Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop için dijital tv kartı tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Laptop için dijital tv kartı tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ndm

10 Ocak 2008; 18:28:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, laptop ile birlikte pcmci veya usbden bağlanan dijital tv kartı almak istiyorum. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için tavsiyelerini almak istedim.

Kartı laptop ile birlikte alacağımdan mutlaka teknosa.com'dan almam gerekiyor. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (laptop için olanlardan..)

TV Kartları - Teknosa

Bu ürün dikkatimi çekti benim: LIFEVIEW FLY LR520 TV KARTI

Teşekkürler

kabus_34

10 Ocak 2008; 20:55:20 

modeller bunlar http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=273 harıcı kulllanmak zorunda oldugunu bılıyorsundur zaten..

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
spyae

13 Ocak 2008; 12:45:55 

quote:

Orjinalden alıntı: ndm

Merhaba arkadaşlar, laptop ile birlikte pcmci veya usbden bağlanan dijital tv kartı almak istiyorum. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için tavsiyelerini almak istedim.

Kartı laptop ile birlikte alacağımdan mutlaka teknosa.com'dan almam gerekiyor. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (laptop için olanlardan..)

TV Kartları - Teknosa

Bu ürün dikkatimi çekti benim: LIFEVIEW FLY LR520 TV KARTI

Teşekkürler

usb harici alsan daha verimli olur pcmcia olarak çalışanlar yer kaplar kullanımı kısıtlar ve ısınırlar usb harici alırsan hem pcde hem notebookta usb uzatma kablosu da ekleyip mükemmel sonuç alabilirsin

Teknosadaki ürünler bence kullanışsız(Tv kartları)

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=2999 (bu ürün teknosada yok-bilgi amaçlı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 13 Ocak 2008; 12:51:48 >

zizou20

14 Ocak 2008; 12:29:27 

aldıgımız tv kartına anten,canak vs. kablo takmadan dijital yayınları izleyebilir miyiz ??

ndm

29 Haziran 2008; 13:14:03 

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar LIFEVIEW FLY LR520 kartı aldım kurdum denedim ama 10 kanalı ancak görebildim onlar da çok net değildi almak isteyen arkadaşlara yararlı olur umarım bu konu.

@zizou20 anten takmadan çok fazla kanalı yakalama şansın yok maalesef.

toshıba_

3 Temmuz 2008; 12:59:06 

ben araştırdımm ama çok pahalı geldii 200 e var 400 e kadar yolu var bendee mini usb tv kartı alıdmm 10 15 kanal çekiyo yeter bana bi arkadaşta program vee inf anteni varrr onlaa kanallar artıyooo uygulamayı deniycezz sonucu baylaşırımm ...

desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
gokhansar

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 14:47:40 

quote:

Orjinalden alıntı: zizou20

aldıgımız tv kartına anten,canak vs. kablo takmadan dijital yayınları izleyebilir miyiz ??

böle bişey mümkün diil

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Laptop için dijital tv kartı tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 965P-DS3 video inceleme
Fiyat / Performans orani yuksek bir anakart mi ariyorsunuz?
OCZ CORE 64GB SATA II SSD
OCZnin 64gblık katı halli sabit diski.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir