Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IGO 8 PDA-PC

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: IGO 8 PDA-PC Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gps.navigation

29 Haziran 2008; 17:48:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

Burası kurumsal bir şirket değil..burda herkes birbiri ile bir dost edasıyla konuşur, kimsede bundan şikayetçi olamaz olmaz ama sen oluyorsan yazmazsın yazacaksanda bunu göz önünde bulundurup yazarsın.."sen" demek ne zamandan beri saygısızlık oldu..uzun zamandır yurt dışınada çıkmadım çıkmış olsam kültürümüz değişti derdim ama çıkmadım da..

Ben sizin dostunuz yada arkadaşınız değilim,dostluk yada arkadaşlık farklı şeydir burada yapilan yazışmalar ayrı.Ben şikayetçi olurum,o nedenlede bana hitaben yazmazsınız olur biter.

quote:

Orjinalden alıntı: msorer

iyide konumuz PNA değilki arkadaş 2 din araç kiti almış müzik-div-navi vs. vs. dolayısıyla test edip düzgün çalıştığından emin olduğunda rahatça pda versiyonunu alıp kullanabilir ben bunu söylüyorum. çünkü araç multimadia aletleri genelde zaten normal ;WinCE, core versiyonları bile değil hele .net versiyonları hiç değil. sizin pna dediklerinize katılıyorum zaten onlar en düşük seviyeli aletler olduğu için genelde. her sorun çıkabilir.
ama bu arkadaşın derdi başka. bu arkadaş araçkiti almış ve legal kullanmak istiyor. ben eminim Alim beylerde bu kişilere yönelik (kendisiyle bu konuyu konuşmadım ama) çalışma yapacaklardır. malum TR de bir sürü araç var kimisi sonradan kimisi alırken artık Navigasyonlu araç kitleri ile alıyorlar. bunlara yort dışında da hizmet verilmediğine göre... onun için ben sizin verdiğiniz cevabı çok iyi anlıyorumda sizde benim verdiğim cevabı bir anlasanız.
zaten adam netten bulmuş kullanıyor ve memnun neden legal kullanmasın....

Sn.msorer

Sanırım teknik noktada farklı açılardan bakıyoruz yani aslında geldiğimiz nokta aynı ama belki yollar farklı olduğundan karşılaşamıyoruz.Ben buna teknik taraftan bakıyorum yani 2DIN bir ünitede şu an Windows Mobile olan bir ürün yok,dolayısı ile iGO'nun spec'lerinde bu ürünler ancak PNA olarak geçiyor.PDA iGO versiyonları çalışanlar elbette olabilir o nedenle daha önceki mesajımda yazdım zaten çalışıyorsa alsın kullansın,ama teknik olarak buna Alim bey'lerde bir şey yapamaz,çünki iGO da bu teknikte ayırıyor cihazları ve yazılımları.

Yani netten bulmuş kullanıyorsa alsın tabiki,zaten yazdım yukarıda.Ancak cihazı ile alakalı uyumluluk listesi bulamayacak ve önceki mesajlarımda yazdığım sorunlarla karşılaşacak,o zaman ne yapacak bu arkadaş ? Lisanslı yazılım aldım sorunlu diyemi yazacak ?

Sonuçta NNG bu konuda inanılmaz katı bir cihazın testi bile aylarca sürüyor orada,bu arada %100 uyum için onlarca istekte bulunuyorlar,tekrar değişiyor cihazlarda bazı şeyler vs.vs.

Uzakdoğudan ebay vs. den yada el altından gelen cihazlarda hangi özellikler %100 çalışıyor dersiniz ? Neredeyse çoğu çalışmaz,çünki ya kırık lisansla oradan geliyor (satıcı legal diyor ama buradaki 3 kuruşluk firma kanıp getiriyor) yada burada getiren üzerinde oynuyor benim adım olsun diyor.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 29 Haziran 2008; 17:51:50 >

msorer

29 Haziran 2008; 19:46:32 

ya bırakın bu kadar tetayı siz NNG temsilcisimiziniz. onlar i-Mate Jasjar ile %100 uyumlu diyor, hep hata yaptı aydınlatma ayarlarında hiç düzgün olamadı. her iGO ya giriş çikııştan sonra ayarlamam gerekti. ama iGO xetec ile test ettim gayet güzel çalıştı. ve o aleti yakından gördüğüm için diyorum WinCE ve 2 din. imalatcı firma KİA. hatta yeni versiyonlarına birde son versiyon CE atıp veriyorlar herşey çalışıyor. Alim beylerin buna birşey yapapıp yapamaycağına gelince Markalı bu tür araçların en az birkaçına önceleik verek yapmaları gerekecek ki piyasaya araçların kendi aletlerine yayılabilsinler. daha evvelki yazımda da dediğim gibi ben bunu Alim beyle konuşmadım ama kendisini tanıdığım kadarıyla kendisi son derece çok yönlü düşünen bir kişi ve mutlaka bu konuyuda düşünmüştür. yakında da bir bomba patlatırsa hiç şaşırmayın sonradan.

uzun lafın kısası bu konu çok uzadı. tama bazı aletler için liste yayınlanmamış olabilir. ama test etmişse ve çalışıyorsa o kişiye kusura bakma satmam denmemelidir. ayrıca dediğim gibi %100 uyumlu dedikleri versiyonu bu yazıyı yazdıktan bir senden fazla zaman sonra düzelte bildiler. bir sürü insan şikayet etti ve tama uğraşıyoruz dediler ama aylar yıllar geçti......Son.

iyi günler.

quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

....
....
Sonuçta NNG bu konuda inanılmaz katı bir cihazın testi bile aylarca sürüyor orada,bu arada %100 uyum için onlarca istekte bulunuyorlar,tekrar değişiyor cihazlarda bazı şeyler vs.vs.

Uzakdoğudan ebay vs. den yada el altından gelen cihazlarda hangi özellikler %100 çalışıyor dersiniz ? Neredeyse çoğu çalışmaz,çünki ya kırık lisansla oradan geliyor (satıcı legal diyor ama buradaki 3 kuruşluk firma kanıp getiriyor) yada burada getiren üzerinde oynuyor benim adım olsun diyor.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msorer -- 29 Haziran 2008; 19:48:36 >

gps.navigation

29 Haziran 2008; 20:03:33 

Ben birinin yada birşeyin temsilcisi değilim,sadece doğru bilgi neyse onun üzerinde duran biriyim.

Xetec imalatçıcı KIA değildir Neomotec 'tir ,KIA'ya temsilcisi olan Murtaş satar cihazı ve o cihaz Kore malıdır KIA cihazlara versiyon atamaz,veremez

Neyse konuyu uzatmayayım bende.Alim bey'i çok iyi tanırım,bomba varsa emin olun çok önceden bilirim telefon ile görüştüğünüzde selamımı söyleyin.

Tekrar yazayım PDA versiyonunda kimse kimseye kusura bakma demez,çünki satarken cihaz zaten sorgulanmaz.Net'ten siparişlerde alınır bu ürün kolayca ve yasal olarak hemde.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 29 Haziran 2008; 20:07:38 >

kvardar

29 Haziran 2008; 22:39:07 

Arkadaşlar merhaba,
Arabama dün, dvd- bluetooth - navigasyon cihazı takdırdım. SD kartım ve haritam olmadığı için navigasyon faydalanamadım. Daha sonra SD kart bulup kopyalayıp kendime çoğaltmak istedim.
ödünç aldığım sd'deki dosyalar şöyle;
- 2577
- Infotech
- Navigation
Kendi SD cardıma yükledim.
- 2577
autorun
- Infotech

-Navigation
dosyalarını yükledim.
Arabaya sd cardı taktığımda navigasyon programı tam başlayacak gibi oluyor yine başa dönüyor. (orjinal kartı taktığımda navi çalışıyor.)
Bu konuyla ilgili ne yapmam gerekiyor.
birisi bilgi verirse memnun olurum.

cetvel

30 Haziran 2008; 12:44:30 

Arkadaşlar ı go 08 klavye biraz sorunlu, en düzgün halini eklermisiniz size zahmet.

msorer

30 Haziran 2008; 18:24:14 

kullandığın ekran formatı ne birde hangi türkçe klavyeyi kullanıyorsun bana yazarsan -pm olrak- yada buraya sana yardımcı olmaya çalışırım,

ben 320x240, 240x320 ve 480x272(örn:c520 ekranı) çözdüm ve yazdım burada ama sana tekrar veririm.

quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Arkadaşlar ı go 08 klavye biraz sorunlu, en düzgün halini eklermisiniz size zahmet.

cetvel

1 Temmuz 2008; 18:46:35 

Çok Saol çözüldü.Gerek kalmadı.Ben Hp 6815 ile kullanıyorum.Yanlız c 520 ile c 720 'de gözüm var.Sen 520'den memnunmusun.

