Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IGO 8 PDA-PC

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: kckilic
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> GPS, Navigasyon Cihazları ve Yazılımları >> Cevap: IGO 8 PDA-PC Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akucukpehlivan

20 Haziran 2008; 0:49:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sayin Dr Serkarakus,

su anda italya'da Pisa kentindeyim. kaldigim 4 yildizli otel acilali 5 yil olmus.. 2007/10 haritasinda yok.!!!
kentin gobeginde eczane restoran .. tonla veri yok!

Ama TA veriseti tanimina bakiyorsun, harita %100 tamamlanmis gorunuyor.. Yani bizleri lutfen once yurtdisi ile, bir de 3 milyar Euro'luk bir sirketle karsilastirarak elestirin.

neyse, birakalim o kismi;

1. Hangi haritayi kullaniyorsunuz?? 2007/4/10? oncelikle en azindan 2008/1 ya da 4 verisi ile bir daha bakin ayni yerlere. (Www.yolbil.com.tr de haritalarimizin detaylarini ogrenebilirsiniz...)
2. Bir yil once 34 il merkezi ile ciktik, 2008/4 datasinda da 70 il full attribute diyoruz.. hani hala her yer tamamlanmadi, gezilmedi.. oralarda ancak sehrin neresindesiniz, ana caddeye ne kadar uzaktasiniz.. aciniz nedir.. bunlari gorebilirsiniz. Basic attribute veri bundan daha otesini saglamaz..
3. Sehirler arasi ve koyyollari; Bati Anadolu'da oldgunca duzelttik. Ama Ankara'nin dogusuna bakamadik daha.. Ama kesinlikle bakacagiz.. Simdi BAT icin bir projede 15-20 arac dolasiyor ve koy yollarinin loglari bize akmakta... orman ve kotu yaz yollarini haritadan toptan cikaracagiz.. o zaman bu sorunlar kalmayacak.
4. Navigasyon'da uzun zamandir onerimiz; sehirler arasinda bizi kullanirken, karayollarinin isaretlemelerine gore gidin.. bizim navigasyon sizi koy yollarina, yazlik yollara, dag yollarina sokabilir.. ve bizim bu tur yollarimiz almanya'daki gibi hepsi asfalt olmadigi icin.. sorun yasayabilirsiniz.. Belki 2008/10 datasinda, belki 2009/1 datasinda bu sorunlari oldukca bitirmis olacagiz.. insallah...

Ve mutlaka ve mutlaka hatalarimizi bize bildirmeye devam edin.. ve lutfen hem dogrudan.. hem de buradan yapin ki.. herkeste gorsun.. biz en iyiyiz demiyoruz.. mevcutlarin icinde en iyi olmaya kesin adayiz, ve en ideale ulasmak icin de en cok calisan firma oldugumuzu soyluyoruz.. umarim haddimizi asmiyoruzdur...

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

akucukpehlivan cevabların gayet guzel ama cndn arkadasımızın cevabından pek bir sey anlamadım..3 kez soylemekle bırlıkte harıtanız buyuk sehırler için harika...altını çiziyorum harika...ama anadoluda isterseniz (biraz açayım sivas tokat corum gıresun samsun benım bu ay içinde gezdiklerim) kullanılacak gibi değil..bırakın yardımı bildiğiniz yada tahmin ettiğiniz yolun dışına çıkarıyor..ataskıran arkadasımızın durumuna o kadar cok düştüm ki artık harıtayı kullanmıyorum daha dogrusu kullanamıyorum...hala cndn arkadasımız iddaa ediyorsa harita konusunda bence eksikleri var..bilmiyorum bizzat bu yolları kullandımı ama bu ay 6000 km yapmış birisi olarak buna canlı şahit oldum...
sonuç olarak büyük şehirler için aldıgınız parayı gercekten hak ediyorsunuz..ama anadoluda eksiklerinizden dolayı harita kullanılacak durumda değil..
ayrıca hataları belirtin demişsiniz ama bir yolda 30 tane hata olunca hangi birisini belirteceğiz onu bilemiyorum..kullandıgım yollar genelde sehirler arası yollardı..sivastan tokata,tokattan samsuna...öyle ara dere yollar değil..ama en çok rastladığım hata şekli ana yollarda olmayan dönüşlere dondurmeye calısması..ortada donulecek yol yok saga sap sola sap diyor...bu cok sık tekrarlıyor..en son sivas merkezden kangala gideyim dedim;bırakın dogru yolu beni ters istikamete götürdü..40 50 km sonra iyice şüphelenince sorup öğrendim ki tam ters istikamete gitmişim..
şu an haritanızı bu tür nedenlerden dolayı kullanamıyorum...eger bu hatalar aza indirgenirse 1 degil birkac adet harita satın alacagım..
birde merak ettiğim bir konu var mesala tokattan samsuna gitmeyi deneyin..o kadar cok yanlıs donus,olmayan yol,o kadar hata varki bu yolu haritaya işlerken hangi yontemi kullanıyorsunuz cünkü bu yoldan geçmiş olamazsınız..bu yol ezbere konulmuş..karayolarından falan mı alıyorsunuz??ama öyle olsa bile hiç olmayan yollar,dönüşler nasıl gozukuyor???

