beyler sizdede oldumu bilmiyorum ama ultimate bende pek iyi bir performans vermedi ayrıca video kaydında probleme neden oldu o yuzden genus06 yukledim geri ve memnunum bu cam driverdan.... ultimate de resim çekmek işkenceydi gunus taki gibi aydınlık bir biçimde resim cekemedim ve daha karanlık gösteriyodu o yuzden genus bence daha iyi :)
bende hepsi var camlerde hiç birinde sorun olmuyor zaten camleri otherden değiştiriyoruz benim tavsiye camım ultimate 2,1 yanlış anlaşılma olmasın 2,11 değil 2,1
quote:
basrimutaf Farukkk ve Tolyo. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
rica ederim arkadaşım
quote:
eticet06 Tarih 11 Şubat 2008; 23:39:30 faruk supersın topragım harbıden super olmus sımdı ındırıyom yukleyecem hemen heyecan yaptım walla laptop u oc yapmaya calısıyodum ama baghtım ben baya gerıde kalmısım sen costurmusun buray harbıden ellıne koluna mausena klavyene allah zeval vermesın bu arada ben SE yı aldıgımda o kadar ıcım rahat degıldı ama faruk bu cıhaza benı asık ettı resmen faruk ben senı cok be love harbıden sen bu işi biliyosun SE farugu tanısa havada kapar
faruk eline sağlık karşılaştırmalar çok faydalı oluyo. son karşılaştırmada resimler birbirlerine baya yakın ama ultimate biraz daha iyi gibi duruyo! gnus 5.4 final de iyi çekmiş...
mod mixte tamamen matlık var sendende bu camlerin dış meken çekimlerini bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 12 Şubat 2008; 1:07:41 >
Bir sorum olacak "change_equalizer_preset_voice_to_MEGABASS .vkp" bunu telefona yüklediğimizde megabass seçeneğimi çıkıyor bu serilerde (k790-k810) Biraz baktım konuya ama bu sorunun cevabını bulamadım çokta merak ettim açıkçası,anlayan arkadaşlar bi cevap verirse çok makbule geçecek.
Bir sorum olacak "change_equalizer_preset_voice_to_MEGABASS .vkp" bunu telefona yüklediğimizde megabass seçeneğimi çıkıyor bu serilerde (k790-k810) Biraz baktım konuya ama bu sorunun cevabını bulamadım çokta merak ettim açıkçası,anlayan arkadaşlar bi cevap verirse çok makbule geçecek.
ekolayzır ayarlarını kendi otomatik ayarlıyor mesala eski bas tizde çıkan çubuklar farklılaşıyo daha güzel oluyor
aynen ultimate 2.1 diğerlerinden bariz net ve renkleri canlı göstermiş. Genus ta fena değil. fakat modmix biraz daha mat çekmiş. Ultimate 2.1 çekimleri baya bir fark edilir iyi çıkmış. Gündüz çekimleri içinde foto bekliyorum. Fırsat olursa ben çekip koyucam ultimate 2.1 ile. Bu arada cam driverin otherdan değiştirilmesi çok iyi oldu.
aynen ultimate 2.1 diğerlerinden bariz net ve renkleri canlı göstermiş. Genus ta fena değil. fakat modmix biraz daha mat çekmiş. Ultimate 2.1 çekimleri baya bir fark edilir iyi çıkmış. Gündüz çekimleri içinde foto bekliyorum. Fırsat olursa ben çekip koyucam ultimate 2.1 ile. Bu arada cam driverin otherdan değiştirilmesi çok iyi oldu.