ben bose kullanmadım senheiser denedim kulakta rahat durmuyo ama performans olarak iyiler ses olayında adamlar olayı aşmışlar hiçbir türlü ses gelmiyo dışarıdan.ama dediğim gibi kulağı rahatsız ediyor tek yakındığım nokta o ve tam oturmuyor.ayrıca bose çok iyi fakat çok pahalı bence senheiser daha uygun ve çok da kalitelidir.
konu eski, ben yeniden gundeme getiriyorum gibi oluyor ancak ayri bir baslik yerine var olan basliga yazayim dedim.sahte bose kulakliklarinin nasil anlasilacagi hakkinda asagidaki linkte cok detayli (fotografli) anlatim mevcuttur :
konu eski, ben yeniden gundeme getiriyorum gibi oluyor ancak ayri bir baslik yerine var olan basliga yazayim dedim.sahte bose kulakliklarinin nasil anlasilacagi hakkinda asagidaki linkte cok detayli (fotografli) anlatim mevcuttur :
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk