Evet bizde de durum ayni.Simdilik Igo8 den fazla birsey beklememek lazim.
quote:
Orjinalden alıntı: MAS207
ugur bey acaba farkında olmadan yalış birşeymi söyledim yada yaptım bende poiler (örnek benzinlik ) sadece ikondan ibaret şekilden başka bişey yok benzinlik işareti var ama üzerine geldigimde hiçbir bilgi yok sizlerdedemi böyle buna bakmanızı istemiştim bu 3. mesajım
Uğur Hocam Ellerine sağlık İGO 8 PC'yi kurdum Fujitsu-siemens amilio pro M7440G Laptop ve Royaltek RBT-100 Bluetooth GPS cihazı ile birlikte test ediyorum. VallaMobil telefondan çok daha kullanışlı rahat ve de konforlu. Testlere devam 3D ögeleri rapide bulamadık kaldırılmış Ellerine Gözlerine Sağlık
Bugun itibari ile igoyu crakledigim halde şubatta lisansı sona erdigi için çalışmıyor tarihi geri aldıgımda çalışıyor ya ben crak yapamadım ki "crakledigimde crack ok demişti" yada crack işe yaramıyor acaba çalıştıran oldumu
Igo8'in pc ve pda versiyonu halen calisiyor.Sen muhtemelen bir yerlerde yanlis yaptin.
Pda icin,hafiza kartini pc ye tak ve patch programini(crack) Igo8 dosyasina kopyala ve calistir.Once "patch"a sonra "exit"e tikla.Hepsi bu kadar........
teşekkür ederim arkadaşım çalıştı demek bi yerde yanlışlık yapmışım eline sağlık acaba igo8 in orjinali ne zaman çıkacak ?
IGO 8'de rotanın yeniden hesaplanması ayarını nereden yapabiliyoruz
Rotadan çıktığımda yeni bir rota hesaplamıyor
Sorunuma hala bir çözüm bulamadım
IGO 8'i çok beğendim, otomobilime kurduğum carpc ile kullanıyorum ama belirlediği rotadan farklı bir yola girdiğimde yeniden rota hesaplamadığı için verimli kullanamıyorum
IGO 8'in deneme surumunu kullanmaktasiniz. suresi dolunca, yeni rota hesaplamayi birakir IGO.
Belki ilerde lisansli alirsiniz... :-)
Saygilarimla,
Alim K.
quote:
Orjinalden alıntı: bal974
quote:
Bİr sorum olacak
IGO 8'i çok beğendim, otomobilime kurduğum carpc ile kullanıyorum ama belirlediği rotadan farklı bir yola girdiğimde yeniden rota hesaplamadığı için verimli kullanamıyorum
IGO 8'in deneme surumunu kullanmaktasiniz. suresi dolunca, yeni rota hesaplamayi birakir IGO.
Belki ilerde lisansli alirsiniz... :-)
Saygilarimla,
Alim K.
quote:
quote:
Bİr sorum olacak
şimdiden teşekkürler
Merhabalar,
neresinden çözdüğümü bilmiyorum, ama menulerinde dolaşırken bir yerleri değiştirdim, Artık yeniden rotalama yapıyor, foruma yazmaya fırsatım olmamıştı... Demek istediğim lisans konusunda sorunum yokmuş.
lisanslı satın almayı tabii ki isterim, eğer pc versiyonunu, (çünkü sadece otomobilimde kurduğum touchscreen monitorlü carpc'de kullanıyorum) ve tam ekran olarak 800x600 veya 1024x768 çözünürlüğü destekleyen versiyonlarını piyasaya sürerseniz.
Çünkü harika bir haritaya ve programa sahip ve lisans parasını kesinlikle hakediyor.
soracagim sorular icin simdiden kusura bakmayin GPS konusunda cok cahilim, zaten bizim patron icin bi harita ararken buraya bakmaya basladim...
sorum su: patronda hp nin bir pda si var ve turkiye haritasi ariyordu...ben burada linki verilen haritayi indirdikten sonra nasil kullanabiliriz o pda da???
soracagim sorular icin simdiden kusura bakmayin GPS konusunda cok cahilim, zaten bizim patron icin bi harita ararken buraya bakmaya basladim...
sorum su: patronda hp nin bir pda si var ve turkiye haritasi ariyordu...ben burada linki verilen haritayi indirdikten sonra nasil kullanabiliriz o pda da???
Arkadaşlar igo 8 i wm6 yüklü asus p535 cihazıma yükledim program çalışıyor ama gps konumlandırma yanlış gösteriyor. 6-7 km güney e doğru sapma var.foruma baktım ama böyle sorunla kimse karşılaşmamış. igo 2006 plus , destinator ve navigon da sorun yok bir kaç kez tekrar yükledim ama değişen bişey olmadı. acaba yanlış bişeymi yapıyorum