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
mujdataydin

20 Haziran 2008; 12:20:30 

Sayın Alim Kucukpehlivan bizim problemimiz yazılım benim ve birçok arkadaşımın aracında pna cihazı zaten mevcut ben lisanslı yazılım almak istiyorum windovsuma yazılım almak için firma bana cihazıda benden alacaksın demiyor ben sizden yazılım alabilmek için cihazdamı satınalmak zorundayım? yoksa benmi yanlış anladım ben aracımda cihazımı şu anda zaten kullanıyorum siz bana yazılım satabilecekmisiniz yoksa cihazla birlikte satın mı almalıyım şayet cihazla birlikte satın almalısınız diyorsanız biz yasal olarak satın almak için boşuna beklemiyelim sizde bilirsinizki bir bardak süt için bir inek beslenilmez. Yazılımı yasal almak içinde cihaz satın alınmaz.Cevabınızı bekliyorum. İyi çalışmalar

SON SÖZÜM BU
akucukpehlivan

20 Haziran 2008; 22:58:43 

Mujdat Bey Selamlar,

O zaman cok net olarak soyleyeyim.

PND-PNA aldiniz ve icinde bir yazilim var ve bundan memnun degilsiniz. Bunun uzerine lisansli olarak bizim yazilim-harita seceneklerimizi ogrenmek istiyorsunuz;
1. SYGIC: Yazilim hazir, harita hazir, tak calistir.. alabilirsiniz. 152,5 YTL kdv dahil. Urunu guzel bir sekilde, Nokia ve windows Mobile urunlerde de calistirabilirsiniz!
2. YOLBİL: Yazilim hazir, harita hazir, tak calistir.. alabilirsiniz. 99 YTL kdv dahil. Tek yapmaniz gereken, bize cihazinizin modelini bildirmeniz, eger Yolbil'in calisabildigi bir urunse, alin kullanin... (Yolbil icin .NET CF 2.0 gerekiyor, her cihazda olmuyor, mesela Piranha'larda var..)

IGO almak istiyorsaniz bu mumkun degil.. bunun sebebi ben degilim. IGO firmasinin stratejisi bu. Bence kisa donemde yanlis gibi gorunuyor, ama degil.. Bu durumda sizden beklenen, cihaz almak degil, IGO'Lu cihaz almak.. veya Garmin'li cihaz almak.

bilmiyorum... elimden gelen bu.

Saygilar.

Alim K.
quote:

Orjinalden alıntı: mujdataydin

Sayın Alim Kucukpehlivan bizim problemimiz yazılım benim ve birçok arkadaşımın aracında pna cihazı zaten mevcut ben lisanslı yazılım almak istiyorum windovsuma yazılım almak için firma bana cihazıda benden alacaksın demiyor ben sizden yazılım alabilmek için cihazdamı satınalmak zorundayım? yoksa benmi yanlış anladım ben aracımda cihazımı şu anda zaten kullanıyorum siz bana yazılım satabilecekmisiniz yoksa cihazla birlikte satın mı almalıyım şayet cihazla birlikte satın almalısınız diyorsanız biz yasal olarak satın almak için boşuna beklemiyelim sizde bilirsinizki bir bardak süt için bir inek beslenilmez. Yazılımı yasal almak içinde cihaz satın alınmaz.Cevabınızı bekliyorum. İyi çalışmalar

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
drserkarakus

21 Haziran 2008; 1:22:07 

benım su an kullandıgım zaten 2008.1 haritası...ayrıca sorun yasadıgım yollarda sehırler arası yollar..oyle ara dere yollar degıl..yollarda problem cok şöyle soyleyeyım cogu yerde sapmamızı ıstedegınde sapacak yol bıle bulamıyorsun...benım sızı elestırdıgım nokta zaten bu degıl..sadece illa para verip alın dıyorsunuz ama anadoluda kullanacak bır ınsan sızın urununuze para vermemelı..cunku işine yaramaz..istanbul gibi yerde cok guzel ama..para verılır..
keske bızede bı program versenız bızde dolasırken yanlısları bulsak dogru yolu kayıt edebılsek..heralde ben sıvas tokat samsun gıresun bolgesını bıtırmıs olurdum

pAsSat 1.4 tSi...
msorer

21 Haziran 2008; 2:31:37 

Alim bey iGO mu yoksa MİOMAP mi çünkü bildiğim kadarıyla iGO sadece ram üzerinde satılıyor. buradaki iGO "selpak" gibi oldu herhalde PNA lar için kasteddiniz zannederim.

quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan
IGO almak istiyorsaniz bu mumkun degil.. bunun sebebi ben degilim. IGO firmasinin stratejisi bu. Bence kisa donemde yanlis gibi gorunuyor, ama degil.. Bu durumda sizden beklenen, cihaz almak degil, IGO'Lu cihaz almak.. veya Garmin'li cihaz almak.

Saygilar.

Alim K.

ataskiran

21 Haziran 2008; 10:36:14 

bende bir önceki sayfada ki yazımda tam olarak bundan bahsettim..bu ürüne para vermek parayı çöpe atmak demektir..kim ne derse desin bu böyle alın kullanın görün..bir ürünü parayla satmak için önce parayla satma nitelikleri kazandırmak lazım..bu ürün sağa dön diyor sağda yol yok, yolda giderken birden ekran bom boş oluyo yol falan yok bom boş arazi gösteriyor, ses desen berbat ve ada dönüşlerinde ne dediği belli değil vs vs vs....
bu haritayı bu işi yapanların bir süre parayla satmaması gerekir..önce dağıtın herkese ki şu beta aşamasını bir halledelim, geri dönüşlerle tüm hatalar düzeltilsin sonra satışa sunun..beta bir yazılım satılır mı???o kadar kolay değil bir ürünü parayla satmak o paralar kolay kazanılmıyor..lütfen bu ürünü sesi dahil betasını tamamlayın ve öyle satışa sunun, 4 ayda bir 3-5 yolu düzeltmekle bu iş olmaz..kaldı ki daha 4. ayın haritası yok 7. ay oldu...yeni iller ekledik diyosununz yanlış gösterdikten sonra ben o ili ne eyleyeyim kaldı ki ana yollar bile doğru değil..çoook çalışmanız lazım çookk..Türkiyede sadece istanbul yok, kaldıki ben istanbulda yaşıyorum orada da bir sürü hata var orasıda dört dört lük değil..ilgilenenlere duyrulur..şimdi mutlaka burada yok harita süper, yok burda büyük emek var vs.. falan diyecek olanlar olacak şimdiden söylemeliyim ki; size mi inanıcam gözlerime mi??

quote:

benım su an kullandıgım zaten 2008.1 haritası...ayrıca sorun yasadıgım yollarda sehırler arası yollar..oyle ara dere yollar degıl..yollarda problem cok şöyle soyleyeyım cogu yerde sapmamızı ıstedegınde sapacak yol bıle bulamıyorsun...benım sızı elestırdıgım nokta zaten bu degıl..sadece illa para verip alın dıyorsunuz ama anadoluda kullanacak bır ınsan sızın urununuze para vermemelı..cunku işine yaramaz..istanbul gibi yerde cok guzel ama..para verılır..
keske bızede bı program versenız bızde dolasırken yanlısları bulsak dogru yolu kayıt edebılsek..heralde ben sıvas tokat samsun gıresun bolgesını bıtırmıs olurdum

akucukpehlivan

21 Haziran 2008; 14:48:40 

Sayin Sorer,
IGO Yazilimin ana ve Generic adi, MIOMAP, veya Myguide, HP IGO'nun menulerini ve kendi tasarimcilari ile degistirtip, markalastirdiklari hali. Yani aslinda MIOMAP yazilimi da IGO, MyGuide yazilimi da IGO, aslinda bunlarin yine serbest, yuzer bir lisanslari yok, yani ustunde MIO yazmayan cihazda lisansli degiller...

