Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS HTS335W/12 ile DigiTurk receiver dan ses alamıyorum, yardım lütfen!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> PHILIPS HTS335W/12 ile DigiTurk receiver dan ses alamıyorum, yardım lütfen! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
adadeniz

7 Ocak 2008; 17:42:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçen hafta PHILIPS HTS335W/12 aldım, malum apartman durumu nedeniyle bana fazlasıyla yetiyor, kurulumu ve kullanımı gayet basit. Ancak bir türlü DigiTurk receiver dan (yenilerinden) ses alamadım. HTS335W da optik giriş olmadığı için, DigiTurk kırmızı beyaz auidio çıkışını, HTS335W nin kırmızı beyaz audio girişine bağladım. Sanırım bağlantı şeklim doğru ancak, eksik bir setup işlemi mi var ya da cihazlardan birinde bir sorun mu olabilir?

bodrum

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 9:28:33 

scartla denedinmi hts335w yi scart ile digiturke digiturkun ikinci scart girişindende yine scart ile tv ye bağla bikerede.

yilmaz74

14 Ocak 2008; 11:15:29 

arkadaslar merhaba,
benim size philips hts335W konusunda farkli bir sorum olacak.

philips hts3357 veya wireless kablosuz philips hts335W modeli ev sinema sistemi almaya karar verdim.

arka buyuk kolonlarin kablosuz olmasi nedeniyle philips hts335W modelini secmek istiyorum.
hts335W alirsam wireless baglanti yuzunden sorun yasayabilir miyim?yani hts335W modelinde 2 buyuk kolon arasindaki kablosuz erisim FM vericisi ile oluyormus galiba.
evin icinde cep telefonunun calmasi veya cevredeki diger radyo sinyalleri veya wireless ADSL sinayalleri sebebi ile hts335W modeli calisirken bir cizirti olusup olusmayacagini merak ediyorum?

bir de kolonlar FM vericisini gormezlerse ses de kalite dusuklugu olur mu acaba bu konu hakkindaki yorumlarinizi rica ediyorum

yani kisacasi, hts3357 yerine hts335W almamizin ne gibi avantaji veya dezavantajlari olur?

yorumlarinizi icin simdiden tesekkur ederim.

adadeniz

14 Ocak 2008; 12:07:41 

quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

scartla denedinmi hts335w yi scart ile digiturke digiturkun ikinci scart girişindende yine scart ile tv ye bağla bikerede.

Sistemin TV ye doğrudan bağlanması gerekir diye düşünüyorum, diğer türlü DVD izlerken uydu alıcıyı da açmam söz konusu olacak. TV den Scart - RC konnectör ile sisteme audio çıkışı yaptım gene olmadı.

adadeniz

14 Ocak 2008; 12:18:26 

quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz74

arkadaslar merhaba,
benim size philips hts335W konusunda farkli bir sorum olacak.

philips hts3357 veya wireless kablosuz philips hts335W modeli ev sinema sistemi almaya karar verdim.

arka buyuk kolonlarin kablosuz olmasi nedeniyle philips hts335W modelini secmek istiyorum.
hts335W alirsam wireless baglanti yuzunden sorun yasayabilir miyim?yani hts335W modelinde 2 buyuk kolon arasindaki kablosuz erisim FM vericisi ile oluyormus galiba.
evin icinde cep telefonunun calmasi veya cevredeki diger radyo sinyalleri veya wireless ADSL sinayalleri sebebi ile hts335W modeli calisirken bir cizirti olusup olusmayacagini merak ediyorum?

bir de kolonlar FM vericisini gormezlerse ses de kalite dusuklugu olur mu acaba bu konu hakkindaki yorumlarinizi rica ediyorum

yani kisacasi, hts3357 yerine hts335W almamizin ne gibi avantaji veya dezavantajlari olur?

yorumlarinizi icin simdiden tesekkur ederim.

Sırf wireless diye bu sistemi alma derim. Wireless konusunda bahsetmiş olduğun sorunları yaşamazsın. Ancak, Philips wirless konusuna şöyle bir çözüm bulmuş: Ana üniteye bağlanan bir verici ve arka hoparlörlerin bağlandığı bir de alıcı var. Yani arka hoparlörler gerçekte wireless değil, sadece ön ve arka ünite arasındaki 3-4 m lik mesafede kablo yok o kadar. Sanırım LG nin sistemi olması gereken wireless sistem. Fakat fiyat olarak neredeyse philipsin 3 katı.

polysilicon

22 Ocak 2008; 10:47:10 

Selamlar,

Bu sistemi birkaç gündür kullanıyorum.

Almadan önce forumları ve cihazın teknik dokümanları incelemiştim. Öncelikle şunu söyliyeyim, arka hoparlörlerin kule tipi olmasına gerek yok. Ben özellikle buna dikkat ettim almadan önce. Benim evde arka hoparlörler için duvarda monte yerleri hazırdı. Bende küçük hoparlörleri arkaya bağladım "kablosuz alıcıya" ve kuleleri de öne koydum. Tüm soketler aynı tip olduğu için bağlantıda sorun yaşanmıyor.

Adadeniz'in dediği 3-4mt lik kablo bazen büyük salonlarda 10mt'lik bir kablo karmaşasına neden olabiliyor. Bence philips'in çözümü oldukça iyi. Sadece arka hoparlörleri bağlayacağınız yerde alıcı üniteyi bağlamak için 220 girişi olması gerekiyor o kadar.

