Mrb arkadaşlar Ben birşey öğrenmek istiyorum. Bu SiRFDemoPPC i-go 8 de bir işe yarıyormu? Şayet yarıyorsa vista ile asus P 535 e nasıl yüklenebilir.Bilgilendirenlere şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarında calıstır gerisini activesync halleder. Daha sonra pda n da kuruyorsun ( bende de 535 var )
Sonracıma ( tam hatırlamıyorum ama kısacası sirf moduna getirip baud 57600 a alıyorsun. Alet misler gibi çalışıyor. )
edit : bu sirfdemo programı sadece igo 8 için değil uydu performansını arttırmaya yönelik bir olay. Yani programdan bağımsız çalışıyor
İlgin için teşekkür ederim.Gözden kaçırmışsınız herhalde benim işletim sistemim vista oluğu için bende activesync yok mobile aygıtla yüklemeye çalışıyom ama bir türlü olmuyo...sd karta setup ını atıyorum açmaya çalıştığımda"geçerli bir cep bilgisayarı uygulaması değil" diyor.Bunun bir başka yolu olması gerek ama ben bilmiyorum.Saygılar....
Normalde vista da mobile aygıt zavazigosu die bi olay var xp deki activesync nin görevini almış durumda . Hatırladıgım kadarı ile de o mobileaygıt zavazigosu sayesinde kurabiliyorsun.
yok kuramıyorum diyorsan sana tavsiyem şu. Xp li bir makine bul orada dene. Daha sorunsuz bir yükleme olur.
arkadaşlar bende navturk yazılımlı piranha partfinder navigasyon cihazı var. buna IGO8 yüklemek istiyorum . oluyor mu oluyorsa IGO8 i sitede nereden indirebilirim .link verirmisiniz ??
bir soru sordum yardımcı olacak kimse yok mu....??
Erolkan kardeşim heryerde sormana gerek yok....cevap veriyorum: evet harita çoktan çıktı ve kullanıyorlar..... ama legal olarak.... illegal şekilde ise piyasada yok..... bidaha sor bende kendimi camdan atacam:)
Arkadaşlar merhaba, Forumu uzun uzun okudum, lakin tam bir çözüm bulamadım. Sizlerden birisi yardımcı olursa memnun olacağım. Igo 2006'yı aracımdaki navigasyon cihazına yükledim. Program çalışıyor. Fakat GPS'e bağlanmıyor. Forumda benzer sorunlar okudum fakat çözüm alamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum. sys.txt dosyasında yazanlar şöyle;
igo 8 04/08 haritasi hala yok mu ya...yaşlandık...bide mümklünse artık adam gibi bi seslendirme olursa iyi olur..5. sınıf seslendirmelerden bıktık artık..
Bunun gibi bir şeymi sordunuz ?
Bundan sonra ya navngo nun rutin güncellemesi ile verilecek,yada sadece TR'de satılacak bazı cihazlara erken verilecek muhtemelen.Ancak TR'de henüz satış başlamadığından normal süreç izleniyor.
Ses konusundada elbette yakında onlarda olacak,yurt dışına baskı konusunda başarsoft'a kullandığınız yazılım ve lisans no'nuzu yazarsanız belki gelişmeleri zaman zaman verirler,umarım lisanslı kullanıcı olarak harita ve ses sorusunu sordunuz.
Kolay gelsin
Sevgili Gps.nav arkadaşım önümüzdeki ekimde kıbrısa çalışmaya gideceğim ve gps le çok işim olucak Buraya koyduğun screen capturede Kıbrıs haritası görünüyor bu haritayı benimle paylaşırsan çok sevinirim iyi Çalışmalar
:))))))) yani öyle bir kişiden istedinizki nutkum tutuldu:)) kendileri bu sektörde çalışmakta olup lisanssız kullanıma haklı olarak sonuna kadar karşıdır:)) Ayrıca en altta duran Türkiye haritasına sahip ender insanlardan biridir:)