Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## Mucize N99i Hakkında Detaylı Bilgi Edinelim :S ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ## Mucize N99i Hakkında Detaylı Bilgi Edinelim :S ## Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Resimli

16 Mart 2008; 13:58:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bursada ikamet etmekteyim.bu telefonu bursadan 370 ytl'ye aldım.(Aldıktan sonra fiyat araştırması yaptıgımda kazıklandıgımı gördüm ) Telefonun hiç bir kusuru eksigi yok.Tv yayını cok iyi heryerden her koşulda çekiyo.
Radyosuda aynı şekilde.
telefonun birde konuşurken ses degiştirme özelligi var.
Telefonu gaziantepden 280 ytl'e isteyene kargolattırabilirim.

msnden iletişim kurmak isteyen varsa xpci@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resimli -- 16 Mart 2008; 14:08:28 >

Resimli

16 Mart 2008; 14:08:26 

bu arada telefon bilgisayara direk baglanabilmekte.şarj ını da bilgisayardan yapılabilmekte.ayrıca
bilgisayara bagladıgınızda 3 seçenek çıkıyor telefonda.

webcam olarak kullan
flash bellek olarak kullan
ve comport olarak kullan.

telefon çok hoş gerçekten.

kartallar_yalnız_uçar

16 Mart 2008; 14:29:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Resimli

Arkadaşlar bursada ikamet etmekteyim.bu telefonu bursadan 370 ytl'ye aldım.(Aldıktan sonra fiyat araştırması yaptıgımda kazıklandıgımı gördüm ) Telefonun hiç bir kusuru eksigi yok.Tv yayını cok iyi heryerden her koşulda çekiyo.
Radyosuda aynı şekilde.
telefonun birde konuşurken ses degiştirme özelligi var.
Telefonu gaziantepden 280 ytl'e isteyene kargolattırabilirim.

msnden iletişim kurmak isteyen varsa xpci@hotmail.com

370e nasıl aldın ya?

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
Resimli

16 Mart 2008; 14:31:10 

telefonu araştırmadan aldım.Gaziantepliyim.Forumlarda made in gaziantep yazdıgını görünce araştırttım.Ailem orda.fiyatların o kadar oldugunu söylediler.

furkan-hakan

20 Mart 2008; 16:32:03 

ya arkadaşlar bizim burada biyerde gördüm 350 çektiler telefona. internette 200-250 arası diyolar kafayı yiycem 100 lira kazık yemek istemiyorum ama internetten de garantisiz bi cihaz almak ne kadar güvenilir olur bilemiyorum

ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅F̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]●[̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ
Resimli

20 Mart 2008; 16:57:11 

kardeş telefon zaten garantisiz.IMEI kodu telefoncular tarafından kırılmış.yani telefon kayıtlı.

deminki mesajıma bi eklenti daha yapayım 2 adet batarya ile gönderecegim telefonu isteyen olursa.

xf

20 Mart 2008; 21:06:43 

bana da telefoncuda çalışan bir arkadaş tavsiye etti... 250 YTLye...
çok güzel çekiyormuş televizyonu...
ama internette bir sürü resim var acaba hangisi diye merak ettim
Yarın bir gidip bakacam...

Utanırdı burnunu göstermekten süt ninem;
Kızımın gösterdiği, kefen bezine mahrem...

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
furkan-hakan

20 Mart 2008; 23:58:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Resimli

kardeş telefon zaten garantisiz.IMEI kodu telefoncular tarafından kırılmış.yani telefon kayıtlı.

deminki mesajıma bi eklenti daha yapayım 2 adet batarya ile gönderecegim telefonu isteyen olursa.

tamam da kardeş demek istediğimi anlamadın yani garantisiz cihazı eline alıp iyice inceleyip almak var bir de internetten sipariş vermek var anlatabildim mi

ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅F̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]●[̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ
xxpisiko41xx

23 Mart 2008; 14:19:32 

arkdaslar bunu kamerası nasıl bn 6630 u satıp bunu alacam yapayımmı öyle sizce ??

kenfat10

25 Mart 2008; 16:20:59 

ben nokia n82 yi ilk alanlardanım,suriyedn getirtmiştim.2. tel olarak n99i çakma nokia kullanıyorum,şu anda laptopuma işyerimde bağlı çalışıyor haberleri izliyorum.N82 den neden bahsettim,çünkü ben teknoloji aşığıyım tüm DH ciler gibi bu işten anlarım.Bu telefon kesinlikle mükemmel,150 ye 2. el antepten aldırttım.Görüntü mükemmel yazılım mükemmel,samsunglardan bile iyi yazılımı var,hele lg ler ömür törpüsü,bazı arkadaşlar bluetooth un düzgün çalışmadığını söylemiş,tlefonun dahili hafızası çok küçük olduğundan dosya alıp verme işini denemedim ama bence 2 kusuru var.1. si ses en düşük ayarda bile çok fazla çıkıyor gece tv izlerken rahatsız ediyor,yazılımla hallolur ama nerden bulacan işte 2. si pil tv de çabuk bitiyo sanırım full dolu 2 saat bile izletmez ama yedek pil olması ve usb den dolması benim için sıkıntı oluşturmuyor,2000 li yıllardan bu yana ne ekran ne kamera bir halta benzeyen sırf simbianlı olduğundan nokialar kullanıyorum bence bu fiyata mükemmel.cepte TV arkadaşlar,bugün bafraspora saldırı oldu mesala lokantadaydım açtım NTV yi izledim.Pamukovada tren devrilmişştaskerdeydim bilecikte o sırada dağdaydım elimde nokia 6600 vardı internetten öğrenmeye çalışyıtodum gelişmeleri brovser çok yetersizdi o telefonun.Bu telefon olsaydı 2004 te çok daha güzel vakit geçirirdim.
Sonuç olarak kimse almasın bu telefonu o kadar güzelki az kişide olsun havamız olsun

