31/12/2007 de tarihinde tereddüt ederek 120Gb Mikrobox 2,5" HDD satın aldım.Forumda araştırdığım kadarıyla pek kullanıcısı yok bu diskin.Bilgisayara bağladığımda içinden Seagate marka sata disk çıktı bu beni daha mutlu etti.
1-Fiyat ne kadar ? 2-Güç yetmemesi gibi durumlar için, içinden güç kablosu çıkıyo mu? 3-Kutu açlılabiliyor mu? yani ilerde içindeki diski değiştirmek istediğimizde açılması kolay mı?
1-Fiyat ne kadar ? 2-Güç yetmemesi gibi durumlar için, içinden güç kablosu çıkıyo mu? 3-Kutu açlılabiliyor mu? yani ilerde içindeki diski değiştirmek istediğimizde açılması kolay mı?
1) Fiyat 108 Ytl.İsterseniz 12 taksit imkanı var.Mavi bilgisayardan aldım. 2) İkinci bir güç girişi yok mevcut kabloda ki içinci usb başlığı aynı görevi gördüğünü biliyorum.Ben masaüstü bilgisayrımda kullanmak için aldım. 3)Kutu kenarlarında 8 adet vida var içi açılabilir.
Usb kablosunda ki çift başlık dizüstü kullanıcıları için yani bir nevi ekstra güç kablosu.Tek bağlantıda sorun olursa ikinci usb başlığı takılıyor.Ama masaüstü kullanıcıları için böyle bir sorun yok.
Ayrıca şimdiye kadar 2.5 Hdd lerin çoğunda jak girişi görmüştüm ikinci fotoğrafta usb girişinin yanında ki yere dikkat ederseniz harici güç girişi ama yeri açılmamış.