 2- Setoll programını açıyorum 3- Telefonumun modelini K810 olarak seçiyorum. 4- MISC Files bölümünden "Ultimate_Camera_Driver_v2[1].41_Withan" ı seçiyorum. 5- FLASH butonuna basıyorum. 6- Kapalı haldeki telefonumun C tuşuna basılı tutarken USB kablosunu bilgisayara takıyorum... 7- işlemler yapılıyor ve bitiyor, sonunda ELAPSED 30sec yazıyor. Buraya kadar herşey normal, çünkü 2.3 versiyonunu da bu şekilde atmıştım. Yani şu durumda telefonumda 2.41 kurulu olması gerekir. usb kabloyu çıkarıyorum. ("donanımı güvenle kaldır" ı işaretleyerek de denediğim oldu.) telefonumu açmak istiyorum ama açılmıyor. Telefonu açmak için bulduğum tek çözümü deniyorum. Yani pili söküp tekrar takıyorum. Telefon açılıyor. *sağ*sol sol*sol* yaparak cam driver in yüklenip yüklenmediğine bakıyorum. Kamera driver i 2.3 :) yani 2.41 yüklenmemiş. Üstat 2.3'te tutuklu kaldım, hapis oldum değiştiremiyorum.. MISC Files den camera driver in hem zipli halini, hem de zipten çıkartılmış .dat uzantılı halini denedim. İkisinde de aynı sonucu alıyorum. Bir önceki mesajınızda cam driver i imzandaki şekilde dosya haline getirmem gerektiğini söylemişsiniz. İlk sayfayı defalarca okudum. İndirmiş olduğum zipli driver i dosyası üzerinde başka bir işlem mi yapmamız gerekiyor? Bu arada ben Setol 1.06 versiyonunu kullanıyorum. Bu versiyondan kaynaklanan bir durum olabilir mi? Setol2Lite 1.10'u indiremedim. %99 olduğunda sunucuyla bağlantı kesildi diyerek kapanıyor. Sanırım benim bilgisayarımdaki antivirüs programıyla ilgili bir sorun. İlginiz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 28 Şubat 2008; 3:33:15 >
|
|
28 Şubat 2008; 8:33:34
|
|
|
@ farukkk Evet hakikaten daha iyi olmuş. Renkler eskisinden daha canlı ve daha net. Akşama atarım.
|
|
|
28 Şubat 2008; 11:12:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk quote:
mertop ultimate cam driver 2,41 withen bu dosyayı direk misc fileden at http://rapid-share.com/files/95504460/ifs.zip.html tıkla Farukkk çok teşekkür ederim. Gönderdiğin ifs dosyası sayesinde, camdriver i nasıl düzenleyeceğimi de anlamış oldum sanırım. ifs\settings\camera klasörlerini oluşturup camera klasörünün içine atıyoruz, sonra da rar dosyası haline getirip adını ifs koyuyoruz. :)
|
|
28 Şubat 2008; 18:08:14
|
|
|
alla alla yaa. sürekli camdriver çıkarıyorlar.
|