MOYKAN DEVAM ET KARDEŞ BANA EMSAL OLACAK SENİN KASA ONA GÖRE BAKALIM HANGİMİZİNKİ GÜZEL OLACAK BENDE HAFTAYA BAŞLICAM MALÜP PARA DURUMU. BİDE SANA TAVSİYE KASANIN ARKASINDA DURAN IŞIŞLI FANLARIN BİRİNİ ÖN PANELİN ALTINDA BULUNAN DELİKLİ YERE Bİ FAN DELİĞİ AÇ IŞIŞLI FANIN BİRİNİ ÖNE TAK DİĞER ALTTA DURAN FANLARDAN BİRİNİDE KASANIN TEPESİNE TAK ŞIK DURUR.
bende de ASUS TA-250 kasa var bir iki fark dışında nerdeyse TA5A1 ile aynı ve benim içinde emsal olacak. @moykan önerilerini çok beğendim.uygulamayı düşünüyorum özellikle kasanın tepesine fan takma işini.etrafına da alev deseni yapcam. yanlız karar veremediğim bişey var benim kasanın(TA-250) yan kapağına 35*35 plexi uygun olur mu?yoksa daha küçük ebatlarda mı plexi yapsam? (TA-250 ile TA5A1 ın boyutları aynı)
KARDEŞ 35*35 NORMALDİR ORTALAMA KÖŞELERDEN 5-6 CM PAY KALDIR İSTERSEN KAPAGI ELİNE AL ÖYLE ÖLÇ.
Hocam Bu uv ide Kabloları Nerde Bulabilirm? not:internetten Alışveriş yapamıyorum.