zoooom

1 Temmuz 2008; 19:21:30 

Arkadaşlar daha önce burada verildi mi bilmiyorum ama merakla beklediğimiz IGO8 fiyatı aşağıdaki sitede yazmaktadır. IGO nun Başarsoft dışındaki diğer temsilcisinden öğrendiğim fiyatta aynı. Ve ürün şu anda stoklarında mevcut. Tek sorun bütün Avrupa haritaları (Türkiye dahil) içinde satılıyor. Yani Türkiye haritası tek olarak satılmıyor. Umarım bir çözüm bulunur.Fiyat bu nedenle yüksek. Bu fiyatları kaç kişi karşılayabilir orası ayrı bir tartışma konusudur.

http://www.navigasyon.net/nav+n+go+igo8+_navigasyon_sistemi-54.html

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoooom -- 1 Temmuz 2008; 19:23:31 >

djdigy5

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 19:55:45 

quote:

Orjinalden alıntı: zoooom

Arkadaşlar daha önce burada verildi mi bilmiyorum ama merakla beklediğimiz IGO8 fiyatı aşağıdaki sitede yazmaktadır. IGO nun Başarsoft dışındaki diğer temsilcisinden öğrendiğim fiyatta aynı. Ve ürün şu anda stoklarında mevcut. Tek sorun bütün Avrupa haritaları (Türkiye dahil) içinde satılıyor. Yani Türkiye haritası tek olarak satılmıyor. Umarım bir çözüm bulunur.Fiyat bu nedenle yüksek. Bu fiyatları kaç kişi karşılayabilir orası ayrı bir tartışma konusudur.

Saygılar,

Fiyatı: 168.00 € + KDV
380,62 YTL (KDV Dahil)

Tek kelimeyle YUH.....

İGO 8 İNCE AYAR VE SIRLARI

www.i-go8.com
zoooom

1 Temmuz 2008; 20:02:06 

quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orjinalden alıntı: zoooom

Saygılar,

380,62 YTL (KDV Dahil)

Tek kelimeyle YUH.....

Ben yazmaya cesaret bile edemedim.

msorer

2 Temmuz 2008; 11:40:43 

ben c520 sadece bu iş için kullanıyorum ve memnunum. üzerinde hem mimap v3.3 var (yani iGO 2006 nın mio versiyonu) hemde iGO 8 kurdum ikiside mükemmel çalışıyor. iGO sekizi şimdilik illegal kullanıyorum ama Alim beylere sipariş verdim gelir gelmez alıyorum.
ama yukarıda dediğim gibi sadece navigasyon için kullanıyorum, müzik miş resim miş video filan hiç birisiyle ilgilenmediğim için o konudaki perfonmansı hakkında bir bilgim yok. ama navigasyonda gayet düzgün ve doğru yer bilgisi veriyor.

quote:

Çok Saol çözüldü.Gerek kalmadı.Ben Hp 6815 ile kullanıyorum.Yanlız c 520 ile c 720 'de gözüm var.Sen 520'den memnunmusun.

msorer

2 Temmuz 2008; 11:42:54 

demin söylemeyi unuttum ama HP nin yeni çıkan modeli daha üst seviye ram, ram ve işlemci bakımından ayrıca pili tak-çıkar cinsi. ona da bakmanı tavsiye ederim.

quote:

msorer

2 Temmuz 2008; 11:48:18 

arkadaşlar bu bütün avrupa dahil fiyat. sırf TR benim bildiğim 160ytl gibi olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

380,62 YTL (KDV Dahil)

Tek kelimeyle YUH.....

keşanlı35

2 Temmuz 2008; 12:48:13 

Navia 1020 de igo 8 kesin çözüm. Ben yükledim.1 haftadır kullanıyorum. yüklemeyi bitirince li nki vericem türkçe ve türkiye haritası içinde. Rarı açıp formatladığınız SD karta (fat veya fat16 olacak.Kesinlikle fat32 değil) kopyala yapıştır yapın.Takın ve çalıştırın.... hayırlı olsun.

gps.navigation

2 Temmuz 2008; 13:05:43 

quote:

Orjinalden alıntı: keşanlı35

Navia 1020 de igo 8 kesin çözüm. Ben yükledim.1 haftadır kullanıyorum. yüklemeyi bitirince li nki vericem türkçe ve türkiye haritası içinde. Rarı açıp formatladığınız SD karta (fat veya fat16 olacak.Kesinlikle fat32 değil) kopyala yapıştır yapın.Takın ve çalıştırın.... hayırlı olsun.

Linki vermeniz pek hayırlı olmaz,çünki varolanlar kaldırıldı zaten.Uyarı http://forum.donanimhaber.com/m_24116412/tm.htm yazısını sanırım görmediniz.

tuncayt

2 Temmuz 2008; 13:20:10