Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Premier Dvd-Divx Player Denedim, Görüşlerim Olumlu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> DVD/Divx Oynatıcı >> Premier Dvd-Divx Player Denedim, Görüşlerim Olumlu Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lynrdskynrd

7 Ocak 2008; 17:03:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BU YAZIYI YAZMA SEBEBİM BENİM GİBİ DVD VE DİVX SEVER ARKADAŞLARIN HER ZAMAN MUALLAKTA KALDIĞI BİR DURUMA AÇIKLIK GETİRMEKTİR.. UZUN ZAMANDIR DVD VE DİVX FİLMLERİMİ PC DE İZLEMEKTEYDIM..GÜNÜN BİRİNDE EVDEKİ MEVCUT DVD PLAYER BOZULUNCA UCUZ OLSUN GÜZEL OLSUN PRENSİBİYLE DVD PLAYER ALMAYA GİTTİM..SABA MARKA DVD PLAYER ALDIM....2004 TEN ÖNCE ALDIGIM VE ARŞİVİNİ YAPTIGIM ÇOĞU DİVX FİLMİ OYNATMADIGINI FARKETTIM....ELİME CD CASE I MI ALIP ÜRÜNÜ DEĞİŞTİRMEYE VE NE KADAR DİVX PLAYER VARSA DENEMEYE KARAR VERDİM...BIKMADIM USANMADIM(TRİSTON-SABA-PHİLİPS-PİRANHA-MİNTON V.S) VE EN SONUN DA PREMİER İN KART OKUYUCULU USB GİRİŞLİ ÜRÜNÜNÜN NE KADAR DİVX FİLMİM VARSA OYNATTIGININ FARKINA VARDIM..HATTA BEN BU İŞLEMLERİ YAPARKEN BENİ İZLEYEN BİRKAÇ MÜŞTERİNİN DE HEMEN O ÜRÜNDEN ALDIGINI HATIRLATIRIM...BENIM SIZE DENEYSEL OLARAK YAŞADIĞIM BU TECRÜBEYİ ANLATMAK İSTEDİM..75 MILYONA ÇOK AMAÇLI BİR DVD DİVX PLAYER (PREMİER) DAHA NE DİYİM :))

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DIABLO 3
tayfun000

7 Ocak 2008; 17:22:40 

Altyazilarinin boyutu ne durumda acaba?

"Türkçemiz Yok Olmasın"
WTS

7 Ocak 2008; 17:40:33 

ok de hangi modelini alalım ????

Bırak Bu İşleri...
lynrdskynrd

7 Ocak 2008; 18:53:15 

YA KUSURA BAKMAYIN BENDE MODELİNİ YAZMAYUI UNUTMUŞUM..

PHT-58 PREMİER DİVX PLAYER

MODELİN ADI...CARREFOUR DA 75 YTL CİVARINDA SATISI VAR HER KARTA 12 TAKSIT YAPIYORLAR....

DIABLO 3
.TaneR.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Ocak 2008; 20:05:22 

premier, sinbo, king, watson, sunny en dandik markalardır. yanaşmayın derim.
JackDaniels

7 Ocak 2008; 22:30:10 

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

kopya cd kullanıyorsan dandik alacaksın tabii

kalite alıp ondan sonra dolanır durursun okumuyo okumuyo diye

iş görüyorsa niye alınmasınki

amacın burda üzümmü yemek yoksa bağcıyımı dövmek

imza yok nedense?
jaguar19

8 Ocak 2008; 1:10:02 

ben bişey sorucam
bu netten indirğimiz 300....400 mb lık mpeg4 dosyaları cd ye yazınca divx mi oluyor?

mesela bi dvd ye yaklaşık 10 tane mpeg4 film sığıyor.bu dvd yi dvd playera taktığımızda bütün filmler okunur mu?

Gigabyte P35 DS3L
E2160 1,8 ghz @ 3.0 ghz
1gb veritech 800 mhz @ 5-5-5-15 1066 mhz
palit hd2600pro sonic 600/1400 @ 850/1550

lynrdskynrd

8 Ocak 2008; 12:03:33 

dostum 1200 divx ve bırcok kopya cdye sahıp olsaydın gorurdum ben senı euheuehe tabıkı bu markalardan uzak durulması gerekıyor fakat kopya cd ve dıvx arşive gelince iş değişiyor......sony lg samsung gibi ürünler kopya cd açmakda ve divx gösterımınde çok sorun yaratıyorlar bu yüzden alternatifin kalmıyor...ve bu muhadil ürünler arasındada premier den bahsetmek ıstedım..çunku bu formda bu sorun çok yaşanır....

