Şimdi Ara

Portal: First Slice™ (nVidia Kullanıcılarına Bedava)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Portal: First Slice™ (nVidia Kullanıcılarına Bedava)

Valve Software yaptığı açıklama ile bulmaca oyunu Portal'ın özel versiyonu Portal: First Slice'ın ve Half-Life 2: The Lost Coast, Half-Life 2: Deathmatch ve Peggle Extreme oyunlarının tüm NVIDIA kullanıcıları için bedava yayımlandığını duyurdu. Eğer sizin de NVIDIA ekran kartınız varsa oyunları bu adresten Steam kullanıcı hesabınıza ekleyebilirsiniz. Valve Software ayrıca yapılan analizlerde Steam kullanan oyuncuların büyük oranda NVIDIA grafik kartlarını tercih ettiklerini ve ilerisi için NVIDIA ile anlaştıklarını da belirtti.

http://www.steampowered.com/nvidia/

TrGamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 10 Ocak 2008; 0:57:00 >

• halfl lide da envidia'ya geçtiğine göre gerçek anlamda atiyi destekleyen oyun kaldı mı merak ediyorum.

bende nvidia kart olmasına rağman buna pek sevindiğim söylenemez.

nvidia tekel olma yolunda ilerliyor. ve tekel olması bizler için hiç iyi değil.
  • valve ati ye çalışmıomuydu?
  • Half-Life 2 deathmach a para verip alcaktım iyi oldu bu.
  • Bu portal oyununuda yapanın şahsen kafada ağrıza olduğuna inanıyorum ne biçim bi oyun o ya?
    Ona harcıyacağı zaman ile bize çıkarsalar ilk HL gibi 20 bölüm HL oynarken zevkten 4 köşe olsak?
  • Bence Portal gayet süper oyun ve modun çıkması da iyi olmuş.Üstelik Portal oyunu HL2 ninde senaryosunu etkiliyor ve bilgiler ekliyor.Dİkkatli oynayanlar bilir.Ama ben indiremicem o ayrı.nVidia kart alırsam belki...
    Ayrıca ATI ile anlaşmalı,optimizeli oyun gerçekten hiç kalmadı gibi görünüyor.ATI nin devri sönüyor gibi...
  • Nvidia olduğunu nerden anlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bende düşündüm ama sanırım Sistem Özelliklerinden bi SS falan alman gerekiyor.
  • Bu arada şöyle bir numara söyleyeyim size. Diyelim ki ATI ekran kartı kullanıyorsunuz ama bu fırsattan yararlanmak istiyorsunuz. Ve bir arkadaşınınzda NVIDIA ekran kartlı PC var. Onun pc'den steam hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Sonra oyunu o linkten o hesaba o pcden ekliyorsunuz. sonra gidip kendi pc'nizde steam hesabınıza girip oyunu indirip paşa paşa oynuyorsunuz.
  • Evet. Half-Life 2 deathmatch süper oldu. İyi geldi yani. Merak ediyordum.
  • Ati resmen ç..ü tuttu.
  • vay be yarın half life deatmach alıcaktım gerek kalmadı valve sağolsun
  • süper oldu bu aferin valveye
  •  Portal: First Slice™ (nVidia Kullanıcılarına Bedava)

half life 2 deathmatch öneriyormusunuz beyler indireyimmi
  • Nvidia
  • Ben indirmiştim.. Bi aralar yine bedavaydı ama açılmadı oyun.. Bence indirme oynayacağını hiç sanmıyorum...
  • Ben o beleş versiyonu indirdim ve akşam crossfire oynadım. Lost Coast indirmenize gerek yok boşuna kotaları harcamayın bence. Peggle extreme midir nedir zaten demo işe yaramaz o kadar da hoşuma gitmedi zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: AntiX

Ben indirmiştim.. Bi aralar yine bedavaydı ama açılmadı oyun.. Bence indirme oynayacağını hiç sanmıyorum...
  • Bence indirme baksana HDD'de yer kalmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Portal: First Slice™ (nVidia Kullanıcılarına Bedava)

• quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bence indirme baksana HDD'de yer kalmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

http://img165.imageshack.us/img165/8011/hl2vt0.jpg

Oyuna her zaman yer vardır makinemde fye taşıdım bir kaç film nolmuş yani

• Bence Portal gayet süper oyun ve modun çıkması da iyi olmuş ellerine saglık valvenin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.