|
hiickimse -> Cevap: Hwa Oc Team Hava Soğutma 9.9sn Pi (7 Ocak 2008; 17:42:49)
|
Fazla uzatmadan herkese verecek bir cevabım var[:)] @alper_ileri Sanki ben aa çok kolay demişim, ne var ben de yaparım gibi ukâla bir tavırla yazmışım izlenimi oluşmuş sanırım sende ama kesinlikle öyle değil. Ben bi afedersiniz kıçıkırık 2600xt ekran kartıyla iyi skor aldım diye gaza gelip dünya 1.liğine kasmak için bir haftadan çok zaman harcadım, bir bakıyorum aynı ayarlarda reset atıyor bir bakıyorum sonuç geliyor vs vs, (sonunda da vmod yapamadığım ve qx9650 si olan birilerine yetişemediğim için 3 de kaldım[sm=s18.gif]) @ataruz Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum, zaten aksini iddaa eden birşey de söylemedim, Öyle anlaşıldıysa da kusura bakılmasın, ne kadar emek harcanması gerektiğini tahmin edebiliyorum kendi çapımda uğraşlarımdan aldığım derslerle. @AbsolutZero Tabi öyle ama şu sıra gündemdeki tek oyun olan Crysis sırf high çalışsın diye harcanan paralar bana yine de fuzuli geliyor, şahsen ben 2600xt ile bile 1440*900 de gayet akıcı oynuyordum ki illa high ayar oynamayıversinler, o oyunda fifada aa açtığında oluşan bug a benzer bi durum var gibi sanki, en kral sistemi bi araya getirmek lazım senin anlattığın şekilde oynanabilmesi için. Ya da tamahkar olup biraz daha düşük ayarda oynayacaksın ki bence misal Cod4 süper grafiklere sahip, 1440*900 herşey high 30fps altına düşmeden oynuyordum 2600xt ile. Bu durumda yine 8800 leri israf görmekten kaçamıyorum. Verdiğin bilgiler ve gönderdiğin e6600 için de tekrar buradan teşekkür edeyim fakat bence yine de o e6600 ve 2160 arasında çok büyük fark yok, en azından biri 110 lira iken diğerinin 270 lira olma hakkı yok, 110-150 olsa mantıklı olurdu gibi şahsi görüşüm. @Brandybuck Ln2 zaten çıplak gözle gördüğüm bir sistem bile değil fakat durumdan bahsettim yani, bu işler maliyet işi en başta diyerek aslında demek istediğimi anlattım sanıyordum fakat yanlış anlaşılmış belli ki, İstanbulda olsaydım da gelip görebilseydim keşke ama Trabzonda bir Asefik vardı , onun da adını duyduktan sonra ortadan kayboldu ya da ben görmüyorum forumda vs[:D] Oc tamamen zevk işi evet ama bi core2duo alıp da ocsiz kullanmak da çok amatör işi bence. En son p35 ds3l ve e2140 ı bi abimin evine kurdum. 3.2ye oc yaptım bıraktım, adam nası sevindi d820sinden sonra[8D] Kısa demiştim ama yine destana döndü affola[:)]
|
|
|
|