Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: YENİ XBOX 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU]

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunlarý >> Xbox >> Cevap: YENİ XBOX 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] Sayfa: <<   < önceki  16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oOEmincanOo

12 Aðustos 2008; 10:09:35 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

saol

rm_rm

12 Aðustos 2008; 20:44:53 

Arkadaþlar yakýn zamanda XBOX 360 alacaðým bir kaç sorum var. Sorularým þöyle:

1) Falcon model alacaðým. 3K problemi olur mu? Günde en az 5 veya 6 saat oynarým (10 saati de bulabilir).
2) Elinde falcon model olup ta 3K sorunu yaþayan varmý acaba?
3) Extra soðutucu fan almam gerekir mi? Bu fanlar voltaj sorunu çýkartýp makineyi bozuyormuþ, doðru mudur?
4) Kýdemli bir Playstation oyuncusu olarak XBOX kolunun kullanýmýnda zorluk çeker miyim? FPS ve diðer oyunlar açýsýndan ikisini kýyaslayabilir misiniz?

Sorularým böyle. Yorumlarýnýzý esirgemeyin.

Ygal

13 Aðustos 2008; 0:07:16 

Arkadaþlar bu Xbox'un scarta taktýðýmz kabloda 6 tane giriþ var. Bunlarýn üçünü scarta takýyoruz geri kalanlar HDTV için mi ?

Sony Ericsson Cyber-shot® Phones Club

Playstation 2 Slim Siyah 8mb PAL, Xbox360 Elite PAL, Playstation Portable Slim Piano Black 4gb
ElengirikliSüpürge

13 Aðustos 2008; 9:31:57 

quote:

Orjinalden alýntý: Junger

Elite in 3k vermeme gibi bi özelligi yok degil mi?

birde elite in normal 360tan tek farký hd si mi?

IMZANIZ KURAL DIÞIDIR | | Uymanýz gereken imza kurallarýný okumak icin týklayýnýz.
mýke34

13 Aðustos 2008; 13:00:33 

arkadaþlar bu fiyatlar böle sizce ne kadar gider (tahmini) we bu korsan oyun calýþtýrmama olayý gercekten doðrumu artýk xboxlarda hep orj. oyun mu olcak eðer böle biþe gercekten warsa tahminim xboxýn deðeri düscek gibime gelio(oyuncular acýsýndan) bu sorulara cevap werebilcek tecrübeli biri warsa cewaplasýn LÜTFENN.. xbox da korsan calýþtýrmazsa oooo

ogunustun

13 Aðustos 2008; 19:03:53 

arkadaslar elimde su monitor var ( http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=MN.DA-983A ) xboxi dvi girisiyle ekrana takiyorum fakat maksimum 1024 cozunurlukte oynayabiliryorum.daha yuksek cozunurlugu denedigimde ekran bu cozunurlugu desteklmiyor hatasi veriyor.bu normalmidir yoksa daha yuksek cozunurlukte oynayabilir miyim?

.ZeuS.

14 Aðustos 2008; 10:02:27 

quote:

Orjinalden alýntý: ogunustun

arkadaslar elimde su monitor var ( http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=MN.DA-983A ) xboxi dvi girisiyle ekrana takiyorum fakat maksimum 1024 cozunurlukte oynayabiliryorum.daha yuksek cozunurlugu denedigimde ekran bu cozunurlugu desteklmiyor hatasi veriyor.bu normalmidir yoksa daha yuksek cozunurlukte oynayabilir miyim?

Monitör desteklemiyorsa oynayamazsýn. Monitörün desteklediði maksimum çözünürlükte oynamalýsýn. Bir problem olmaz.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
.ZeuS.

14 Aðustos 2008; 10:04:58 

quote:

Orjinalden alýntý: mýke34

arkadaþlar bu fiyatlar böle sizce ne kadar gider (tahmini) we bu korsan oyun calýþtýrmama olayý gercekten doðrumu artýk xboxlarda hep orj. oyun mu olcak eðer böle biþe gercekten warsa tahminim xboxýn deðeri düscek gibime gelio(oyuncular acýsýndan) bu sorulara cevap werebilcek tecrübeli biri warsa cewaplasýn LÜTFENN.. xbox da korsan calýþtýrmazsa oooo

Yeni nesil konsollarýn optik sürücülerine FW yazýlamazsa eðer, korsan oyunculuða elveda diyebilirsiniz. Bence iyi olacak bu durum. Resmi giriþ yapýldýðýnda, zaten konsollarý olmasý gereken Avrupa fiyatý ile alacaksýnýz. Oyunlarý da öyle. Birkaç orjinal oyun alýp takas yapar, bir þekilde yine oyun oynanýr. Playstation da olduðu gibi.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
darkd66