quote:

DIABLO 3
lynrdskynrd

8 Ocak 2008; 12:10:17 

arkadasım sana önceklikli tavsıyem ınternetten onune her gelen movie fılmı ındırme..indirdiğin dosyalarıda preview edebilme ımkanın asahip ol...ayrıca divx Mpeg gibi bir hareketli resim sıkıştırma formatıdır. Mpeg3'ten de kaliteli sonuç çıkartır divxn özelliği kaliteden ödün vermemek ve iyi sıkıştırma sağlamaktır...eger divx film ındırmek istiyorsanda fılm boyutları mınımum 600 ile 800 arası olur(tek bir cd lik filmden bahsedıyorum) arattıgın filmide dvd rip yada divx uzantılı arattır...eger bır dosyayı divx e cevırmek ıstıosanda dvd bir filmi divx e cevırmenı öneririm......bir boş dvd 4 gb oldugunu varsayarsakda tek cd filmlerden içine 5 film koyabılırsın....kendı yaptıgım birşey dir bu...
quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

ben bişey sorucam
bu netten indirğimiz 300....400 mb lık mpeg4 dosyaları cd ye yazınca divx mi oluyor?

mesela bi dvd ye yaklaşık 10 tane mpeg4 film sığıyor.bu dvd yi dvd playera taktığımızda bütün filmler okunur mu?

DIABLO 3
haylaz74

8 Ocak 2008; 12:13:55 

senelerdır prımıer kullanırım daha tık demedı okumadıgı cd ve dvd yok nerdeyse tamam dıer markalarla olcusemez kalıtede ama dıer markaların okumadıgınıda bu okuyor okadar para dokup neden okumuyor dıye kahrolacagıma ucuz alırım herseyı okur ornek abım panasonıc vardı cop oldu ondan sonra onkyo aldı oda tam anlamıyla randuman vermedı dvdlerde ondada takılmalar oluyor neymıs her pahalı cıhaz her dvd yı okumuyormus

quote:

lynrdskynrd

8 Ocak 2008; 12:16:00 

n katılıyorum dostum aynı durumu abımle bende yasadım ınan uheuhee

DIABLO 3
Thai-Fun

8 Ocak 2008; 12:33:30 

Bir DVD player ın kalitesi veya tercih sebebi, sadece disk ve dosya formatı seçmemesi ile mi sınırlıdır ??

Hepimiz bu cihazlarda en çok önem verdiğimiz konudaki performansa bakarız,
kimimiz için en önemli şey görüntü kalitesidir, kimimiz için ses, kimimiz için ergonomi, kimimiz için disk seçmemesi,
vs. vs uzar gider...

Yani her konuda en iyi bir makine yoktur, sadece en çok aranan özelliklerin en çoğunda iyi olanlar vardır ve en pahalı olanlarda bunlardır genellikle..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
haylaz74

8 Ocak 2008; 14:29:15 

evet zaten sorunda bu her seyı ıcınde barındırıpta pahalı olan bu cıhazların dvd secmesı konu bu oluncada verılen paralar bosa gıdıyor ıllakı herkes konu teknolojı olunca daha ıyıye sahıp olmak ıcın maddı olanaklarını zorlayıp daha ıyıye sahıp olmaya calısıyor ama aldıkları cıhaz sorun acınca baslarına ucuz markalara yanı dvd secmeyen ucuz cıhazlara yonelıyor ısın koılayı bu saygılar

JackDaniels

8 Ocak 2008; 16:08:21 

quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

ben bişey sorucam

mpeg4 filmeler hiç bulaşma çok kalitesiz

en doğrusu 700-800mblık dvd rip ler bence

imza yok nedense?
pam

23 Ocak 2008; 10:56:37 

arkadaşlar bu ürünün divx altyazı boyutu ve görünümü nasıldır.... küçük falan değil umarım.......

e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Ocak 2008; 11:44:50 

internette arattım bulamadım
jedi_bayoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Ocak 2008; 22:45:03 

Hakkaten bende aradım hiç bir yerde bulamadım PHT-58 PREMİER DİVX PLAYER diye arattırınca ses sistemi çıkıyor karşımıza model konusunda yanlışlık varmı ?

ravunos

28 Ocak 2008; 23:13:24 

galiba

nemo plus iuris ad alium tranferre potest quam ipse habet
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
lynrdskynrd

29 Ocak 2008; 11:20:13