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
human-ist

25 Mart 2008; 22:05:47 

ARKADAŞLAR BU VE BENZERİ TELEFONLARDAN İSTEYEN VAR İSE BENİ ARAYABİKLİR BEN SİZE İSTEDİĞİNİZ KADAR TEMİN EDEBİLİRİM
İSTANBUL VE ÇEVRE İLLERE HATTA DİĞER İLLERİMİZE KARGO İLE YOLLAYABİLİRİM
TV-N99İ
ENİ-COOL TV
ENİ-COOL ÇİFT CAMERA TV
N72 ÇİFT HATLI
N82 ÇİFT HATLI
N99 ÇİFT HATLI
N100 TV
6500 ÇİFT HAT - ÇİFT CAMERA
8800 GOLD
8800 SİROCCO
6500 KLASİK TEK HAT
6300 TEK HATLI

FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN 0 505 772 27 71 - 0 535 617 09 90 BU NUMARALARDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ

Hum@n-!st
TEKNOSAR

27 Mart 2008; 0:30:13 

TÜM TELEVİZYONLU VE ÇİFT HATLI TELEFONLARDA TEK BİR İSM TEKNOSAR MOBİLE A.Ş.ÜRÜNÜMÜZ GARANTİLİ OLSUN 2 AY KULLANAYIM SIKILIRSAM DEĞİŞTİREYİM SORUN OLURSA ANINDA YAPTIRAYIM.PARAMI ÇÖPE ATMAYAYIM DERSENİZ.VE ÇEŞİT OLARAK NE İSTERSENİZ BULABİLECEĞİNİZ İLK VE TEK YER TEKNOSAR DIR.DİREK MSN ADRESİMİZİ EKLEYEREK.SORULARINIZI BEKLERİZ.ÜRÜNLER ELDEN VEYA KARGO İLE ANINDA TESLİM...teknosar@hotmail.com

TEKNOSAR MOBİLE
HacKarizma

27 Mart 2008; 19:51:38 

Arkadaşlarım telefonu iyice inceleme fırsatı buldum ve ilk yazı ile ilgili olarak.
1. Telefon 2 sim kart çalıştırmıyor.
2. Telefon Kaliteli ses çıkartmıyor , Çok çıkarttığı doğru tabi .
3. Kamerası 1.3 bile değil 6600 bile bundan daha net diyebilirim.
4. Tv Net çektiği doğru.
5. Telefon kilis , antep , urfa gibi şehirlerde max olarak 220 ytl 'e bulunabilinir.
6. Telefon fiyatına göre (200ytl) iyi diyebileceğimiz seviyede.

Tavsiye : O fiyata 2. N70 vs bir çok orjinal telefon alabilirsiniz. Biliyorum heves ile alınacak bir telefon fakat telefon çok hafif ve görünüşüde okadar iyi değil.

100 YIL
xxpisiko41xx

27 Mart 2008; 20:49:57 

bu piyasada birçok n99i modeli bulunmakta senin incelediğin başka bi model heralde çünkü bn 6630 u sattım bu telefonu aldım we görüntü kalitesi we ses kalitesi gayet iyi

.:: NEJ@T ::.

27 Mart 2008; 21:33:19 

quote:

Orjinalden alıntı: xxpisiko41xx

bu piyasada birçok n99i modeli bulunmakta senin incelediğin başka bi model heralde çünkü bn 6630 u sattım bu telefonu aldım we görüntü kalitesi we ses kalitesi gayet iyi

senin aldığın telefonun resmini koyarmısın çekicek makinen yoksa aynadan telin arkasının fotosunu çekermisin ben arkadan anlarım

Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim,
Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
bestnewyorker

29 Mart 2008; 0:17:50 

arkadaşlar merabalar..bu telefon hakkında ben de birşeyler söyliyeyim..az önce teyzemin oğlunda gördüm..elime aldım.bir saat inceledim..düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum..
öncelikle görünüm ve şıklık bakımından gayet güzel..hatta çok güzel..kullanımı çok rahat..ürün gerçekten çin malı..ve iki modeli var..tek hatla ve çift hatla çalışanı...ben tek hatlı olanı inceledim..resimleri gece olmasına rağmen gayet güzeldi..birkaç poz da ben çektim yani..radyosu kulaklıksız bile dinlenebiliyor ve anormal güzel ve yüksek sesi var.**** leri zil sesi olarak atayabiliyorsunuz..ister kendi kalemiyle ister tuşlarla kullanabiliyorsunuz..
fiyat konusunu merak eden arkadaşlar var..ben kahramanmaraştan yazıyorum, ve teyzemin oğlu tanıdık işyerini aradı...bana da bir tane ayırttı..yarın inşallah alacağım..fiyat mı?...250 ytl dedi, pazarlık yaptık 230 ytl ye anlaştık..bence bu fiyata gördüğüm onlarca nokia,lg,sony ericsson telefonlardan çok ama çok güzeldi..vaktim olursa resimlerini de koyarım..yani bu bölgelerde bu telefonun fiyatı böyle düşük...saygılarımla

dürüstlük..
TurboSK

30 Mart 2008; 13:35:41