Bence İSTAR için ayrı bir başlık açmalıyız. POPCORN'un papucunu dama atmış durumda tek falsosu berbat bir kumandaya sahip olması, editör de bunu eleştiriyor zaten.
DrJimbo wrote: Can you pre-order the HDMI 1.3 model, or do we need to wait until "ETA Feb.20.2008"? And will it come with the new remote?
You have to wait unti Feb.20. Yes it will come with the new remote.
zaten kumandası yüzünden 1,3 versiyonunu bekliyorum.1.3 versiyonda yeni kumanda gelecek
Bu arada getirtecek firmayıda ayarladım.ön sipariş için istar firmasına talepde bulunuldu cevap bekliyoruz. cevap gelince forumda istar ile ilgili konu açacam talep ne kadar fazla olursa maliyet o kadar düşecek
Bence İSTAR için ayrı bir başlık açmalıyız. POPCORN'un papucunu dama atmış durumda tek falsosu berbat bir kumandaya sahip olması, editör de bunu eleştiriyor zaten.
DrJimbo wrote: Can you pre-order the HDMI 1.3 model, or do we need to wait until "ETA Feb.20.2008"? And will it come with the new remote?
zaten kumandası yüzünden 1,3 versiyonunu bekliyorum.1.3 versiyonda yeni kumanda gelecek
Bu arada getirtecek firmayıda ayarladım.ön sipariş için istar firmasına talepde bulunuldu cevap bekliyoruz. cevap gelince forumda istar ile ilgili konu açacam talep ne kadar fazla olursa maliyet o kadar düşecek
up. Cihazı netten araştırma yaparken buldum.Bir baktım bizim forumdada konusu acılmış.Ne yapıp edip bu cihazı almamız lazım arkadaşlar.Fiyat cok iyi çünkü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 28 Şubat 2008; 20:50:29 >
Hocam son durum nedir bu ürün için.Eğer gelcekse bende alacağım
quote:
Orjinalden alıntı: rotasmmm
quote:
Orjinalden alıntı: trakianboy
Bu tip cihazlar kesinlikle ezici avantajlara sahip ve elbette yaygınlaşacak Türkiyeyede gelecek kaçınılmaz birşey.. Al bide external hd, at filmleri içine seç seç seyret disk takıp çıkarma derdi bile yok..
Arkadaşlar cihaz güzel ama mart a kadar neler olur bekleyin, ilk çıkan divx playerları hatırlayın, daha neler çıkar..yok yurtdışı getirme gümrük sıraya girme falan yazık size, bu tür cihazlar HD den daha da çabuk yaygınlaşır, benden söylemesi...
merhaba. imzanızda toshiba hd dvd player yazıyordu. bendede hd dvd player var ayrıca toshiba 32c3000. hdrip avi uzantılı dosyaları açabiliyormusunuz. bide bu hd filmler illaki zzzx720p veya zzzx1080p olmalımı.
Arkadaşlar cihaz güzel ama mart a kadar neler olur bekleyin, ilk çıkan divx playerları hatırlayın, daha neler çıkar..yok yurtdışı getirme gümrük sıraya girme falan yazık size, bu tür cihazlar HD den daha da çabuk yaygınlaşır, benden söylemesi...
merhaba. imzanızda toshiba hd dvd player yazıyordu. bendede hd dvd player var ayrıca toshiba 32c3000. hdrip avi uzantılı dosyaları açabiliyormusunuz. bide bu hd filmler illaki zzzx720p veya zzzx1080p olmalımı.
Diğer konuyada yazmışsın.Senin elindeki normal dvd player,daha kaliteli bağlantı için hdmi çıkışı var.Sadece dvd,vcd oynatabilir.Hd-dvd player ise artı olarak hd-dvd leri oynatır.Senin dediğin *.mkv,h.264 formatlarını her ikiside oynatamaz.Çözüm htcp sistem kurmak(bence daha hesaplı) yada bu ve benzer topiclerde tartışılan hd media player lar..
ARKADAŞLAR TNB BİLGİSAYAR GENEL MÜDÜRÜ (TOSHIBA TÜRKİYE) AYTAÇ BİTER ...... BANA AÇIKLAMASI ŞU..... TOSHIBANIN HDDVD DEN ÇEKİLMESİNİN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ YAKINDA TÜM DÜNYAYA IP LCD TV VE HD VİDEO OYNATABİLEN MEDİA PLAYERLAR YAYGINLAŞACAGI İÇİN ........ BİLGİNİZE..
* Çok özel bir durum yoksa, mesajlarınızı lütfen normal büyüklükte yazınız.
özel bir durum var birşey açıklıyoz burada yönetim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguretes -- 1 Mart 2008; 21:42:09 >
Orjinalden alıntı: uguretes ARKADAŞLAR TNB BİLGİSAYAR GENEL MÜDÜRÜ (TOSHIBA TÜRKİYE) AYTAÇ BİTER ...... BANA AÇIKLAMASI ŞU..... TOSHIBANIN HDDVD DEN ÇEKİLMESİNİN EN BÜYÜK FAKTÖRÜ YAKINDA TÜM DÜNYAYA IP LCD TV VE HD VİDEO OYNATABİLEN MEDİA PLAYERLAR YAYGINLAŞACAGI İÇİN ........ BİLGİNİZE..
Bakalım senin genel müdür Toshiba blu-ray player çıkarınca ne diyecek.O'na forum donanım'dan selam
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ÇIKARTMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYOLAR...... İP LCD TV ÜRETİMİNE BAŞLAYACAK TOSHİBA YANİİİ YİNE BİR ATILIM OLACAK....... ZATEN ARKADAŞLAR BLU RAY PLAYER LARDA COK UCUZLAYACAK ELİ MAHKUM HDD Lİ MEDİA PLAYER LAR YAYGINLAŞACAK
* Çok özel bir durum yoksa, mesajlarınızı lütfen normal büyüklükte yazınız.
özel bir durum var birşey açıklıyoz burada yönetim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguretes -- 1 Mart 2008; 21:42:47 >
600 ytl lik bir notebook tüm sorunları çözer bence... Sonuçta şu anda herşeyi gösteren bir cihaz alsanızda birkaç ay sonra yeni bir format çıkar ve cihaz yalan olur..
1080p takılmadan gösterecek 600 ytl'lik bir notobook gösterebilir misin?