Şimdi Ara

Tekleme Sorunu'''' ÇÖZÜLDÜ'''''

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
221.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumdan da arıştırdığım kadarı ile vites değişim sıralarında aracım teklme yapıyo yalnız LPG de iken yapıyo benzinde yapmıyo acaba ayaramı ihtiyacı var yoksa bir parçaşı kirlenmiş olabilirmi


    LPG servisine gittim. enjektörlere baktılar debi ayarı yapılması lazım dediler. 1 tanesi arızalı çıktı. değiştiler tekrar kalibrasyon aptılar düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 22 Ocak 2008; 10:17:33 >



  • Chevrolet Lacetti 1.6 SW CDX, LPG BRC sahibiyim.5 yıldan sonra tekleme sorunları sonrası 2 ay içerisinde 3 kere buji kablosu 1 kere ateşleme bobini 2 kere buji değişimi yaptırdım ama nafile. Hem Chevrole bayii hem BRC bayii baktı çözemiyorlar pası hep birbirlerine atıyorlar. En son Ankara Ayaş yolu başında OPET Doğancan Akaryakıt tamircisi Mehmet Usta, bir de ben bakayım dedi. Hava filtresi çıkışından gelen hava borusunun girdiği kelepçeyi açtı ve rolanti düzenleyicinin girişindeki boğaz kelebeği klapesi pislikten yapışmış hareket edemediğini söyledi. Hakkaten de gaza basınca hareket eden klape talıyordu. Araba çalışır modda sprey sıkarak temizliğini sağladı. Denedik iyi gibiydi. Tekleme yine yapınca bu sefer enjektörleri çıkış tarafından pense ile sıkıp bırakarak test etti. Arızalı bşr tane tespit etti. Elinde olan bir çıkma ile değiştirdi. Denedim yine değişen bir şey olmadı. Abicim gel bu enjektörleri BRC uyumlu dördünü birden değiştirelim dedi. Fiyatı sordum 4 enjektör ve metal blok dahil 180 TL dedi. Hemen kabul ettim çünkü BRC bana enjektör tane fiyatını 180 TL demişti. Bir gün sonra değişimi yaptık. Şimdi araba ilk günkü gibi canavar hale geldi. Enjektör elektrik bağlantısı uçları yönü için soketleri milden çıkarıp ters çevirdik. Sonuçta amaç bobine enerji verildiğinde enjektörün gazı geçirmesi olduğunda sorun yok. Herkese tavsiyem BRC uyumlu RAIL diye internette bulunan enjektörleri komple değişririn. Usta usta , servis servis gezmekten kurtulun. Mehmet ustaya gidene kadar 500- 600 TL masraf ettim diyebilirim. Halbuki işin ucuz ve kolay yolu varmış. Şiddetle tavsiye ederim. Örnek olsun diye bir link vereyim.
    http://www.lpgyedekparca.com/brc-uyumlu-rail-enjektor-urun378.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.