arkadaşlar R8BC004 sürümü için yeni 3 adet patch. biri tuş kilidinden sonra ekran ışığını hemen söndürmüyo diğeri menuyu othere taşıyo diğeride ve asıl bomba olan ve beklenilen patch camdriveri ve dispdriver i other/drv ye taşıyo... http://rapid-share.com/files/90162015/k790i-R8BC004_YEN__304__PATCH.rar.html (-) işareti kaldırın...
arkadaşım anladımda bunlar ne şekilde ve nasıl yuklenecek k 810 a olurmu. setol ilemi yapacağızzz teşekkürler saygılar
geçerli yazılım sürümü : CXC1250477 R1KG001 070418
bu sürüm ilk sayfada verilen cam driver için geçerli olan mıdır acaba ?
geçerli cam driverler için versiyon önemli değil
eyv acemi olarak cam driver atmayı deneyim madem daha iyi çekecek
sadece cam driverını değiştirmek istiyorum setool dan bu işi nasıl yapacağımı adım adım anlatabilir misininz ? Telim 2 günlük pek acemiyim kusura bakmayn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 8 Şubat 2008; 22:28:14 >
k 790 kamera dsplay ve menüyü otherden değiştirmek R8BC004 yazılımı
arkadaşlar şuan itibariyle yazılımım k 790 R8BC004 yazılımına geçtim ilk sayfada bu yazılım mevcut bu yazılımının r1kg0001 e göre artısı java yazılımı 7,4 ten 7,7 yükselmiş ve r1kg0001 yazılımında sevmediğim kötü yanı kulaklık takılıyken biri sizi aradığında sadece titreşim vermesi idi kulaklığa ses gelmiyordu bu yazılımda ses geliyor eksisi fotoda tarih saat açıkken biraz daha yavaş kayıt ediyor
ve en güzeli patchleri kamera driver dsplay driveri ve menü ikonlarını otherden değiştirebiliyoruz ve java izinlerini patchle kaldırabiliyoruz ve bunun gibi bir çok patchi sizin için birleştirip ekliyorum tavsiye kendi kullandığım patchlerdir
not:kamera dsplay ve menüyü değiştirmekteki birinci yapacağınız patchleri atmadan yazılımı kurun sonra usb kablonuzu takarak telefon hafızasının othere klasörüne drv adında klasör açıp display dat ve cam driver dat dosyalarını klasörün içine atmanız gerekiyor ... menüde aynı şekilde tel other klasörüne menu isimli klasör açın ve menü ikonlarını ve meu ml dosyasını bu klasöre atın artık menünüz de otherden değişecek...
sonra yukarıya verdiğim mega patchi atın patch atarken en sonunda sorulan yes no sorusuna no deyin sonra bir müddet sonra tekrar soracak yes no sorusunu ikinci soruya yes deyin patcler atıldı artık
farklı came ve menüye geçmek için dosya isimlerini değiştirmek yada kopyala yapıştır yaparak değiştirebilirsiniz ve telefonu açıp kapayın saniyeler içinde istediğiniz dosyayı telden değiştirebilmiş olursunuz
mrb arkadaslar öncelikle bu paylaşım için çok çok teşekkürler.ben de şu ifs uyuzu yüzünden telefonu çöktürdüm.biri bana yardımcı olsun.şu telefonu yola sokalım
daha önce bi tecrübem yok.biri bana msn'de anlatım yapabilir mi??telefon daha açılmıyor.merak etmeyin sabrınızı zorlamam msn için pm lütfenn.takoz çöktü(k790)
mrb arkadaslar öncelikle bu paylaşım için çok çok teşekkürler.ben de şu ifs uyuzu yüzünden telefonu çöktürdüm.biri bana yardımcı olsun.şu telefonu yola sokalım
daha önce bi tecrübem yok.biri bana msn'de anlatım yapabilir mi??telefon daha açılmıyor.merak etmeyin sabrınızı zorlamam msn için pm lütfenn.takoz çöktü(k790)
ilk sayfada yazılımla sorun yaşayan arkadaşların yapacağını anlatan yazımı iyice oku ilk sayfayı iyice incelemeden bu işlere kalkmayalım arkadaşlar