Arkadaşlar bursada ikamet etmekteyim.bu telefonu bursadan 370 ytl'ye aldım.(Aldıktan sonra fiyat araştırması yaptıgımda kazıklandıgımı gördüm ) Telefonun hiç bir kusuru eksigi yok.Tv yayını cok iyi heryerden her koşulda çekiyo. Radyosuda aynı şekilde. telefonun birde konuşurken ses degiştirme özelligi var. Telefonu gaziantepden 280 ytl'e isteyene kargolattırabilirim.
bu arada telefon bilgisayara direk baglanabilmekte.şarj ını da bilgisayardan yapılabilmekte.ayrıca bilgisayara bagladıgınızda 3 seçenek çıkıyor telefonda.
webcam olarak kullan flash bellek olarak kullan ve comport olarak kullan.
Arkadaşlar bursada ikamet etmekteyim.bu telefonu bursadan 370 ytl'ye aldım.(Aldıktan sonra fiyat araştırması yaptıgımda kazıklandıgımı gördüm ) Telefonun hiç bir kusuru eksigi yok.Tv yayını cok iyi heryerden her koşulda çekiyo. Radyosuda aynı şekilde. telefonun birde konuşurken ses degiştirme özelligi var. Telefonu gaziantepden 280 ytl'e isteyene kargolattırabilirim.
telefonu araştırmadan aldım.Gaziantepliyim.Forumlarda made in gaziantep yazdıgını görünce araştırttım.Ailem orda.fiyatların o kadar oldugunu söylediler.
ya arkadaşlar bizim burada biyerde gördüm 350 çektiler telefona. internette 200-250 arası diyolar kafayı yiycem 100 lira kazık yemek istemiyorum ama internetten de garantisiz bi cihaz almak ne kadar güvenilir olur bilemiyorum
bana da telefoncuda çalışan bir arkadaş tavsiye etti... 250 YTLye... çok güzel çekiyormuş televizyonu... ama internette bir sürü resim var acaba hangisi diye merak ettim Yarın bir gidip bakacam...
tamam da kardeş demek istediğimi anlamadın yani garantisiz cihazı eline alıp iyice inceleyip almak var bir de internetten sipariş vermek var anlatabildim mi
ben nokia n82 yi ilk alanlardanım,suriyedn getirtmiştim.2. tel olarak n99i çakma nokia kullanıyorum,şu anda laptopuma işyerimde bağlı çalışıyor haberleri izliyorum.N82 den neden bahsettim,çünkü ben teknoloji aşığıyım tüm DH ciler gibi bu işten anlarım.Bu telefon kesinlikle mükemmel,150 ye 2. el antepten aldırttım.Görüntü mükemmel yazılım mükemmel,samsunglardan bile iyi yazılımı var,hele lg ler ömür törpüsü,bazı arkadaşlar bluetooth un düzgün çalışmadığını söylemiş,tlefonun dahili hafızası çok küçük olduğundan dosya alıp verme işini denemedim ama bence 2 kusuru var.1. si ses en düşük ayarda bile çok fazla çıkıyor gece tv izlerken rahatsız ediyor,yazılımla hallolur ama nerden bulacan işte 2. si pil tv de çabuk bitiyo sanırım full dolu 2 saat bile izletmez ama yedek pil olması ve usb den dolması benim için sıkıntı oluşturmuyor,2000 li yıllardan bu yana ne ekran ne kamera bir halta benzeyen sırf simbianlı olduğundan nokialar kullanıyorum bence bu fiyata mükemmel.cepte TV arkadaşlar,bugün bafraspora saldırı oldu mesala lokantadaydım açtım NTV yi izledim.Pamukovada tren devrilmişştaskerdeydim bilecikte o sırada dağdaydım elimde nokia 6600 vardı internetten öğrenmeye çalışyıtodum gelişmeleri brovser çok yetersizdi o telefonun.Bu telefon olsaydı 2004 te çok daha güzel vakit geçirirdim. Sonuç olarak kimse almasın bu telefonu o kadar güzelki az kişide olsun havamız olsun
ARKADAŞLAR BU VE BENZERİ TELEFONLARDAN İSTEYEN VAR İSE BENİ ARAYABİKLİR BEN SİZE İSTEDİĞİNİZ KADAR TEMİN EDEBİLİRİM İSTANBUL VE ÇEVRE İLLERE HATTA DİĞER İLLERİMİZE KARGO İLE YOLLAYABİLİRİM TV-N99İ ENİ-COOL TV ENİ-COOL ÇİFT CAMERA TV N72 ÇİFT HATLI N82 ÇİFT HATLI N99 ÇİFT HATLI N100 TV 6500 ÇİFT HAT - ÇİFT CAMERA 8800 GOLD 8800 SİROCCO 6500 KLASİK TEK HAT 6300 TEK HATLI FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN 0 505 772 27 71 - 0 535 617 09 90 BU NUMARALARDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