Ama IGO selpak gibi sozunuze katiliyorum... burada hemen hemen o sekilde oturdu.

Saygilar,

sevgiler.

alim k.
quote:

Orjinalden alıntı: msorer

Alim bey iGO mu yoksa MİOMAP mi çünkü bildiğim kadarıyla iGO sadece ram üzerinde satılıyor. buradaki iGO "selpak" gibi oldu herhalde PNA lar için kasteddiniz zannederim.

quote:

Saygilar.

Alim K.

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
akucukpehlivan

21 Haziran 2008; 15:04:37 

Sevgili Ataskiran,

Sizinle ayni frekansta olmadigimiz ve ayni dunya da yasamadigimiz cok net.
Bakin isterseniz soyle soyleyelim;

1. Tofas Sahin araba aldiniz, 4 tekeri var.. frenleri var.. farlari var.. ve gidiyor.. Ama Mercedeste ayni ozelliklere sahip.. Kimse Tofas'a gidip sana para verilmez essoglu esek.. boyle arabami uretilir.. para kolay kazanilmiyor.. lutfen bu urunun betasini tamamlayin.. iceri ses almasin.. Muzigin sesi beynimin icine kadar girsin.. telefon gelince arabanin hoperlorlerinden de gelsin.. firene basinca cat diye dursun, viraja 120'yle girsin demiyor..

2. Bizim iddiamiz biz su an size mercedes satiyoruz, ve mercedes parasi verin degil zaten.. biz size Tofas kadar bir uretim yapabildik.. daha iyisi icin calisiyoruz diyoruz. Yani sizi soymaya filan calisan yok. Eger bilmediginiz bir sehir ici lokasyonda kullanirda bilmediginiz bir yere sizi ulastirabilirsek, biz kendimizi basarili sayiyoruz.. Ama evinizin onunden, dükkaninizin onune sacma sapan bir rota cizdiysek.. olabilir... Bunun icin kusura bakmayin.. ama yok begenmiyorsaniz, Tofas'i da almayin, belediye otobusu ile, tramway ile, ucakla, taksiyle.. helikopterle gidin diye oneriler getirebilirim..

3. Biz de dahil hic bir navigasyoncu, tum dunya uzerinde size %100 surus garantisi sunmuyor.. Bizde daha fazla sorun var, hatalar var.. ama konuya da hakim degilsiniz. Sesler.. Navigasyonu bilmiyorsunuz demekki, ada donuslerinde ne dedigi belli degil diyorsaniz, bu konuda benim soyleyebilecegim bir sey olamaz. Cunku ada donuslerinde herkes bu tur yonlendirmelere sahip. Sesin kalitesi de bir tek ek ses dosyasina bakar.. IGO'daki sesi begenmiyorsaniz, kullanmazsiniz, NAVIGO alirsiniz, Garmin alirsiniz, ordaki sesleri belki begenirsiniz.. Sesini begenmediginiz icin bir urun almayacaksaniz, keyfiniz bilir, almazsiniz.. cami acar yol sorarsiniz.. yolu sordugunuz adamin tarifini, sesini begenmezseniz, gider ilerdeki berbere sorarsiniz... Belki de Bulent Ersoy'un yolda oldugu bir zamani denk getirirsiniz.. ne bileyim, onu begenmiyorsaniz Orhan Gencebayi beklersiniz.. secenek cok cunku...

4. Ekranda yol yok, yolda ekran bombos ekran gosteriyor diyorsunuz; Ama bunun da sebebini haritaya yikiyorsunuz.. Bu GPS alicinizin koordinat kaybetmesinden tutun, tonla baska sebeplerden olabilir.. Bu konuda da biraz okuma yapmaniz lazim sanirim. Simdi forumda bir cok mesaj yazdiginiz anlasildigi icin, ben de bu konuda acaba bir kasti durum mu yaratiyorsunuz da diyemiyorum. Bu kadar mesaj yazan birisi, forum kulturunu de ogrenmistir..

Neyse.. cok yogunuz.. cok da detayli yazamiyorum.. fakat cope para attiginizi dusunuyorsaniz, Allah size selamet versin diyorum..

Ama saka gibisiniz..

Dr Serkarakus zaten olayi cozmus, anadoludakiler para vermesin diyor.. eh bizde farkli bir sey demiyoruz.. anadolu'dakiler icin urun bitmedi.. bekleyin diyoruz..

saygilar.

