Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: **K 790 K 810 MENÜ PATCH CAM DRİVER AKUSTİK UYGULAMA HERŞEY** Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
assault79

8 Şubat 2008; 19:15:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar R8BC004 sürümü için yeni 3 adet patch.
biri tuş kilidinden sonra ekran ışığını hemen söndürmüyo diğeri menuyu othere taşıyo diğeride ve asıl bomba olan ve beklenilen patch camdriveri ve dispdriver i other/drv ye taşıyo...
http://rapid-share.com/files/90162015/k790i-R8BC004_YEN__304__PATCH.rar.html
(-) işareti kaldırın...

arkadaşım anladımda bunlar ne şekilde ve nasıl yuklenecek k 810 a olurmu. setol ilemi yapacağızzz
teşekkürler saygılar

HAYALİNİZİN ÖTESİNDE SONSUZ BİR HAYAT
wildwolft

8 Şubat 2008; 19:53:48 

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

kardes bu verilen patchler k180i ye oluyor degilmi :D bide neyle yüklüyoruz bunlari setool mu

k810 için olanlar ilk sayfada mevcut bunlar olmaz yazlımın R8BA024 ve cid 52 olmalı

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
xXxKaNGaLxXx

Sisteme Gözat

8 Şubat 2008; 21:33:38 

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

kardes bu verilen patchler k180i ye oluyor degilmi :D bide neyle yüklüyoruz bunlari setool mu

k810 için olanlar ilk sayfada mevcut bunlar olmaz yazlımın R8BA024 ve cid 52 olmalı

yazilimi yeniledim ben arkadasim yazilimim r8ba024 cid 52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxKaNGaLxXx -- 8 Şubat 2008; 21:33:03 >

PlayStation 3 40 GB Pal | PSN: J_Cutler69
aLiKaratas

8 Şubat 2008; 22:24:44 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: aLiKaratas

geçerli yazılım sürümü :
CXC1250477
R1KG001
070418

bu sürüm ilk sayfada verilen cam driver için geçerli olan mıdır acaba ?

geçerli cam driverler için versiyon önemli değil

eyv acemi olarak cam driver atmayı deneyim madem daha iyi çekecek

sadece cam driverını değiştirmek istiyorum setool dan bu işi nasıl yapacağımı adım adım anlatabilir misininz ? Telim 2 günlük pek acemiyim kusura bakmayn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 8 Şubat 2008; 22:28:14 >

Sony Ericsson K790i
aLiKaratas

8 Şubat 2008; 23:08:18 

ifs dosyasını zipleyip misc filedan bulup flash dedim bu işlem ortalama ne kadar sürer acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 8 Şubat 2008; 23:14:47 >

Sony Ericsson K790i
aLiKaratas

9 Şubat 2008; 1:23:36 

1 saat 10 dakikadır sürüyor bakalım nereye kadar ? yavaştan kıllanmaya başladım

Sony Ericsson K790i
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Şubat 2008; 1:48:24 

quote:

aLiKaratas

camera driver yüklemek 30 saniye sürer ilk baştaki anlatımı iyice oku çok basit büyük ihtimalle usb driveri kuramammış olabilirsin

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Şubat 2008; 2:24:50 

quote:

assault79
Onbaşı

k 810 dada olur ilk başta bütün patchler altında birçok patch mevcut ilk sayfada anlattığım şekilde patchleri atacaksın

TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA
TIKLA
farukkk

Sisteme Gözat

9 Şubat 2008; 2:32:46 

k 790 kamera dsplay ve menüyü otherden değiştirmek R8BC004 yazılımı

arkadaşlar şuan itibariyle yazılımım k 790 R8BC004 yazılımına geçtim ilk sayfada bu yazılım mevcut bu yazılımının r1kg0001 e göre artısı java yazılımı 7,4 ten 7,7 yükselmiş
ve r1kg0001 yazılımında sevmediğim kötü yanı kulaklık takılıyken biri sizi aradığında sadece titreşim vermesi idi kulaklığa ses gelmiyordu bu yazılımda ses geliyor
eksisi fotoda tarih saat açıkken biraz daha yavaş kayıt ediyor

ve en güzeli patchleri kamera driver dsplay driveri ve menü ikonlarını otherden değiştirebiliyoruz ve java izinlerini patchle kaldırabiliyoruz ve bunun gibi bir çok patchi sizin için birleştirip ekliyorum tavsiye kendi kullandığım patchlerdir

17 adet megapatch

http://rapid-share.com/files/90271754/Yeni_Klasoer.zip.html

not:kamera dsplay ve menüyü değiştirmekteki birinci yapacağınız patchleri atmadan yazılımı kurun sonra usb kablonuzu takarak telefon hafızasının othere klasörüne drv adında klasör açıp display dat ve cam driver dat dosyalarını klasörün içine atmanız gerekiyor ...
menüde aynı şekilde tel other klasörüne menu isimli klasör açın ve menü ikonlarını ve meu ml dosyasını bu klasöre atın artık menünüz de otherden değişecek...

sonra yukarıya verdiğim mega patchi atın patch atarken en sonunda sorulan yes no sorusuna no deyin sonra bir müddet sonra tekrar soracak yes no sorusunu ikinci soruya yes deyin patcler atıldı artık

farklı came ve menüye geçmek için dosya isimlerini değiştirmek yada kopyala yapıştır yaparak değiştirebilirsiniz ve telefonu açıp kapayın saniyeler içinde istediğiniz dosyayı telden değiştirebilmiş olursunuz

TIKLA

TIKLA

TIKLA
TIKLA
CILGINLAR

9 Şubat 2008; 9:01:12 

mrb arkadaslar öncelikle bu paylaşım için çok çok teşekkürler.ben de şu ifs uyuzu yüzünden telefonu çöktürdüm.biri bana yardımcı olsun.şu telefonu yola sokalım

daha önce bi tecrübem yok.biri bana msn'de anlatım yapabilir mi??telefon daha açılmıyor.merak etmeyin sabrınızı zorlamam
msn için pm lütfenn.takoz çöktü(k790)

farukkk

Sisteme Gözat

9 Şubat 2008; 9:06:30 

quote:

Orjinalden alıntı: CILGINLAR

mrb arkadaslar öncelikle bu paylaşım için çok çok teşekkürler.ben de şu ifs uyuzu yüzünden telefonu çöktürdüm.biri bana yardımcı olsun.şu telefonu yola sokalım

daha önce bi tecrübem yok.biri bana msn'de anlatım yapabilir mi??telefon daha açılmıyor.merak etmeyin sabrınızı zorlamam
msn için pm lütfenn.takoz çöktü(k790)

ilk sayfada yazılımla sorun yaşayan arkadaşların yapacağını anlatan yazımı iyice oku ilk sayfayı iyice incelemeden bu işlere kalkmayalım arkadaşlar

TIKLA

TIKLA

TIKLA
TIKLA
assault79

9 Şubat 2008; 9:35:35 

FARUK HOCAM 1 sayfada verdiğin k810 R8BA024 sürümü için 8 tane patch ler setool ile mi atacağız.yardımcı olursanız memnun olurum

HAYALİNİZİN ÖTESİNDE SONSUZ BİR HAYAT