Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: arkeolog77
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolyo

21 Şubat 2008; 15:56:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

farukkk

tolyo fotolar güzel ve ilginç

teşekkür ederim dostum...

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html
hakanlevent

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 18:23:36 

şu cam driverlara artık ayar olamaya başladım valla ya

INTEL e2180@3GHZ 1333FSB/corsair 2GB XMS2 800MHZ CL5@CL4(4-4-4-12)/Gigabyte P31 DSL3/Zotac 9600gt synergy/ASUS 450 watt G-A45 psu/Lg dvd rw 48x/Lg 19''ws 2ms lcd/Logitech mp mouse/hp1510/Philips mms430 2,1/SonyEricsson K810i…
hakanlevent@MeKaN=Bursa/Osmangazi
karizmatikkarincayim@gmail.com
Basri Mutaf

21 Şubat 2008; 21:12:26 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

Tolyo . fotolar dehşet verici.. tavşanmı o tam çözemedim.

tavşan tabi dostum heralde hiç yabani tavşan görmedin!
2 günlüğüne köye ava gitmiştim nasib oldu 1 tane vurdum. hem driver ı deneyelim hemde anı olsun dedim çektim.

valla 2 3 sene tavşan besledim ama yabani değil. yabani ilkkes gördüm. bugs bunny :)

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Şubat 2008; 22:10:24 

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

şu cam driverlara artık ayar olamaya başladım valla ya

bir denemede ultimate 2,23 wihten ve vivid arasında yaptım bu gün
wihten

vivid

wihten

vivid

vivid

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Macıllı

21 Şubat 2008; 22:15:58 

Faruk bir şey soracağım. Hani *sol*sağ gibi bir şeyler yazıp yazılım bilgisine ulaşılıyor yani onu hatırlayamadım. Bir yardımcı olursan sevinirim.

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Şubat 2008; 22:22:29 

> * < < * < *

Nikon D300 D-SLR, Nikon AF-S 17-55 f/2.8, Nikon AF 50 f/1.8, Nikon SB-900 (Pek yakında)
Macıllı

21 Şubat 2008; 22:28:55 

Çok teşekkür ederim Faruk. Bu arada wihten ile vivid arasında pek bir fark göremedim. Biraz yorumlar mısın

farukkk

21 Şubat 2008; 22:33:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

Çok teşekkür ederim Faruk. Bu arada wihten ile vivid arasında pek bir fark göremedim. Biraz yorumlar mısın

bende göremedim okadar aradım çok yakın birbirlerine ama ben wihten tercih ederim

çünkü gece çekiminde ve makroda wihtenler daha iyi bu arada 2,20 wihteni çok tutmuştum

bu arada windows vista açılışını denemek

isteyen varsa buyrun indirebilirsiniz telefona nasıl atacağınızda imzamda setol kullanımında mevcut

http://rapid-share.com/files/93516650/Vista_Startup_Shutdown.zip.html

bu dosyayı tele atmak için
tpa/Preset/system/settings klasörünün içine splaşhı atıyoruz ve ilk tpa dosyasını zipliyoruz

llk sayfadaki menümde biraz değişiklik yaptım şuanda kullandığım menü denemenizi tavsiye ederim

http://rapid-share.com/files/93805451/menu.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 0:39:32 >

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

Basri Mutaf

22 Şubat 2008; 0:01:26 

çok teşekkür tekrardan.

bu arada benim şahsi görüşürm 2,3 withen driver iyi. tabi diğerleri kötü demek değil bu. wtheni 2.3 tuttum

farukkk

22 Şubat 2008; 0:04:51 

ultimate 2,23 wihten belge modu serçe parmağımdan daha küçük bir biblo sıfır ışık

ultimate 2,23 vivid

ultimate 2,20 wihten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 0:05:36 >

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 1:20:22 

Faruk menünün yeni görünümü harika olmuş ellerine sağlık. iki resimde ben koyayım

Bunu driver atmadan önce çektim. Wtihan 2,2

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bunlarda wtihan 2,3

Makro olarak Suyu çekmek istedim şefaf bi cisim nasıl olur acaba diye

Buda florsan ayarda autofocus açıkken çekilmiş resim

Yorumum şu olacakki, withannın son sürümü diğerine göre biraz daha geliştirilmiş. Bir sayfa önce yazdığım ışıkta parlama sorunu giderilmiş ve gözümle gördüğüm doğal renklerin aynısını fotoda da gördüm. Ne abartı bir canlı renk var ne de solmuş görünümli bir renk var. Nasıl görüyorsam öyle.

Ek olarak şunu diyeceğim ki. Withan da netlik doğallık güzel vs tamam da, yanlız şu portre modlarındaki hayalet mod berbat. Aşırı parlak ve bulanık çekiyor. Şunu kaldırsalar çok güzel olur valla. Portre çekimlerinden biri orjinalinde kalsın Şidmi kontrol ettimde 2,20 ve sonra çıkan standart vivid ve withan tüm ultimate serilerinde hayalet mod var portrelerde ve bu berbat oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Şubat 2008; 18:57:39 >

wildwolft

22 Şubat 2008; 18:30:09 

ya bu 2.23 ne zaman çıktı benim bildiğim en son çıkan 2.3 hiçbir yerde 2.23 diye birşey yok
Yazılımcı Online resimler çok güzel withan gece çekimlerinde ve flaşsız çekimlerde daha iyi zaten withan flşasız çekimler için

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
Katze

22 Şubat 2008; 18:40:32 

Evet 2.23 diye versiyon yok. 2.20, 2.3 var.

Nikon D300 D-SLR, Nikon AF-S 17-55 f/2.8, Nikon AF 50 f/1.8, Nikon SB-900 (Pek yakında)