Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Mucize N99i Hakkında Detaylı Bilgi Edinelim :S ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> ## Mucize N99i Hakkında Detaylı Bilgi Edinelim :S ## Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
::ExtremE::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 18:56:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Belki çoğunuz bu modeli ilk defa duyuyorsunuz ben de ilk defa bugün duydum.Telefon Çin'li NOKLA isimli bir firma tarafından üretiliyor ve üzerine firmanın orjinal ismindeki L harfini küçük olarak yazıyorlar oluyor size NOKlA.

Telefon hakkında detaylı ve kesin bir bilgiye ulaşamadım.Bazı kaynaklarda 2.4 bazı kaynaklarda 2.6 bazı kaynaklarda ise 3 inch lik dokunmatik 262k(galiba böyle ) tft lcd ekranının bulunduğu yazılıyor.Bazı kaynaklarda 1.3mp ancak bazı kaynaklarda ise 2mp kamerası olduğu söyleniyor.Yine bazı kaynaklar 3g destekli bir diğer kamerasının olduğunu da söylüyor.Telefonun hakkında kesin bir bilgi edinemedim.Kesin olan bir kaç özelliği var:

İlk ve en mucizevi özelliği analog tv.Evet bildiğiniz TV.İstediğiniz her yerde telefonunuzu açıp tv yayınlarını seyredebiliyorsunuz hem de çok net.Show, atv, star vs... Bir başka özelliği ise 2 adet stereo hoparlörü bulunması hem de piyasada ki bulabileceğiniz en kaliteli telefonun ses çıkışından hem daha kaliteli hem de daha yüksek ses verdiği idda ediliyor.Bir diğer özelliği çift sim kart desteği hem de aynı anda iki kart aktif oluyor.Bir başka güzelliği ise kulaklık takma zorunluluğu olmadan radyo dinleyebiliyor olmamız ayrıca symbian işletim sisteminin varlığından da bahsediliyor ancak piyasada ki symbian telefonlar için üretilen proğramların bir çoğunun çalışmadığı da söylentiler arasında.

Telefon hakkında bu kadar değişik bilgiler var değişik bilgileri geçtim iki n99i resmi birbirini tutmuyor.N99i olarak adlandırılan fakat dizayn olarak farklı 2-3 model gördümi sanırım bir kaç değişik modeli var.Ayrıca aynı telefon zt321 olarak da geçiyor.

Gelelim bu başlığı açmamdaki asıl amaca; bu telefonu duyan gören kullanan var mı?Malzeme kalitesi, kamera kalitesi, kullanım kolaylığı, tv kalitesi hakkında kesin bilgi verebilecek var mı? Nerden ve nasıl temin edebiliriz? Garanti durumu nasıl olur ve tabii olarak fiyatı nerelerdedir?

İşte topladığım bir kaç bilgi:

DAHİLİ TUNER İLE HER YERDE CANLI TV İZLEME İMKANI, DIJITAL KAMERA 2 MP, 256 MB HAFİZA KARTI, MP4 ÇALAR, DOKUNMATIK EKRAN, İSTER PARMAKLA İSTER KENDİNE AİT KALEMİ İLE, KULAKLIKSIZ BİLE RADYO ÇALMA ÖZELLİGİ, PDA VE FAZLA SÖZE GEREK YOK ARADIGINIZ BİR ÇOK ÖZELLİK MEVCUT BİR MAKİNE .
ÖZELLİKLER:
-Network type: GSM 900/1800/1900
-1 phone can use 2 card at same time
-2.4 inch touch screen;Support GPRS
-Support MP3, MP4
-Support Language (optional)
-2 MP digital camera
-PDA
-Supporr extend card
-Support bluetooth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 10 Ocak 2008; 19:15:13 >

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 19:15:49 

Yok mu bir bilen

ufubo

10 Ocak 2008; 19:31:50 

ben biliom aleti geçen günkü diğer başlıktan. ama ordaki resim de farklıydı dediğin gibi.. şimdi bu şekilde gidiyor ama çinliler asıl bombayı çok uzun ömürlü bataryalar piyasaya çıkınca patlatacaklar, benden sölemesi ;) o zaman tamamen çinli üreticiler artık piyasaya hakim olacaklar.

Raks Mobile Kullanıcı Platformu

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 19:36:33 

15 tatile girerken 650-700 liralık bir telefon almayı düşünüyordum gezinirken bunu gördüm baktım tv özelliği falan var diğer özellikleri de iyiyse düşünülebilir.Fiyatı hakkında da değişik şeyler söyleniyor.Bazı forumlarda şurdan 300 e aldım falan yazıyor bizim forumda ikinci elde 500-550 arası bi ilan var.Tam olarak fiyatı öğrensek süper olacak

09nanometer

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 19:55:55 

700 ytl çakma telefona vermek.

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 20:13:05 

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

700 ytl çakma telefona vermek.

telefonu şu anda forumda 390 liraya bir arkadaş satıyor.Ancak diğer forumlarda 300lerden bahsediliyor.Çakma telefona tabi ki 700 lira verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ExtremE:: -- 10 Ocak 2008; 20:53:20 >

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 21:31:18 

şu telefonu şöyle 200 e bulsak orda burda tv izlesek fena mı ya

PHI

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 21:51:15 

TV özelliği kullanılamayabilir. Türkiye henüz DVB-H altyapısına sahip değil bildiğim kadarı ile.

gestopa

10 Ocak 2008; 23:34:04 

bu telefonun aynısından burdaki telefoncuda var ama markası generalmobile mi ne öyle bişey sıfırına 750 ytl istiyo adam bence o kadar paraya değmez

__MeHMeT__2

11 Ocak 2008; 0:17:49 

Hayatta vermem buna para.

Atalarımızın Kanla Suladığı Toprakları Almak İsteyenleri Silahımızla Öldürmek Yerine Kanımızla Boğmayı Tercih Ederiz.

yedikeresekiz

11 Ocak 2008; 10:11:33 

tv si acaba karasal yayın için mi yoksa bildiğimiz analog anten yayını için mi uygun.

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/