Flashget kullanabilirsin, programı açınca Ctrl+Alt+O tuşlarına bas. Çıkan pencerenin altında Sunucuya Bağlan kutusunu tikle ve Kullanıcı Adınla Şifreni oraya yaz. Sonra sadece bulduğun linkleri copy/paste yaparak indirmeye başlayabilirsin.
her neyse arkadaşım ben internet download manageri kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum yalnız bağlantıyı sömürüyor internet sayfasına bile giremiyorsun oldukça iyi tavsiye ederim 2. soruna gelince kendi bilgisayarından giriyorsun herhalde râpidshareden login olacağın zaman beni hatırla butonuna bas sonra İDM yani önerdiğim programı kur sonra internet sitesindeki linklere bastığında otomatik yüklemeye geçer. bi sorun olursa PM at yardımcı olurum iyi sömürmeler...
Kesinlikle internet download manager derim..Yanlız hem download hem nette gezeyim dersen biraz zor yaparsın.Tabiri caizse interneti iliğine kadar kadar sömürüyor
Flashget kullanıyorum kullanmanıda öneriyorum.Özellikle PC'yi download için açık bırakıyorsan.
**** Premium'la indirme içinde :
1.Üstteki Menülerden Araçlar > Varsayılan indirme özelliklerine gel.Sunucuda oturum açı işaretle altta**** Premium bilgilerini yaz tamam de. 2.Linkleri sırala. 3.Tek tek indirmesi en hızlı yöntemdir.Çoklu indirmeyi asLa tavsiye etmem hem**** kotana fazla koyar ve performansı teke göre düşüktür.Tek tek indirmesi içinde yine Üstteki menülerden Araçlar > Seçenekler > Bağlantı Sekmesine gel.Oradan Sınır'da En fazla eş zamanlı iş : 1 yap.O 1 Olunca tek tek indirir biri bitince otomatik olarak diğerine geçer. 4.Sonra Tümünü başlat de kendi haLine bırak.