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

bende bir önceki sayfada ki yazımda tam olarak bundan bahsettim..bu ürüne para vermek parayı çöpe atmak demektir..kim ne derse desin bu böyle alın kullanın görün..bir ürünü parayla satmak için önce parayla satma nitelikleri kazandırmak lazım..bu ürün sağa dön diyor sağda yol yok, yolda giderken birden ekran bom boş oluyo yol falan yok bom boş arazi gösteriyor, ses desen berbat ve ada dönüşlerinde ne dediği belli değil vs vs vs....
bu haritayı bu işi yapanların bir süre parayla satmaması gerekir..önce dağıtın herkese ki şu beta aşamasını bir halledelim, geri dönüşlerle tüm hatalar düzeltilsin sonra satışa sunun..beta bir yazılım satılır mı???o kadar kolay değil bir ürünü parayla satmak o paralar kolay kazanılmıyor..lütfen bu ürünü sesi dahil betasını tamamlayın ve öyle satışa sunun, 4 ayda bir 3-5 yolu düzeltmekle bu iş olmaz..kaldı ki daha 4. ayın haritası yok 7. ay oldu...yeni iller ekledik diyosununz yanlış gösterdikten sonra ben o ili ne eyleyeyim kaldı ki ana yollar bile doğru değil..çoook çalışmanız lazım çookk..Türkiyede sadece istanbul yok, kaldıki ben istanbulda yaşıyorum orada da bir sürü hata var orasıda dört dört lük değil..ilgilenenlere duyrulur..şimdi mutlaka burada yok harita süper, yok burda büyük emek var vs.. falan diyecek olanlar olacak şimdiden söylemeliyim ki; size mi inanıcam gözlerime mi??

quote:

Alim Kucukpehlivan
www.yolbil.com.tr
www.basarsoft.com.tr
djdigy5

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 15:13:19 

Şu Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy seslendirmesi işini ciddi olarak düşünün bence:)) Güzel reklam olur yaw:) Söylediklerinize de harfiyen katılıyorum..Saygılar.

quote:

Sevgili Ataskiran,

1. Tofas Sahin araba aldiniz, 4 tekeri var.. frenleri var.. farlari var.. ve gidiyor.. Ama Mercedeste ayni ozelliklere sahip.. Kimse Tofas'a gidip sana para verilmez essoglu esek.. boyle arabami uretilir.. para kolay kazanilmiyor.. lutfen bu urunun betasini tamamlayin.. iceri ses almasin.. Muzigin sesi beynimin icine kadar girsin.. telefon gelince arabanin hoperlorlerinden de gelsin.. firene basinca cat diye dursun, viraja 120'yle girsin demiyor..

2. Bizim iddiamiz biz su an size mercedes satiyoruz, ve mercedes parasi verin degil zaten.. biz size Tofas kadar bir uretim yapabildik.. daha iyisi icin calisiyoruz diyoruz. Yani sizi soymaya filan calisan yok. Eger bilmediginiz bir sehir ici lokasyonda kullanirda bilmediginiz bir yere sizi ulastirabilirsek, biz kendimizi basarili sayiyoruz.. Ama evinizin onunden, dükkaninizin onune sacma sapan bir rota cizdiysek.. olabilir... Bunun icin kusura bakmayin.. ama yok begenmiyorsaniz, Tofas'i da almayin, belediye otobusu ile, tramway ile, ucakla, taksiyle.. helikopterle gidin diye oneriler getirebilirim..

3. Biz de dahil hic bir navigasyoncu, tum dunya uzerinde size %100 surus garantisi sunmuyor.. Bizde daha fazla sorun var, hatalar var.. ama konuya da hakim degilsiniz. Sesler.. Navigasyonu bilmiyorsunuz demekki, ada donuslerinde ne dedigi belli degil diyorsaniz, bu konuda benim soyleyebilecegim bir sey olamaz. Cunku ada donuslerinde herkes bu tur yonlendirmelere sahip. Sesin kalitesi de bir tek ek ses dosyasina bakar.. IGO'daki sesi begenmiyorsaniz, kullanmazsiniz, NAVIGO alirsiniz, Garmin alirsiniz, ordaki sesleri belki begenirsiniz.. Sesini begenmediginiz icin bir urun almayacaksaniz, keyfiniz bilir, almazsiniz.. cami acar yol sorarsiniz.. yolu sordugunuz adamin tarifini, sesini begenmezseniz, gider ilerdeki berbere sorarsiniz... Belki de Bulent Ersoy'un yolda oldugu bir zamani denk getirirsiniz.. ne bileyim, onu begenmiyorsaniz Orhan Gencebayi beklersiniz.. secenek cok cunku...

