* Kapasite (GB): 160 GB * Dönüş Hızı (rpm): 5400 rpm * Ön Bellek: 8Mb * Form Faktör (inch): 2.5'' * Arabirim: USB 2.0 * Diğer Özellikler: Sessiz teknoloji (Silent SeekTM,NoiseGuardTM) Samsung Patentli - 480Mbps transfer hızı - Tak çalıştır - USB'den beslenir,ek bir güç kaynağı gerektirmez - Kutu içeriği: Taşıma kutusu,USB2.0 kablo,Disk Temizleme Bezi,Sürücü CD'si,Hızlı Kurulum Rehberi
bende exa'dan 167'ye aldım geçen gün. görünümü çok hoş, içinde samsung hdd var. Tanıtımında belirttiği gibi gerçekten sessiz bir hdd. Kulağı dayamak gerekiyor ses duymak için. Yalnız beğenmediğim birşey var. Dış kısmı iç kısma vida ile tutturulmuş.Vidalar çok minik ve siyah olduğu için gözükmüyor ama ben beğenmedim. Ayrıca Yan yaraflarından bastırınca çatır çutur sesler geliyor. Tam oturtulamamış sanırım. Ben aldığıma pişman değilim. Güzel bir hdd.
Bende dün vatan bilgisayardan aldım merak için sağına soluna baktım nereden açılıyor diye gerçekten siyah nokta kadar vidası var dış kapağıda olmasa çakmak kadar bir ürün yani
slm arkadaşlar ben western digital almıştım fakat düşürdüğümde usb girişi içine kaydı düzeltmek için tırnaklarını açarken plastik olduğu için kırıldı ama vidalı olsaydı öyle bir sorun olmazdı xs leri gördüm vatanda açmışlar birtane demo olarak gösteriyolar bence gayet şık ve güzel vidalarıda sırıtmıyor sonuçta bir şekilde tutturulması gerekiyor ve en mantıklısı vida elimdekini satıp xs almayı düşünüyorum bende
tekrar selam yaw en son ben yazmışım:) dediğim gibi xs aldım ama çok oldu yazmayı unutmuşum piano siyahı dedikleri bumu parlak siyah zengin gösteriyor yaw:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetlack -- 22 Mayıs 2008; 10:10:56 >