Sisteme Gözat

14 Aðustos 2008; 10:45:07 

quote:

Orjinalden alýntý: rm_rm

1) Falcon model alacaðým. 3K problemi olur mu? Günde en az 5 veya 6 saat oynarým (10 saati de bulabilir).
3) Extra soðutucu fan almam gerekir mi? Bu fanlar voltaj sorunu çýkartýp makineyi bozuyormuþ, doðru mudur?
4) Kýdemli bir Playstation oyuncusu olarak XBOX kolunun kullanýmýnda zorluk çeker miyim? FPS ve diðer oyunlar açýsýndan ikisini kýyaslayabilir misiniz?

falcon aldýktan sonra ekstra bir önleme gerek yok, soðutcuya saat sýnýrlamasýna filan.
xbox da fps oynamak daha kolay ve zevkli, çapraz ve içe dönük analoglar sayesinde, ha birde tetik þeklinde ön tuþlar.

psn:darkd6666
yekepe

15 Aðustos 2008; 18:33:55 

quote:

dostum 3k birazda þans iþi geçen özkan elektroniðe gittim ellerinde tamire gelen 6 tane filan arcade falcon olduðunu söylediler...benimde arcade model xbox'ým var günde 6 saat filan çalýþtýrýyorum evde olduðum sürece, 3 kez dondu bugüne kadar ama sorunsuz kullanýyorum...3k stresini boþver al xbox'ý eðlenceye katýl sende

mertis

16 Aðustos 2008; 13:28:28 

babam 499 dolara dubaiden xbox elýte almýþ daha elýme gelmedý orda calýsan adam: firwmware atýlýrsa kopya oyun oynatýr demýs sýzce lýte on mudur?
bence degýl cunku orda pek talep gormuyormus herhalde ellerýnde kalan maldýr
sizce arkadaslar :/ ???
ellerinde 2 mal kalmýs arcade ve elite ben eliteyý aldým sizce lite onmudur?

mwm_1

16 Aðustos 2008; 15:34:58 

quote:

1- Falcon kartlara sahip modeller de artýk 3k yý unutun.. Yalnýz aldýðýnýz ürünün falcon board lu olup olmadýðýndikkat edin. Falcon boardlu modeller 175w.dýr. Piyasada bazý uyanýklar ellerindeki ürünleri falcon diye satabiliyor.
2- Ben henüz duymadým...
3- Fazladan bir soðutucu almana gerek yok. Bu tür soðutucular usb den baðlandýðýnda makineye fazladan yük bindirerek zarar verebilmekte...
4- Ps de kullanmýþ biri olarak xbox kolunun daha ergonomik ve rahat bir kullanýma sahip olduðunu söyleyebilrim.
Umarým faydalý olabilmiþimdir.

quote:

Yekepe :
dostum 3k birazda þans iþi geçen özkan elektroniðe gittim ellerinde tamire gelen 6 tane filan arcade falcon olduðunu söylediler...

Her arcade falcon deðildir. Ben þahsým adýna gözümle görmeden inanmam...

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi mwm_1 -- 16 Aðustos 2008; 15:35:51 >

KORKMA SÖNMEZ BU ÞAFAKLARDA YÜZEN ALSANCAK
mertis

16 Aðustos 2008; 18:03:04 

quote:

Orjinalden alýntý: mertis

babam 499 dolara dubaiden xbox elýte almýþ daha elýme gelmedý orda calýsan adam: firwmware atýlýrsa kopya oyun oynatýr demýs sýzce lýte on mudur?
bence degýl cunku orda pek talep gormuyormus herhalde ellerýnde kalan maldýr
sizce arkadaslar :/ ???
ellerinde 2 mal kalmýs arcade ve elite ben eliteyý aldým sizce lite onmudur?

cevap yazarsanýz sevýnýrým

.ZeuS.

16 Aðustos 2008; 18:48:59 

Buna cevap vermek zor. Yeni alýndýysa büyük ihtimalle Lite-On denk gelmiþtir.

Thief.

Sisteme Gözat

18 Aðustos 2008; 0:52:56 

Merhabalar,

Uzun bir aradan sonra foruma yazýyorum / yazabiliyorum. Xboxu hala alamadým oysa össden hemen sonra almak için neler çekmiþtim.

Lite onlar felan çýkmýþ , sizce lite on mu alýnmalý yoksa elite pack mi? Lite-Onlara fw yok. Bende orj oyun alamam (FW çýkar mý bi haber var mý düþüncesiyle)

Elite packler düþtümü piyasaya? Son üretimlerden mi ? Alýnmalý mý ?

Birde yeri deðil BadCompany'den sonra saðlam oyun çýktý mý?

Teþekkürler.

mýke34

18 Aðustos 2008; 12:42:05