4. Ekranda yol yok, yolda ekran bombos ekran gosteriyor diyorsunuz; Ama bunun da sebebini haritaya yikiyorsunuz.. Bu GPS alicinizin koordinat kaybetmesinden tutun, tonla baska sebeplerden olabilir.. Bu konuda da biraz okuma yapmaniz lazim sanirim. Simdi forumda bir cok mesaj yazdiginiz anlasildigi icin, ben de bu konuda acaba bir kasti durum mu yaratiyorsunuz da diyemiyorum. Bu kadar mesaj yazan birisi, forum kulturunu de ogrenmistir..

Neyse.. cok yogunuz.. cok da detayli yazamiyorum.. fakat cope para attiginizi dusunuyorsaniz, Allah size selamet versin diyorum..

Ama saka gibisiniz..

Dr Serkarakus zaten olayi cozmus, anadoludakiler para vermesin diyor.. eh bizde farkli bir sey demiyoruz.. anadolu'dakiler icin urun bitmedi.. bekleyin diyoruz..

saygilar.

Alim Kucukpehlivan

quote:

quote:

İGO 8 İNCE AYAR VE SIRLARI

www.i-go8.com
msorer

21 Haziran 2008; 17:30:17 

söylemek istediğim bu firmanın "Nav N Go iGO 8" ve "iGO My way 2006 Plus" adlı ürünleri sırf Ram üzerinde satılıyor ve alıp kendi PPC veya PDA nızda kullanıyorsunuz. diğer ürünler miomap vs. kendi aletleri üzerinde lisanslı. yanlışmı biliyorum. dolayısıyla diğerlerine iGO değilde kendi adları ile bahsediyor herkes. siz iGO alet dışında lisans vermiyor diyince bir an kafam karıştıda.
onun için yazmıştım o yazıyı. salı günü görüşmek dileğiyle iyi günler.

quote:

Sayin Sorer,
IGO Yazilimin ana ve Generic adi, MIOMAP, veya Myguide, HP IGO'nun menulerini ve kendi tasarimcilari ile degistirtip, markalastirdiklari hali. Yani aslinda MIOMAP yazilimi da IGO, MyGuide yazilimi da IGO, aslinda bunlarin yine serbest, yuzer bir lisanslari yok, yani ustunde MIO yazmayan cihazda lisansli degiller...

Ama IGO selpak gibi sozunuze katiliyorum... burada hemen hemen o sekilde oturdu.

Saygilar,

sevgiler.

alim k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msorer -- 21 Haziran 2008; 17:31:41 >

cetvel

21 Haziran 2008; 18:08:45 

İyi ki bizlerde kullanıyoruzda ne olduğunu biliyoruz.Harbiden abartmışsın.Microsoft bile vistayı düzeltemedi.Adamlar sokak sokak gezerek bilgiyi derliyorlar.Bizler bu teknolojileri kullanan meraklı kitle olarak gelişimine önayak olmalıyız.Bu forumların amacıda budur.Alim Bey uzun zamandır forumda vazifesi olmamasına rağmen her türlü soruyu cevaplıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.Keşke her firma müşteri sorunlarını tepit etmek için bu forumlardan faydalansa.
Ben navigasyonu 4-4 lük olmasada çok sevdim ve kullanmayı da çok seviyorum.Bu konuda kimin emeği varsa hepsinin eline sağlık.
quote:

quote:

ataskiran

21 Haziran 2008; 18:19:04 

bir sürü şey yazmışsınız bu kadar uzun yazamayabilirim ama aklınızda ki bazı sorulara cevap vereyim, doğduğumdan beri bilg. kullanıyorum, birçok forum / sitede yöneticilik yaptım yapıyorum, eleştirilerimde genellikle ana yoldan ve varış noktasına gelmeye deyip kalan dönme gibi bir sesten bahsediyorum, ana yollardan bahsediyorum,yanlış yönlendiren ANA YOLLARDAN...şahini alıyorum ama direksiyonu sağa döndürünce araba sola dönmüyor...eğer bir gün bu işi gerçekten iyi yapmış olursanız ben size söyleyeceğim.

quote:

Sevgili Ataskiran,

Neyse.. cok yogu