Telefon süperde kimse garanti durumu hakkında bi bilgiye sahip değil mi ?? Bende almayı düşünüyorum, Nokİa olsa gözüm kapalı alıcam ama NokLa olması yani Chinia malı olması beni korkutuyor. Bildiğim kadarıyla tamiride yapılmıyormuşki bana telefon fazla dayanmaz. Bi yere düşse bu telefon işi bitti... ?
Arkadaşta war,15 dk inceLedim,kamera VGA ve 1.3 arası gibi çekiyor... KaLiteLi gibi görünüyor,Ses haywannnn ötesi ses çıkarıor sağır edici desem yeridir...ekranı vs kaLiteLi yani süpeeer çözünürLük war...Şu an 5300 kuLLanıcısıyım,açıkçası 5300 dan soğuttu beni,sesi ve tvsi için aLıyorum... Garantisi oLmadığı için tereddütteyim...Eğer garantisi oLsa hiç ama hiç 1 dk dahi düşünmeden koşa koşa gidip aLacam...%50 tavsiye ederim eğer 300 ytL'mi şansa bırakırım diyorsan aL ama garantisi yok...
ArkadaşLar teLefonu ben kuLLanıyorum, çift hat, teLevizyon yayını süper, 2.0 Mp kamera, hafıza kartı takabiLme, pc den direkt usb iLe şarj edebiLme. Imei numaraLarı kayıtLı kapanmama garantiLi, İsteyene 280 ytl ye kargoLayabiLirim. erdemsevinc@msn.com
bende aldım bu telefondan e250 bozulduğu ve e250 hoşuma gitmediği için birazda param vardı aldım.özellikleri oldukça güzel(çakma ve bunu bilerek aldım).şu an biraz sorunu var sesi çok açıp equlaizer ı da (treble)tize getirdiğim için hoparlörden biri patladı(cızırtı yaptığı için telefoncunun tavsiyesi üzerine söktüm) ve titreşimi çalışmıyor idare ediyorum titreşimi zaten kullanmadığım için problem olmuyor ama hoparlör konusu biraz sakat bu tür hatalar vereceğini bilerek aldım.[pişman değilim ]
peki piyasada şu anda bilindik bir firmanın böyle TV özelliği olan garantili telefonu var mı?Gigabyte ın g-smart modelinde bahsediliyor ama tam olarak incelemedim var mı öneride bulunabilecek?
Arkadaşım geç de olsa cvp vereyim soruna ve herkesin sorularını yanıtlayabilirim. Bu tv li telefonlar hakkında baya bilgim var. Piyasada Tv özelliği olan orjinal telefonlar var tabiki ama benden herkese şiddetli bir tavsiye onlara fazla yaklaşmayın. Orjinallerde kaliteli olanlar henüz yok piyasada. Anycool markasının TV li modeli var, ORİTE markasının tv lisi var ama bu Orite Anycool la galiba aynı standda üretilmiş. İkisinide tavsiye etmem. Alacaksanız hem bütceniz hemde kalite açısından kaçak tv Li telefonları tercih ediniz.
Bende şu an N99i var. sorunsuz bir telefon. Piyasada çok ucuzada bulunabilmesine rağmen bende ki o ucuz adi Çin mallarından değil. Gittim tanıdıktan zorla getirttim. Şu anda da araba için para gerekiyor. Acil paraya ihtiyacım var ve istemedende olsa satmak zorundayım. Kendi telefonum olduğu için söylemiyorum ama bu alet Çin mallarından değil. Avrupa üretimi olan model bendeki. Hiç bir farkı yok gibi görünsede bu cihazı 1 sene 2 sene kullanırsınız fakat Çin malları 2 aydan sonra elinizde kalabilir. Bakalım işte ben acilen satacağım. Bana lazım olan fiyata satacağım birini arıyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Bendeki tek hatlı olan modelinden ve sorunsuz çalışıyor. 1 tane en ufak bir çizik bile yok. 0 dan farksız yani. Bu bendekinde istersen bütün ayarlarını boz en sona getir hoparlörün bozulması fln söz konusu değil. Kendim denedim baktım herşeyine.Normalde cesaret etmezdim buna ama biliyorum Çin mallarından farklı olduğunu. Ordan cesaret aldım ve başarılı sonuç vermişti. Ayrıca ben acilen alıcı bulmak zorunda olduğumdan burdada satışa koyuyorum. Almak isteyen özel mesaj arabilir. 1 adet var elimde ama en ufak sorun çıkmaz. Hemen satmam lazım para acil lazım. offf offffff...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 27 Mayıs 2008; 19:19:08 >
bu telden bendede var samsuga telefon üreten çinli anycool firması bu teli piyasaya sunmuş bendeki n99i bence üst modelleri daha iyi özellikler sunuyor fakat tv özelligi casio cep tv im var ondan daha net daha çok kanal çekiyor sıfırı şuan dogu bankta 200 ytl (n99i) ...
beni dinleyin beyler aklınız varsa bu telefonu almayın bn aldım 250 ytl ye evet ses çıkarma özelliği ve televizyon özelliği şahane ancak bilgisayardan ya da başka bir telefondan atılan görüntü ve videoları açmıo bnden sölemesi ....
kardeşim bende aldım bu telden. görüntü olarak 3gp ve mp4 formatlı videoları oynattım. hatta mp4 video kalitesini (saniyede kare sayısısını) her defasında artırarak telefonda seyrettim. sonuç şu; saniyedeki kare sayısı 15'i geçince ses önden gidiyor görüntü arkadan yavaş akıyor. ama yine de fena değil. Ancak benim sıkıntım ise farklı. telefona uygun bir dosya yöneticisi program bulamadım. internette aramadığım yer kalmadı. varsa yoksa mt622 adında bir pc suit programı, o da benim bir işime yaramıyor. uzantısı *.nes, *.jar ve *.sis olan oyun ve uygulamaları bulsam dahi dosya yöneticisi bulamadığımdan dolayı bir işe yaramadı. kendi içindeki oyunlar jawa uygulaması çıktı. yani sözün özü bir dosya yöneticisi bu işi çözer de bulana... Ama olsun 230 ytl ye bir telefonda bu kadar özellik çok bile.