Merhaba arkadaşlar, laptop ile birlikte pcmci veya usbden bağlanan dijital tv kartı almak istiyorum. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için tavsiyelerini almak istedim.
Kartı laptop ile birlikte alacağımdan mutlaka teknosa.com'dan almam gerekiyor. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (laptop için olanlardan..)
Merhaba arkadaşlar, laptop ile birlikte pcmci veya usbden bağlanan dijital tv kartı almak istiyorum. Konu hakkında fazla bilgim olmadığı için tavsiyelerini almak istedim.
Kartı laptop ile birlikte alacağımdan mutlaka teknosa.com'dan almam gerekiyor. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz? (laptop için olanlardan..)
usb harici alsan daha verimli olur pcmcia olarak çalışanlar yer kaplar kullanımı kısıtlar ve ısınırlar usb harici alırsan hem pcde hem notebookta usb uzatma kablosu da ekleyip mükemmel sonuç alabilirsin
Teknosadaki ürünler bence kullanışsız(Tv kartları)
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar LIFEVIEW FLY LR520 kartı aldım kurdum denedim ama 10 kanalı ancak görebildim onlar da çok net değildi almak isteyen arkadaşlara yararlı olur umarım bu konu.
@zizou20 anten takmadan çok fazla kanalı yakalama şansın yok maalesef.
ben araştırdımm ama çok pahalı geldii 200 e var 400 e kadar yolu var bendee mini usb tv kartı alıdmm 10 15 kanal çekiyo yeter bana bi arkadaşta program vee inf anteni varrr onlaa kanallar artıyooo uygulamayı deniycezz sonucu baylaşırımm ...
desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi