Şimdi Ara

8800GTS G92 - Q6600 @ 4.0GHz 3DMARK06: 17486 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2saat önce elime ulaşan G0 rev. işlemci ile yaptığım sonuç.

Tüm parçalarda stock fan kullanılmıştır.

Asus max. Formula beklentilerimin çok ama çok üstünde çıktı. Stabil soğutma her açıdın çok iyi bi kart

Anakart: X38 ASUS MAXIMUS FORMULA
    İşlemci: Q6600 G0 rev.
    Ram: 2x1 OCZ REAPER KIT
    Ekran kartı: Zotac 8800GTS G92

3DMark06 Sonucu;
    http://img150.imageshack.us/img150/4274/q66008800gts2hz3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 19 Ocak 2008; 13:10:12 >

• harika... gerçekten çok iyi sonuç.. öncelikle ekran kartın ve işlemcin ikiside stok sogutucu kullandıysa müthiş değerler diyebilirim..

ellerine sağlık, böyle bişeyde bana lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hzrcn

harika... gerçekten çok iyi sonuç.. öncelikle ekran kartın ve işlemcin ikiside stok sogutucu kullandıysa müthiş değerler diyebilirim..

ellerine sağlık, böyle bişeyde bana lazım

Kasa'dan resim :]

http://img292.imageshack.us/img292/2748/q66008800gtskasaew2.jpg

soğutucu iyi olsada daha da çıkabilseydik.Buna da şükür

• bunada şükür ne demek 3.78 stok fanla gayet iyi bir değer.. hele ekran kartı 830/2010/2230 harika! boşta-yükte sıcaklıklar nasıl ?
  • quote:

bunada şükür ne demek 3.78 stok fanla gayet iyi bir değer.. hele ekran kartı 830/2010/2230 harika! boşta-yükte sıcaklıklar nasıl ?

İşlemci boşta 45derece ki zaten normaldir 4çekirdeklerde stockfanda yükte 70felan (orthos 30dakika)

ekran kartı %100 çalıştığında 830 /2010/2230 değerlerinde boşta 38derece 3dmark06'nın son testinde iptal ettiğim saniye baktığım da ki sıcaklık 49derece idi.
  • çok iyi ya... demekki sağlam bi soğutmayla 18k 19k rahat görür.
  • quote:

çok iyi ya... demekki sağlam bi soğutmayla 18k 19k rahat görür.

İşlemci soğutucusu(hava)almayı düşünüyorum ama çok kararsızım Nirvana alabilirim sizin tavsiyeleriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • big typhoon + fm121 veya thermalright ultra 120 + 12cm performans fan.....
    veya 9700led düşünebilirsiniz..
  • quote:

big typhoon + fm121 veya thermalright ultra 120 + 12cm performans fan.....
    veya 9700led düşünebilirsiniz..

F/p olarak çok pahalı thermalright ultra ; 2-3 derece için değmez gibi geliyor.
    big typhoon bulmak zor.
    Nirvana, 9700 led'i tokatlıyor.

Nirvana ya da Sycthe Ninja / infinity düşünüyorum.
  • Sycthe Infinity'de gayet iyidir

Yaklaşık 2 ay kadar önce Uygar elektronik'ten kredi kartı ile 102 ytl'ye almıştım.

Bu arada skor gayet iyi tebrikler, daha iyi nice testlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 12 Ocak 2008; 1:35:17 >
  • big typhoon 'u en başta yazdım dikkat ederseniz. en performanslı hava soğutma çözümü big typhoon. sağlam bir fanla tabi ki!
  • Stok fan ile gerçekten iyi bir değer. Ben de Q6600 g0 kullanıyorum fakat stok fan ile 3.0 değerine bile çıkarmaya
    korktum. Yakında iyi bir soğutma ile overclock yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

quote:

İşlemci soğutucusu(hava)almayı düşünüyorum ama çok kararsızım Nirvana alabilirim sizin tavsiyeleriniz var mı?

scythe infinity (mugen) kullanıyorum. diğer fanları bilmem ama şöyle söyleyeyim benim amd x2 5600 işlemcimde yaklaşık 10derece düşüş sağladı ki yükte bu değer 14-15 dereceyi buldu. ayrıca 4fan takılabiliyor bende şuanda tek fan var. işlemci 90nm yapıda olduğu için gayet ısınıyor bide 65nm işlemcide kaç derede tutar artık bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjanaz55 -- 12 Ocak 2008; 5:37:09 >

• paylaşım için teşekkürler.

belli ki çok iyi bir CPU <-> Anakart kombinasyonu yakalamışsın ve karşılığını da alıyorsun.
    bu ikisi sana tam olarak kaça mal oldu, fiyat açısından?

quote:

ekran kartı %100 çalıştığında 830 /2010/2230 değerlerinde boşta 38derece 3dmark06'nın son testinde iptal ettiğim saniye baktığım da ki sıcaklık 49derece idi.

bundan gerçekten emin misin?
    bu doğruysa demek ki adamlar ilk kartlardaki ısınmayı göz önüne alarak hemen çok etkili bir soğutma uygulamışlar GTS'lerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

paylaşım için teşekkürler.

belli ki çok iyi bir CPU <-> Anakart kombinasyonu yakalamışsın ve karşılığını da alıyorsun.
    bu ikisi sana tam olarak kaça mal oldu, fiyat açısından?

quote:

bundan gerçekten emin misin?
    bu doğruysa demek ki adamlar ilk kartlardaki ısınmayı göz önüne alarak hemen çok etkili bir soğutma uygulamışlar GTS'lerde.

Tabii ki eminim, yalan yanlış söylemek ile elime ne geçebilir ki burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.

Anakart ve işlemci'ye para vermedim ama verseydim tam olarak KDV dahil 660$'a mal olıcaktı

Bu 3dmark skorunu web sitesi üzerinden linki nasıl alıcaz? üye nasıl olabiliriz? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 12 Ocak 2008; 9:37:27 >

• çok iyi sonuç takdir ettim (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: iLLeGaL56

çok iyi sonuç takdir ettim (:

teşekkür ettim :]
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

quote:

scythe infinity (mugen) kullanıyorum. diğer fanları bilmem ama şöyle söyleyeyim benim amd x2 5600 işlemcimde yaklaşık 10derece düşüş sağladı ki yükte bu değer 14-15 dereceyi buldu. ayrıca 4fan takılabiliyor bende şuanda tek fan var. işlemci 90nm yapıda olduğu için gayet ısınıyor bide 65nm işlemcide kaç derede tutar artık bilemiyorum

verelim arkadaşa da bi mugen stok fanla değerler süpermiş bu arada

http://forum.donanimhaber.com/m_20265473/tm.htm

• Thief eline sağlık... Stok fanla 3.75 güzel bi değer... Yük altındaki voltaj neydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Thief eline sağlık... Stok fanla 3.75 güzel bi değer... Yük altındaki voltaj neydi ?

1.5v verildi. Soğutucu olsa 4.0 kasarım maşallah çok stabil bi kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 12 Ocak 2008; 19:35:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.