Kabosuz alıcı verici sorularına cevap olması açısından, cihazda çok iyi bir filtre sistemi var. Cep telefonu ve diğer kablosuz cihazlardan etkilenmiyor. Alıcı ve vericinin birbirini direkt olarak görmesi gerekmiyor.

Ses kalitesi çok iyi. Ev içinde zaten yüksek ses seviyelerine ulaşamıyorsunuz. Bence bas ve tiz sesler oldukça tatmin edici.

USB bağlantısı çok kullanışlı. Toshiba 1gb belleğe MP3, foto ve divx kopyaladım sorunsuzca açtı. Tek yapmanız gereken belleğe FAT format atmak, diğer format tiplerini görmüyor.

HDMI özelliği olması çok iyi.

DVD okuyucu, taktığım tüm DVD leri okudu.

Eksileri ise, divx'lerde film ile altyazı isimleri aynı olmalı ki bu zaten biliniyor, ana ünite biraz büyük, küçük ve kapalı TV altlıklarına sığmayabilir, arçelik tv'nin kumandasındaki ses kısma tuşu ile cihazın kumandasındaki AUXin tuşu karışıyor. Bir de kumandası biraz basit gibi geldi.

Yine de bunlar oldukça küçük sorunlar ve sistemin tüm özellikleri düşünüldüğünde gözardı edilebilir.

Bence şu an piyasada fiyat/performans olarak bakıldığında alınabilecek en iyi ürün.

Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

İyi günler.

protozoolog

9 Şubat 2008; 9:41:04 

Arkadaşlar benim sorunum biraz daha farklı;

Bu sistemi aldım alalı tek bir divx film bile izleyemedim. Sebebi ise altyazıların tabiri caizse bit kadar ufak olması. TV nin dibine kadar girmezseniz okuyamıyorsunuz. Philips e onlarca mail attım ama gelen cevaplar o kadar saçmaydı ki en sonunda beni teknik servise yönlendirdiler, orayıda 8-10 kere aramama rağmen nedense yetkili teknik elemana bir türlü ulaşamadım. Malatyada yaşıyorum ve malatyadaki philips servisine açtığım telefondada şu cevabı aldım: "Abi sen bile bizden daha çok şey biliyosun". Ürünü alalı 3 aya yaklaştı. Ürünü netten kayıt ettireyim diyorum, ürün modeli registrasyonunda görünmüyor. Aldığıma bin pişman oldum. LG falan alsam tüketici istekleri doğrultusunda şimdiye kadar en az 10 tane güncelleme çıkardı. PHİLİPS bi ürünü çıkardımı kaçıp gidiyor resmen. Ürün kaliteli olabilir ama ben kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki. Bir DVD ye 1100 kadar MP3 çektim ve ürünü deneyeyim dedim. Ses inanılmaz mükemmel çıkıyor. en ufak bir cızırtı bile yok. Görüntüsüde çok hoş ama bu altyazı olayı beni resmen çıldırtıyor. Forumdan yazılım işini bilen bi arkadaşla mesajlaştım ama o arkadaşta orjinal yazılım olmadan bişey yapamayacağını söyledi. Eğer orj. yazılım olsa 1 dakikada altyazıyı büyütürüz problem değil diyor.
Sonuçta altyazı haricinde güzel bi cihaz, fakat yeni bir güncelleme çıkmadan divx izlemeyi aklınızdan çıkarın derim ben.

nightfallstar

17 Şubat 2008; 0:08:45 

Bu urunu Samsung'un LE32R81B LCD TV serisi ile kullanmayi dusunuyorum. Bir uyum problemi cikip cikmama olasiligi nedir acaba?

10 metre karelik bir oda da sesi cok acmadan kullanmayi planliyorum.

Digiturk kullanicisiyim. Eger Digiturk'ten ses almak mumkun degilse bu urunden vazgecebilirim. Malum Avrupa Sampiyonasi var bu yaz.

Ayrica USB kullanarak HD film izlemek mumkun mudur? Mumkun degilse bu aygitin PC baglantisi ne derece tatminkar keza Samsung'un soz konusu modelinin 1:1 ozelligi var.

Aydinlatirsaniz cok sevinirim.

sirzat

9 Nisan 2008; 9:44:10 

bende bu sistemden almayi planliyorum..

kullanan arkadaslara soyle bir sorum olacak..divx playerda kopya dvd leri okumakta sorun cikiyormu ve altyazı buyuklugu ayarlanabiliyormu ? (turkce altyazı destegi oldugunu dusunuyorum)

merttt35

9 Nisan 2008; 9:57:42 

Ben yaklaşık 7-8 aydır HTS3357 modelini kullanıyorum ve çok memnunum(sadece dvd ve radyo özelliğini kullanıyorum)

Digitürküm sisteme rca kablo ile bağlı ayrıca tv yede scartla bağlı(görüntü aktarımı için)...Sistemde LCD ye hdmi kablosu ile bağlı.

Dvd filmlerini 720p upscale edilmiş olarak izliyorum ve istadiğimde(maç..film)digitürkün sesini sistemden alabiliyorum!

Alıcak olan arkadaşlara özellikle apartman kullanımı için tavsiye ederim...

lastkhan

28 Nisan 2008; 16:34:21 

kullanan arkadaşlar harici hard disk bağlantısı yapılabiliyor mu? Philips'in kendi hard diskini almak gerekir mi?

UNUTMUYORUZ! Tepki için imzalarımızı değiştiriyoruz!..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> PHILIPS HTS335W/12 ile DigiTurk receiver dan ses alamıyorum, yardım lütfen! Sayfa: [1]
Buraya git: